reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania 2019!

reklama
Vici32, zapadło mi w pamięć bo też byłam jakoś zupełnie niedawno po biochemicznej jak rozmawiałyśmy tylko u mnie już kolejny cykl a Twój dopiero się skończył ;) Kiedy wracasz do starań?

Enej, daj znać co Twój lekarz powiedzial na wyniki. Trzymam kciuki!

KiedyPytam, jak u Ciebie kochana?

Teraz to się w ogóle porobiło.
Wczoraj to krwawienie i ból, test niby negatywny ale teraz zrobiłam z ciekawości i zupełnie LH spadło :/ Wiem, że z rana przekłamują ale są zazwyczaj fałszywie dodatnie.
Nie wiem co mam myśleć ale wg kalendarzyka owu powinna nastąpić jutro a wg tego bólu i szyjki była wczoraj?! Dzisiaj szyjka twarda jak kamień. Temperatury nie mierzę.

Załączniki

• 20190925_082443(1).jpg
    20190925_082443(1).jpg
    332,3 KB · Wyświetleń: 60
Vici32, zapadło mi w pamięć bo też byłam jakoś zupełnie niedawno po biochemicznej jak rozmawiałyśmy tylko u mnie już kolejny cykl a Twój dopiero się skończył ;) Kiedy wracasz do starań?

Enej, daj znać co Twój lekarz powiedzial na wyniki. Trzymam kciuki!

KiedyPytam, jak u Ciebie kochana?
Hej Kochana. U mnie już po pierwszej miesiaczce po poronieniu, zaczynam starania od razu:) teraz mam 11 dc także ruszam z nową energią:) A u Ciebie jak sytuacja ?

Teraz to się w ogóle porobiło.
Wczoraj to krwawienie i ból, test niby negatywny ale teraz zrobiłam z ciekawości i zupełnie LH spadło :/ Wiem, że z rana przekłamują ale są zazwyczaj fałszywie dodatnie.
Nie wiem co mam myśleć ale wg kalendarzyka owu powinna nastąpić jutro a wg tego bólu i szyjki była wczoraj?! Dzisiaj szyjka twarda jak kamień. Temperatury nie mierzę.
Ja bardziej wierzę w swoją naturę i ewentualnie testy owu niz kalendarzyk. Mi w tym mc wypadła 2 dni wcześniej niż w kalendarzyku.

Natalia ja właściwie od zawsze owu mam 14dc. Tzn.te wszystkie objawy owulacyjne + 2 razy potwierdzone monitoringiem i od 4 miesiący robię testy i to pierwszy taki dziwny cykl. Mam wrażenie, że to jednak coś z hormonami bo tego najwyższego dnia śluzu płodnego też nie zaobserwowałam. Albo więc owu dopiero przyjdzie bo podbrxusze cały czas daje znac o sobie albo to cykl bezowulacyjny.

reklama
Hej Kochana. U mnie już po pierwszej miesiaczce po poronieniu, zaczynam starania od razu:) teraz mam 11 dc także ruszam z nową energią:) A u Ciebie jak sytuacja ?
To trzymam mocno kciuki aby w tym cyklu się udało bo podobno po biochemicznej łatwiej zajść ;) Ja niestety jeden cykl po biochem odpuścilam i żałuję.
A poza tym dziś przyszła znowu jak w zegarku @ i humor nie dopisuje.

Do góry