reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

In vitro 2024 - refundacja

reklama
Byłam dzisiaj na pierwszym USG(6+2) zarodek ma 2.8 mm I serduszko bije 154 bpm i wg lekarki wszystko wygląda prawidłowo jak na ten czas🥹
Teraz dotarło do mnie tak na prawdę..
Trzymam kciuki za Was dziewczyny z całych sił✊✊️ sporo transferów w styczniu, oby to był szczęśliwy miesiąc i każdej z Was się udało🙂
Oh 🥹 tak bardzo się cieszę! Będziecie prowadzić ciążę u tego doktorka czy przechodzicie na NHS?

Oh 🥹 tak bardzo się cieszę! Będziecie prowadzić ciążę u tego doktorka czy przechodzicie na NHS?
Będziemy prowadzić na NHS u położnej normalnie, ale tak czy siak w każdej chwili mogę prywatnie jechać do Londynu na wizyty do tej Pani dr co dzisiaj, wiec znajac mnie bede dzialac na 2 fronty🫣. Zobaczę w praniu jak to wszystko będzie wyglądać. Do poloznej jestem już zgłoszona i czekam na odzew🙂

Załączniki

• Screenshot_20250105_184105_Chrome.jpg
    Screenshot_20250105_184105_Chrome.jpg
    98,3 KB · Wyświetleń: 32
Byłam dzisiaj na pierwszym USG(6+2) zarodek ma 2.8 mm I serduszko bije 154 bpm i wg lekarki wszystko wygląda prawidłowo jak na ten czas🥹
Trzymam kciuki za Was dziewczyny z całych sił✊✊️ sporo transferów w styczniu, oby to był szczęśliwy miesiąc i każdej z Was się udało🙂
Ogromne gratulacje ❤️ 😍 cudownie ,że maluszek się rozwija i wszystko jest dobrze 🥰❤️ Oby tak dalej 🤗

Będziemy prowadzić na NHS u położnej normalnie, ale tak czy siak w każdej chwili mogę prywatnie jechać do Londynu na wizyty do tej Pani dr co dzisiaj, wiec znajac mnie bede dzialac na 2 fronty🫣. Zobaczę w praniu jak to wszystko będzie wyglądać. Do poloznej jestem już zgłoszona i czekam na odzew🙂
Rozumiem 🤣 a plan schodzenia z leków ustali Ci jeszcze klinika z Wro na jakiejś telekonsultacji? Czy tutaj ta babeczka z Londynu się podejmie? :)

Rozumiem 🤣 a plan schodzenia z leków ustali Ci jeszcze klinika z Wro na jakiejś telekonsultacji? Czy tutaj ta babeczka z Londynu się podejmie? :)
Już dostałam rozpiskę od mojego prowadzącego z Wro na meila, kiedy i z jakich leków zejść przy okazji jak z nim pisałam o wynikach bety i proga 10 dpt. Mam też wysłać do niego i do kliniki raport z pierwszego USG i poinformować czy było serduszko.

reklama
Pięknie 🥹

Do góry