reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania 2019!

reklama
Może implantacja :D poczekaj i zobacz jutro jak to będzie wyglądać :)
Kochana ja już mam plamienia od 5 dni. Więc raczej to nie to a nawet wręcz nie możliwe bo moje cykle są 40 dniowe i dłużej i pewnie jeszcze owu nie było. A ja biorę dupka 1 cykl i nie wiem jak by to mogło wyglądać przy duphastonie.

Kochana ja już mam plamienia od 5 dni. Więc raczej to nie to a nawet wręcz nie możliwe bo moje cykle są 40 dniowe i dłużej i pewnie jeszcze owu nie było. A ja biorę dupka 1 cykl i nie wiem jak by to mogło wyglądać przy duphastonie.
Szczerze to po dupku też miałam jakieś dziwne plamienia. Więc pewnie jakby mi teraz zalecił lekarz to poprosiłbym o luteine

Szczerze to po dupku też miałam jakieś dziwne plamienia. Więc pewnie jakby mi teraz zalecił lekarz to poprosiłbym o luteine
Właśnie kiedyś zażywalam luteine i nie miałam takich plamin tylko miesiączka przychodziła w tekście zażywania jej. A teraz to takie dziwne ponieważ na wkładce plamienia widzę od 16 do kilku godzin a jak korzystam z WC to na papierze czysto. I nie rozumiem tego.

Właśnie kiedyś zażywalam luteine i nie miałam takich plamin tylko miesiączka przychodziła w tekście zażywania jej. A teraz to takie dziwne ponieważ na wkładce plamienia widzę od 16 do kilku godzin a jak korzystam z WC to na papierze czysto. I nie rozumiem tego.
Powiedz mi proszę bo pierwszy raz będę od jutra brac luteine - mam brać do 26 dc,a cykle mam 30 dni zszwyczaj to mogę się spodziewać wcześniej. @?

IMG_20191018_053116.jpg
IMG_20191018_053116.jpgCześć pewnie powinnam się cieszyć a boje się że skończy się tak jak w sierpniu czyli niepowodzeniem. Mam mętlik w głowie.

@ada36 kochana gratulacje!! Ja w sierpniu poroniłam a dziś jestem w 10t3d, dzidzia zdrowa, serduszko bije jak dzwon! Nie zamartwiaj się bo to tylko szkodzi, ciesz się tym i dbaj o siebie :)
Dziękuję pewnie jak usłyszę serduszko będę trochę spokojniejsza ale to jeszcze dużo czasu do tego momentu.
Czyli mamy podobną historię ja miałam ciążę biochemiczna w sierpniu a teraz oby już wszystko się udało. Życzę Tobie i maluszkowi zdrowia i spokoju.

reklama
Do góry