reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania 2019!

reklama
Hej dziewczyny. A mi lekarka kazała robić dalej te testy ale od dzisiaj i zrobiłam rano i taki negatyw negatyw. W ogóle nie widać drugiej kreski. Śluz jest jak należy, temp 36,19, taka jak wczoraj, gdzie po okresie miałam 35,6 średnio. Miałam kilka dni przerwy w mierzeniu temperatury bo byłam na urlopie z mężem i zapomniałam termometru :) ... Kiedy teraz zrobić test. Wieczorem czy zaraz po pracy ok. 15:00?

A ja to nawet śluz płodny dzisiaj mam! Żart jakiś!
Przynajmniej jeszcze na imprezę mogę wyskoczyć w sobotę :D
To ewidentnie jakieś zmiany hormonalne, u mnie pewnie też. Ciekawe co lekarz by na to powiedział...
No ja pewnie też jakoś tak dostanę @:/ ale lecę chyba po @ na drożność. Bo już Ni Moge!!!!!!!!!!!
Ja nadal nie czuję @ ale już mniej wierzę w to, że się udało. Niby test 2 dni przed @ mógł wyjść fałszywie negatywnie jak dopiero kilka dni wcześniej była implantacja, ale jakoś tak... Odnosze wrażenie, że to byłoby zbyt piękne żeby było prawdziwe. Czekam do jutra na termin @, ale nie nastawiam się, że ona nie przyjdzie niestety.

Hej dziewczyny. A mi lekarka kazała robić dalej te testy ale od dzisiaj i zrobiłam rano i taki negatyw negatyw. W ogóle nie widać drugiej kreski. Śluz jest jak należy, temp 36,19, taka jak wczoraj, gdzie po okresie miałam 35,6 średnio. Miałam kilka dni przerwy w mierzeniu temperatury bo byłam na urlopie z mężem i zapomniałam termometru :) ... Kiedy teraz zrobić test. Wieczorem czy zaraz po pracy ok. 15:00?
Możesz zrobić ale nie ma pewności, że będzie pozytyw. Jakiej formy robisz testy? U mnie przy potwierdzonej owulacji monitoringiem cały czas wychodził negatyw, u mojej znajomej w tym samym cyklu również. A obu się nam udało zajść w ciążę. Także spokojnie działaj, tylko idź później ba monitoring sprawdzić czy jajeczka pękły same :)

Możesz zrobić ale nie ma pewności, że będzie pozytyw. Jakiej formy robisz testy? U mnie przy potwierdzonej owulacji monitoringiem cały czas wychodził negatyw, u mojej znajomej w tym samym cyklu również. A obu się nam udało zajść w ciążę. Także spokojnie działaj, tylko idź później ba monitoring sprawdzić czy jajeczka pękły same :)
Tak tak idę sprawdzić w poniedziałek. Bo ta owu ma być dzisiaj lub jutro. I zobaczymy w poniedziałek czy pękły moje dwa bliźniaki :) testy kupiłam jakieś w aptece. Lh ovulation test. I nie wiem czy dobre. Ale kiedyś robiłam na tych różnych z Rossmana i też nic nie wychodziło. Raz jeden kupiłam takie fajne że i większe te paski ale nie pamiętam gdzie i jakiej firmy. Ale to prawda. Kiedyś też miałam owulację potwierdzona a testy negatywne cały czas.

Rety, jedyne co mnie pociesza to to, że lekarka powiedziała że pierwszy raz widzi u mnie takie porządne pecherzyki, że chyba pierwszy raz dopiero szykuje się porządna owulacja. No i zapewniała mnie że dupek 2x1 nie zahamuje. Ale się okaże.
Dziewczyny!!! Wierzę że to sprawka Symfolicu. Pijcie to . Ja nie wierzylam do tej pory.......

Tak tak idę sprawdzić w poniedziałek. Bo ta owu ma być dzisiaj lub jutro. I zobaczymy w poniedziałek czy pękły moje dwa bliźniaki :) testy kupiłam jakieś w aptece. Lh ovulation test. I nie wiem czy dobre. Ale kiedyś robiłam na tych różnych z Rossmana i też nic nie wychodziło. Raz jeden kupiłam takie fajne że i większe te paski ale nie pamiętam gdzie i jakiej firmy. Ale to prawda. Kiedyś też miałam owulację potwierdzona a testy negatywne cały czas.
Mi jako takie wychodzą tylko z domowego labolatorium. Wszystkie inne albo wyjdą albo A nie. A jak raz wzięłam z apteki i robiłam równocześnie z tymi z dl to była mega różnica w intensywności :) także nie stresuj się, bamboszcie po prostu [emoji16][emoji123]

Mi jako takie wychodzą tylko z domowego labolatorium. Wszystkie inne albo wyjdą albo A nie. A jak raz wzięłam z apteki i robiłam równocześnie z tymi z dl to była mega różnica w intensywności :) także nie stresuj się, bamboszcie po prostu [emoji16][emoji123]
Czyli kupiłam jakieś dziadostwo ? A myślałam że w aptece będą lepsze... Ehhhh.... No nic. Mąż już ma dość. Zresztą ja też. Mam maraton życiowy i w sumie poszłabym w końcu spać jak człowiek, a tu trzeba dzień w dzień :D a my tak dzień w dzień od niedzieli bo wstępnie owu miała być w środę przecież

Popłakałam się dziś rano bo nie mogłam znaleźć skarpetki, w dodatku skrzyczałam męża, że jak on wywiesza pranie to zawsze giną moje skarpetki i jestem już spóźniona do pracy... Zdecydowanie jutro będzie @. Jadę do pracy i dalej chce mi się płakać, mam jakieś uderzenia gorąca. Masakra :(

reklama
Cześć dziewczyny. Za tydzień mam termin @ i za tydzień mam iść jamy brzusznej. Wiem że usg nie jest inwazyjnym badaniem, ale chciałam się upewnic czy na pewno to nic zaszkodzi?
.
Myślę że nie, miałam wielokrotnie robione USG w czasie ciąży z powodu kołki nerkowej oraz celem podglądania malucha ale dla swojego spokoju spytaj lekarza.

Do góry