Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Też chętnie się dowiem, bo też sobie nie radzę z tym. Zastanawiam się nad znalezieniem sobie dodatkowych zajęć, może jakaś siłownia, basen... albo zwierzątko
Mam. Test ciążowy w domu to może spróbuję dziwne mam przeczucia tym razem. Jakoś dziwnie jestem spokojna a zazwyczaj szalalam przed okresemMi pokazało przed @, a może lepiej bete zrobić?
Ja za dwa dni, ale chyba jutro zrobię test już. Bo zawsze przed okresem mam plamienia a tym razem nie. Chociaż jestem przeziebiona to może inaczej.. Daj znać jak u Ciebie jutroTo czekanie jest najtrudniejsze. Ja mam jutro dostac @. To mój wyjątkowo długi cykl, juz 33 dzień. Mam pobolewania brzucha, chociaż jak zawsze mam nadzieję, że się mylę. Test 10 dni po owu był bielusieńki i wiadomo, że im @ szybciej przyjdzie tym lepiej dla mnie.
PowodzeniaJa za dwa dni, ale chyba jutro zrobię test już. Bo zawsze przed okresem mam plamienia a tym razem nie. Chociaż jestem przeziebiona to może inaczej.. Daj znać jak u Ciebie jutro
Podobno po biochemicznej łatwiej zajsc w ciążę więc może faktycznie no poczekaj 2 dniWitam we wtorek
Test zrobiony pojawił się cień jestem dzień po terminie @ więc powinno być coś chyba więcej niż cień. Ale może mi się owu przesunela i dlatego poczekam jeszcze trochę i zatestuje za 2 dni no chyba że @ pojawi się wcześniej
Ja w pierwszej ciąży robiłam test w dniu @ i był negatywny. Z tym, że okres nie pojawił się przez kolejne 5 dni i powtórzyłam test a tam maleńki cień, który teraz ma 3 latkWitam we wtorek
Test zrobiony pojawił się cień jestem dzień po terminie @ więc powinno być coś chyba więcej niż cień. Ale może mi się owu przesunela i dlatego poczekam jeszcze trochę i zatestuje za 2 dni no chyba że @ pojawi się wcześniej
Powodzenia, daj znać jutroJa za dwa dni, ale chyba jutro zrobię test już. Bo zawsze przed okresem mam plamienia a tym razem nie. Chociaż jestem przeziebiona to może inaczej.. Daj znać jak u Ciebie jutro