reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania 2019!

U mnie dziś jakiś dołek. Myślę że się nie udało. Piersi nadal bolą i do tego cały dzień boli podbrzusze. Nie wiem czy @ nie przyjdzie szybciej. 23dc dopiero..

reklama
U mnie dziś jakiś dołek. Myślę że się nie udało. Piersi nadal bolą i do tego cały dzień boli podbrzusze. Nie wiem czy @ nie przyjdzie szybciej. 23dc dopiero..
Nie martw się na zapas, wszystko będzie dobrze. U mnie jest to samo. Dziś też dołek, płakałam rano bez powodu. Teraz jest już trochę lepiej, ale nie mam od wczoraj apetytu, nic dziś w sumie nie jadłam. Też pobolewało mnie podbrzusze. U Ciebie to nie musi być na @ skoro jest za wcześnie, tak mi się wydaje...

@bleucoco staram się o tym nie myśleć ale ciężko mi to wychodzi. Boję się że znów się nakrece.
To chyba jest nieuniknione kochana. Sama przez to przechodzę. Ważne jest, aby w przypadku niepowodzenia wytłumaczyć sobie, że tak musiało być, że za kilkanaście dni znów będzie ten wspaniały czas próbowania i oczekiwania. Chyba tylko tak możemy sobie to ułatwić... Ja już chcę żeby była sobota albo niedziela, żebym już wiedziała, czy ta @ będzie czy nie i żebym mogła przeprogramować myślenie i zacząć nowy miesiąc...

Byłam na badaniach wyniki Mają być wieczorem , wróciłam właśnie z wizyty u ginekokog.
Zalecila na zwiększenie płodności, polepszenie owulacji
1) Niepokalanek mnisi
2) Dzięgiel chiński
3) witaminy z grupy B oraz dodatkowo
4 )zestaw witamin ciazowych- z dha
zalecila uzupełniać dobre kultury bakterii
5) olej z wiesiolka ale tylko do owu
Mam w poniedziałek przyjść na usg i zresztą wyników
W środę najpóźniej okres.
Może komuś pomoże. Powiedziała że taki zestaw po 3 miesiącach najdłużej u wiekszosci kobiet przynosi upragnione II kreseczki . Zalecila monitoring. Resztę leków dołączy jak zobaczy wyniki z całego miesiąca.
To chyba cud bo dr wszystkie badania zleca.na NFZ wizyty też i usg też wszystko =) W koncu trafiłam na kogoś kompetentnego.

No właśnie co do tego są zdania podzielone. Dużo dziewczyn zaszło kochając się codziennie w czasie owu
@bleucoco wyczerpała temat, dokładnie o to mi chodziło :)
My sami teraz próbujemy codziennie ale ostatnio udało się za 1 razem a to był dopiero 2 cykl. Gdyby nie wychodziło od dłuższego czasu na pewno robilibyśmy przerwę dla regeneracji ;)

reklama
Ale podlamalam się bo testy owu wychodzą całkowicie negatywne. A miałam mieć owu dzisiaj albo jutro.... Ehhhh....
Kochana może już po owu ? Od którego dc robiłaś testy owu?
Ja pokazałam lekarce wyniki badań nasienia meza i powiedziała że mamy działać bez wytchnienia. Że raz dziennie ok. Ze to mit z tymi przerwami. Chyba że faktycznie jest problem z nasieniem.
No właśnie dlatego mówię ile ludzi tyle opini [emoji3059]

Do góry