reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania 2019!

A kiedy testujesz? [emoji16]

No i to jest dobre pytanie, @ ma byc 04.01 czyli za 5 dni. Myslalam najpierw zeby jutro tak na sylwestra ale bedzie dopieto 8dpo wiec duzo za wcześnie i maz mnie sprowadza na ziemie zeby tego nie robić.
Wiec chyba poczekam do tego 4go. Boję sie kolejnego rozczarowania.

reklama
No i to jest dobre pytanie, @ ma byc 04.01 czyli za 5 dni. Myslalam najpierw zeby jutro tak na sylwestra ale bedzie dopieto 8dpo wiec duzo za wcześnie i maz mnie sprowadza na ziemie zeby tego nie robić.
Poczekaj do dnia miesiączki. Ja 9.01. ale od 27.12 do 5.01 jestem na luteinie i po 10 dniach mam odstawić i po 5 dniach powinna przyjść @ (mam nadzieję że nie przyjedzie). Tylko martwię się co będzie jak będzie ciąża czy te 5 dni przerwy nie zaszkodzi. W każdej ciąży byłam na początku na luteinie. Pani doktor mówi że jak 9.01 wyjdą dwie kreski to wznowić luteinę... Ale ciągle obawiam się tej przerwy w braniu jeśli jednak jest ciąża. Nadzieja matką głupich. U mnie dziś 4 dpo :/ ciągnie się ...

Uzbrój się w cierpliwość i rzeczywiście poczekaj, mało prawdopodobne żeby jutro test wyszedł pozytywny, wydaje mi się, że jest po prostu za wcześnie. Tak czy inaczej - czuję, że będzie dobrze! :D

Mi wyszedł ciążowy pozytywny w 24dc i to po południu po pracy i wcale nie ten najczulszy, tylko ten klasyczny 25. I też zrobiłam tylko dlatego bo bylam na piwo umowiona i chcialam sie upewnic, że mogę sie napić.

Poczekaj do dnia miesiączki. Ja 9.01. ale od 27.12 do 5.01 jestem na luteinie i po 10 dniach mam odstawić i po 5 dniach powinna przyjść @ (mam nadzieję że nie przyjedzie). Tylko martwię się co będzie jak będzie ciąża czy te 5 dni przerwy nie zaszkodzi. W każdej ciąży byłam na początku na luteinie. Pani doktor mówi że jak 9.01 wyjdą dwie kreski to wznowić luteinę... Ale ciągle obawiam się tej przerwy w braniu jeśli jednak jest ciąża. Nadzieja matką głupich. U mnie dziś 4 dpo :/ ciągnie się ...
Hmm skoro lekarz ci mówi ze tak zrobić to pewnie będzie dobrze. Tak zrobię poczekam. Dzisiaj mam 46dc wiec czekanie to dla mnie chleb powszedni co to 5 dni dla mnie :D
W pierwszej ciazy test wyszedl mi dwa dni przed @ wieczorem wiec tez szybko.

Ja mam podobnie z duphastonem. Mi lekarz powiedział, że nawet jak odstawie w 24 dc a okaże się jednak, że jestem w ciąży - to nie powinno zaszkodzić. Myślę, że z luteina jest podobnie. Jeżeli jednak będę podejrzewać, że jestem w ciąży - mam nie przerywać.

Ostatnia edycja:
Mi wyszedł ciążowy pozytywny w 24dc i to po południu po pracy i wcale nie ten najczulszy, tylko ten klasyczny 25. I też zrobiłam tylko dlatego bo bylam na piwo umowiona i chcialam sie upewnic, że mogę sie napić.
Mi rzeczywiście wyszedł w pierwszej ciąży pink test - cień cienia - w 25 dc z porannego moczu - zrobiłam tylko dlatego, że mnie siostra męczyła ;)

reklama
Do góry