Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
U mnie tak samoU mnie też zgodnie z przeczuciami negatywny. Niech juz @ przyjdzie, bo jestem 14 dni po owu.
Hej Kochana. U mnie już po pierwszej miesiaczce po poronieniu, zaczynam starania od razu teraz mam 11 dc także ruszam z nową energią A u Ciebie jak sytuacja ?Vici32, zapadło mi w pamięć bo też byłam jakoś zupełnie niedawno po biochemicznej jak rozmawiałyśmy tylko u mnie już kolejny cykl a Twój dopiero się skończył Kiedy wracasz do starań?
Enej, daj znać co Twój lekarz powiedzial na wyniki. Trzymam kciuki!
KiedyPytam, jak u Ciebie kochana?
Kusi mnie zeby zrobić betę.. Ale. Sama nie wiem cxy jest sens.. Ale to jest trudne..Nie chce Ci robić złudnych nadziei ale ja się na własnej skórze ostatnio przekonałam ze testy domowe to za mało. Dopóki nie ma @ nie jest powiedziane ze test wyszedł wiarygodny.
Ja bardziej wierzę w swoją naturę i ewentualnie testy owu niz kalendarzyk. Mi w tym mc wypadła 2 dni wcześniej niż w kalendarzyku.Teraz to się w ogóle porobiło.
Wczoraj to krwawienie i ból, test niby negatywny ale teraz zrobiłam z ciekawości i zupełnie LH spadło :/ Wiem, że z rana przekłamują ale są zazwyczaj fałszywie dodatnie.
Nie wiem co mam myśleć ale wg kalendarzyka owu powinna nastąpić jutro a wg tego bólu i szyjki była wczoraj?! Dzisiaj szyjka twarda jak kamień. Temperatury nie mierzę.
To trzymam mocno kciuki aby w tym cyklu się udało bo podobno po biochemicznej łatwiej zajść Ja niestety jeden cykl po biochem odpuścilam i żałuję.Hej Kochana. U mnie już po pierwszej miesiaczce po poronieniu, zaczynam starania od razu teraz mam 11 dc także ruszam z nową energią A u Ciebie jak sytuacja ?