reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania 2019!

Dobrze, że mamy siebie tutaj nawzajem, że nie musimy przechodzić przez coś takiego same. A propo mojego nastroju dzisiejszego i braku objawów @ mimo wczorajszego negatywnego testu - siedzę w pracy i nagle skoczyło mi libido CIEKAWE CO JESZCZE SIĘ WYDARZY haha Ten mój organizm to dom wariatów XD
To faktycznie wahania nastroju na całego. O ile dobrze pamiętam rano męża za skarpety ochrzanilas to będzie okazja by się pogodzić i dać upust libido.
Mnie zaczęła strasznie głowa boleć ale co pozostaje paracetamol który właściwie nic nie pomaga aj oby do weekendu.

reklama
To faktycznie wahania nastroju na całego. O ile dobrze pamiętam rano męża za skarpety ochrzanilas to będzie okazja by się pogodzić i dać upust libido.
Mnie zaczęła strasznie głowa boleć ale co pozostaje paracetamol który właściwie nic nie pomaga aj oby do weekendu.
Hahaha to dobry pomysł, już nawet mu napisałam i jesteśmy umówieni na randkę haha :D Chociaż tyle dobrego :D

U mnie PMS w trybie skróconym mocno ale intensywnym hahaha Czuję, że dzisiaj przywitam nowy cykl :D
A u mnie wszystko się jakby cofnęło... Ech. Ciekawe co będzie jutro. Akurat wyjeżdżamy na romantyczny weekend z mężem... Za to jest nowość kolejna w tym cyklu - od wczoraj w ogóle nie mam apetytu i to tak skrajnie. Zjadłam dziś kanapkę i jabłko i w ogóle nie chcę więcej i dobrze się czuję. Miałyście tak kiedyś przed okresem? Ja odkąd pamiętam, to czułam się nalana i się objadałam, a teraz wszystko odwrotnie :(

reklama
No właśnie co do tego są zdania podzielone. Dużo dziewczyn zaszło kochając się codziennie w czasie owu
Bo to wszystko zależy ;) kochanie się codziennie nie wyklucza zajścia w ciążę. Po prostu w spermie znajduje się wtedy mniej dojrzałych, a więcej niedojrzałych plemników. Ale to nie jest tak, że np. w poniedziałek przy kochaniu się mąż wyrzuci z siebie wszystkie dojrzałe plemniki, to już we wtorek będzie miał tylko niedojrzałe :D Dlatego rekomenduje się co 2 dni, bo wtedy więcej jest tych dojrzałych albo tych, co mogą dojrzeć w środku :)

Do góry