reklama
JestemZosia
Fanka BB :)
U mnie tak samoU mnie też zgodnie z przeczuciami negatywny. Niech juz @ przyjdzie, bo jestem 14 dni po owu.
Paraply
Vici32, zapadło mi w pamięć bo też byłam jakoś zupełnie niedawno po biochemicznej jak rozmawiałyśmy tylko u mnie już kolejny cykl a Twój dopiero się skończył Kiedy wracasz do starań?
Enej, daj znać co Twój lekarz powiedzial na wyniki. Trzymam kciuki!
KiedyPytam, jak u Ciebie kochana?
Dwa+Trzy
Teraz to się w ogóle porobiło.
Wczoraj to krwawienie i ból, test niby negatywny ale teraz zrobiłam z ciekawości i zupełnie LH spadło :/ Wiem, że z rana przekłamują ale są zazwyczaj fałszywie dodatnie.
Nie wiem co mam myśleć ale wg kalendarzyka owu powinna nastąpić jutro a wg tego bólu i szyjki była wczoraj?! Dzisiaj szyjka twarda jak kamień. Temperatury nie mierzę.
Wczoraj to krwawienie i ból, test niby negatywny ale teraz zrobiłam z ciekawości i zupełnie LH spadło :/ Wiem, że z rana przekłamują ale są zazwyczaj fałszywie dodatnie.
Nie wiem co mam myśleć ale wg kalendarzyka owu powinna nastąpić jutro a wg tego bólu i szyjki była wczoraj?! Dzisiaj szyjka twarda jak kamień. Temperatury nie mierzę.
Załączniki
Hej Kochana. U mnie już po pierwszej miesiaczce po poronieniu, zaczynam starania od razu teraz mam 11 dc także ruszam z nową energią A u Ciebie jak sytuacja ?Vici32, zapadło mi w pamięć bo też byłam jakoś zupełnie niedawno po biochemicznej jak rozmawiałyśmy tylko u mnie już kolejny cykl a Twój dopiero się skończył Kiedy wracasz do starań?
JestemZosia
Kusi mnie zeby zrobić betę.. Ale. Sama nie wiem cxy jest sens.. Ale to jest trudne..Nie chce Ci robić złudnych nadziei ale ja się na własnej skórze ostatnio przekonałam ze testy domowe to za mało. Dopóki nie ma @ nie jest powiedziane ze test wyszedł wiarygodny.
Natalia198777
Ja bardziej wierzę w swoją naturę i ewentualnie testy owu niz kalendarzyk. Mi w tym mc wypadła 2 dni wcześniej niż w kalendarzyku.Teraz to się w ogóle porobiło.
Dwa+Trzy
Natalia ja właściwie od zawsze owu mam 14dc. Tzn.te wszystkie objawy owulacyjne + 2 razy potwierdzone monitoringiem i od 4 miesiący robię testy i to pierwszy taki dziwny cykl. Mam wrażenie, że to jednak coś z hormonami bo tego najwyższego dnia śluzu płodnego też nie zaobserwowałam. Albo więc owu dopiero przyjdzie bo podbrxusze cały czas daje znac o sobie albo to cykl bezowulacyjny.
reklama
Paraply
To trzymam mocno kciuki aby w tym cyklu się udało bo podobno po biochemicznej łatwiej zajść Ja niestety jeden cykl po biochem odpuścilam i żałuję.Hej Kochana. U mnie już po pierwszej miesiaczce po poronieniu, zaczynam starania od razu teraz mam 11 dc także ruszam z nową energią A u Ciebie jak sytuacja ?
A poza tym dziś przyszła znowu jak w zegarku @ i humor nie dopisuje.