Niemampomyslu
Fanka BB :)
U mnie dziś jakiś dołek. Myślę że się nie udało. Piersi nadal bolą i do tego cały dzień boli podbrzusze. Nie wiem czy @ nie przyjdzie szybciej. 23dc dopiero..
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie martw się na zapas, wszystko będzie dobrze. U mnie jest to samo. Dziś też dołek, płakałam rano bez powodu. Teraz jest już trochę lepiej, ale nie mam od wczoraj apetytu, nic dziś w sumie nie jadłam. Też pobolewało mnie podbrzusze. U Ciebie to nie musi być na @ skoro jest za wcześnie, tak mi się wydaje...U mnie dziś jakiś dołek. Myślę że się nie udało. Piersi nadal bolą i do tego cały dzień boli podbrzusze. Nie wiem czy @ nie przyjdzie szybciej. 23dc dopiero..
dawaj fote :-)
To chyba jest nieuniknione kochana. Sama przez to przechodzę. Ważne jest, aby w przypadku niepowodzenia wytłumaczyć sobie, że tak musiało być, że za kilkanaście dni znów będzie ten wspaniały czas próbowania i oczekiwania. Chyba tylko tak możemy sobie to ułatwić... Ja już chcę żeby była sobota albo niedziela, żebym już wiedziała, czy ta @ będzie czy nie i żebym mogła przeprogramować myślenie i zacząć nowy miesiąc...@bleucoco staram się o tym nie myśleć ale ciężko mi to wychodzi. Boję się że znów się nakrece.
@bleucoco wyczerpała temat, dokładnie o to mi chodziłoNo właśnie co do tego są zdania podzielone. Dużo dziewczyn zaszło kochając się codziennie w czasie owu
Ja pokazałam lekarce wyniki badań nasienia meza i powiedziała że mamy działać bez wytchnienia. Że raz dziennie ok. Ze to mit z tymi przerwami. Chyba że faktycznie jest problem z nasieniem.No właśnie co do tego są zdania podzielone. Dużo dziewczyn zaszło kochając się codziennie w czasie owu
Kochana może już po owu ? Od którego dc robiłaś testy owu?Ale podlamalam się bo testy owu wychodzą całkowicie negatywne. A miałam mieć owu dzisiaj albo jutro.... Ehhhh....
No właśnie dlatego mówię ile ludzi tyle opini [emoji3059]Ja pokazałam lekarce wyniki badań nasienia meza i powiedziała że mamy działać bez wytchnienia. Że raz dziennie ok. Ze to mit z tymi przerwami. Chyba że faktycznie jest problem z nasieniem.