Ja miałam w znieczuleniu ogólnym. Wiec nie wiem co się tam działo. Ale w tym samym dniu mnie wypisali i przyjęli. Tylko to było sporo lat temu. A teraz to nie wiem czy coś się pozmieniało.Dziewczyny przepraszam że tu, ale nie wiem kogo zapytać. Jak wygląda łyżeczkowanie? Moja beta wzrosła po dwóch tygodniach krwawienia z 190 do 692. Jutro idę do gina z wynikami. Ale na pewno każe iść do szpitala a ja nie wiem czego się spodziewać
reklama
Ja nie miałam, ale z tego co wiem od dziewczyn spotkanych w szpitalu to robią to pod narkozą. Uśpią, chwila moment i koniec. Ja miałam obumarłą ciążę usuwaną farmakologicznie i to w 13 tyg, bo jeżeli nie ma łyżeczkowania, to tak na dobrą sprawę nie ma przeciwwskazań, żeby już w kolejnym cyklu się starać, bo jama macicy nie potrzebuje się odbudowywać (nie wiem jak to medycznie nazwać). Jeżeli będziesz miała taką możliwość, chcesz szybko wznowić starania i dasz radę psychicznie to „polecam” (jeżeli tak to można nazwać).Dziewczyny przepraszam że tu, ale nie wiem kogo zapytać. Jak wygląda łyżeczkowanie? Moja beta wzrosła po dwóch tygodniach krwawienia z 190 do 692. Jutro idę do gina z wynikami. Ale na pewno każe iść do szpitala a ja nie wiem czego się spodziewać
JestemZosia
Fanka BB :)
Dziękuję! Jestem strasznie spokojna, ale nie zdziwię się specjalnie jak wyjdzie negatywny, bo ciężko uwierzyć, że się udało! Jutro będę pisaćPowodzenia, daj znać jutro
ania280891
Dziewczyny przepraszam że tu, ale nie wiem kogo zapytać. Jak wygląda łyżeczkowanie? Moja beta wzrosła po dwóch tygodniach krwawienia z 190 do 692. Jutro idę do gina z wynikami. Ale na pewno każe iść do szpitala a ja nie wiem czego się spodziewać
Tak jak dziewczyny piszą, jesteś pod narkoza, nic nie czujesz. Dwie godziny po zabiegu musiałam leżeć i nie mogłam jeść. Tego samego dnia szlam do domu.
madziolina_p
ja mialam ok 4 lata temu. Przyjeli na oddzial, pobrali krew, uspili na ok 20min, po 2-3 godz wypusciliDziewczyny przepraszam że tu, ale nie wiem kogo zapytać. Jak wygląda łyżeczkowanie? Moja beta wzrosła po dwóch tygodniach krwawienia z 190 do 692. Jutro idę do gina z wynikami. Ale na pewno każe iść do szpitala a ja nie wiem czego się spodziewać
Ja miałam biochemiczna przed miesiączka zrobiłam 2 testy były pozytywne z jasnymi kreskami 3 dni później kreska bladsza a 4 dni później krwawienie ogólnie jak okres w drugim cyklu już byłam w ciąży nawet nie wierzyłam dosyć długo się staraliśmy o bobasa okres miałam zawsze regularny i dzień po terminie kiedy miałam dostać okres chłopak poleciał po test ja się śmiała po co ten test robimy ze na bank nie jestem w ciąży zero przeczuc zero nastawienia że to jednak ciąża nasikalam na test usiadłam do kawy odpaliłam papierosa a chłopak siedział i obserwował test minute pozniej okrzyki radosci 2 kreski ale dalej się bałam 3 dni później badania krwi ciąża potwierdzona dziś jestem w 16 tyg i mam nadzieję że wszystko będzie dobrze trzymam za was wszystkie kciuki i nie poddawajcie się!Podobno po biochemicznej łatwiej zajsc w ciążę więc może faktycznie no poczekaj 2 dni
JestemZosia
Nie udało się.. NegatywnyDziękuję! Jestem strasznie spokojna, ale nie zdziwię się specjalnie jak wyjdzie negatywny, bo ciężko uwierzyć, że się udało! Jutro będę pisać
Nie chce Ci robić złudnych nadziei ale ja się na własnej skórze ostatnio przekonałam ze testy domowe to za mało. Dopóki nie ma @ nie jest powiedziane ze test wyszedł wiarygodny.Nie udało się.. Negatywny
reklama
JestemZosia
Ja tak miałam. W pierwszej ciąży.. W dzień spodziewanej @ miałam negatywny i dopiero po 5 dniach ledwa bladziutka kreseczka.. Ale wolę nie mieć nadziei, chociaż miałam dziwne przeczucia, że się udało. Jestem przeziebiona dość mocno i może to jest powód tego że nie mam tych plamien. A okres mam mieć jutroNie chce Ci robić złudnych nadziei ale ja się na własnej skórze ostatnio przekonałam ze testy domowe to za mało. Dopóki nie ma @ nie jest powiedziane ze test wyszedł wiarygodny.