reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania 2019!

Dobrze, że mamy siebie tutaj nawzajem, że nie musimy przechodzić przez coś takiego same. A propo mojego nastroju dzisiejszego i braku objawów @ mimo wczorajszego negatywnego testu - siedzę w pracy i nagle skoczyło mi libido CIEKAWE CO JESZCZE SIĘ WYDARZY haha Ten mój organizm to dom wariatów XD
To faktycznie wahania nastroju na całego. O ile dobrze pamiętam rano męża za skarpety ochrzanilas to będzie okazja by się pogodzić i dać upust libido.
Mnie zaczęła strasznie głowa boleć ale co pozostaje paracetamol który właściwie nic nie pomaga aj oby do weekendu.

reklama
To faktycznie wahania nastroju na całego. O ile dobrze pamiętam rano męża za skarpety ochrzanilas to będzie okazja by się pogodzić i dać upust libido.
Mnie zaczęła strasznie głowa boleć ale co pozostaje paracetamol który właściwie nic nie pomaga aj oby do weekendu.
Hahaha to dobry pomysł, już nawet mu napisałam i jesteśmy umówieni na randkę haha :D Chociaż tyle dobrego :D

U mnie PMS w trybie skróconym mocno ale intensywnym hahaha Czuję, że dzisiaj przywitam nowy cykl :D
A u mnie wszystko się jakby cofnęło... Ech. Ciekawe co będzie jutro. Akurat wyjeżdżamy na romantyczny weekend z mężem... Za to jest nowość kolejna w tym cyklu - od wczoraj w ogóle nie mam apetytu i to tak skrajnie. Zjadłam dziś kanapkę i jabłko i w ogóle nie chcę więcej i dobrze się czuję. Miałyście tak kiedyś przed okresem? Ja odkąd pamiętam, to czułam się nalana i się objadałam, a teraz wszystko odwrotnie :(

reklama
No właśnie co do tego są zdania podzielone. Dużo dziewczyn zaszło kochając się codziennie w czasie owu
Bo to wszystko zależy ;) kochanie się codziennie nie wyklucza zajścia w ciążę. Po prostu w spermie znajduje się wtedy mniej dojrzałych, a więcej niedojrzałych plemników. Ale to nie jest tak, że np. w poniedziałek przy kochaniu się mąż wyrzuci z siebie wszystkie dojrzałe plemniki, to już we wtorek będzie miał tylko niedojrzałe :D Dlatego rekomenduje się co 2 dni, bo wtedy więcej jest tych dojrzałych albo tych, co mogą dojrzeć w środku :)

Do góry