reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania 2019!

U mnie dziś jakiś dołek. Myślę że się nie udało. Piersi nadal bolą i do tego cały dzień boli podbrzusze. Nie wiem czy @ nie przyjdzie szybciej. 23dc dopiero..

reklama
U mnie dziś jakiś dołek. Myślę że się nie udało. Piersi nadal bolą i do tego cały dzień boli podbrzusze. Nie wiem czy @ nie przyjdzie szybciej. 23dc dopiero..
Nie martw się na zapas, wszystko będzie dobrze. U mnie jest to samo. Dziś też dołek, płakałam rano bez powodu. Teraz jest już trochę lepiej, ale nie mam od wczoraj apetytu, nic dziś w sumie nie jadłam. Też pobolewało mnie podbrzusze. U Ciebie to nie musi być na @ skoro jest za wcześnie, tak mi się wydaje...

@bleucoco staram się o tym nie myśleć ale ciężko mi to wychodzi. Boję się że znów się nakrece.
To chyba jest nieuniknione kochana. Sama przez to przechodzę. Ważne jest, aby w przypadku niepowodzenia wytłumaczyć sobie, że tak musiało być, że za kilkanaście dni znów będzie ten wspaniały czas próbowania i oczekiwania. Chyba tylko tak możemy sobie to ułatwić... Ja już chcę żeby była sobota albo niedziela, żebym już wiedziała, czy ta @ będzie czy nie i żebym mogła przeprogramować myślenie i zacząć nowy miesiąc...

Byłam na badaniach wyniki Mają być wieczorem , wróciłam właśnie z wizyty u ginekokog.
Zalecila na zwiększenie płodności, polepszenie owulacji
1) Niepokalanek mnisi
2) Dzięgiel chiński
3) witaminy z grupy B oraz dodatkowo
4 )zestaw witamin ciazowych- z dha
zalecila uzupełniać dobre kultury bakterii
5) olej z wiesiolka ale tylko do owu
Mam w poniedziałek przyjść na usg i zresztą wyników
W środę najpóźniej okres.
Może komuś pomoże. Powiedziała że taki zestaw po 3 miesiącach najdłużej u wiekszosci kobiet przynosi upragnione II kreseczki . Zalecila monitoring. Resztę leków dołączy jak zobaczy wyniki z całego miesiąca.
To chyba cud bo dr wszystkie badania zleca.na NFZ wizyty też i usg też wszystko =) W koncu trafiłam na kogoś kompetentnego.

No właśnie co do tego są zdania podzielone. Dużo dziewczyn zaszło kochając się codziennie w czasie owu
@bleucoco wyczerpała temat, dokładnie o to mi chodziło :)
My sami teraz próbujemy codziennie ale ostatnio udało się za 1 razem a to był dopiero 2 cykl. Gdyby nie wychodziło od dłuższego czasu na pewno robilibyśmy przerwę dla regeneracji ;)

reklama
Ale podlamalam się bo testy owu wychodzą całkowicie negatywne. A miałam mieć owu dzisiaj albo jutro.... Ehhhh....
Kochana może już po owu ? Od którego dc robiłaś testy owu?
Ja pokazałam lekarce wyniki badań nasienia meza i powiedziała że mamy działać bez wytchnienia. Że raz dziennie ok. Ze to mit z tymi przerwami. Chyba że faktycznie jest problem z nasieniem.
No właśnie dlatego mówię ile ludzi tyle opini [emoji3059]

Do góry