reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania 2019!

reklama
Co ty:D prgesteron 8 dni po owu 0,29. Nie ma szans. Brzuch mnie pobolewa jak na @. A dzisiaj mnie tak strasznie boli gruczol pod prawym sutkiem że nie mogę nawet dotknąć piersi. Nigdy mnie piersi nie bolały. Gdzieś tam jak mono ucisnelam to może wtedy. Ale nigdy nie miałam takich boleści jak teraz. Aż się wystraszyłam co to może być.
Słuchaj, bierzesz duphaston. Z tego co się orientuję to jest syntetyczna jego forma która może nie wyjść we krwi.
No chyba z ejestem w błędzie to mnie wyprowadzcie z błędu :)
Nigdy nie trać nadziei.

Na żywo troche mocniejsza ta kreska ale taka chyba jeszcze "cienka" :)
Ok licze na to że jutro juz będzie to na co tyle czekam. Aczkolwiek cykle mam 30dniowe i tak pozno owu? Organizm kobiety to naprawde mnóstwo zagadek ;)
Sprawdź jutro, ale nie odmawiajcie sobie już dzisiaj przyjemności :D który to dc?? U mnie owulacja była w 19 dc, jak sprawdzałam testami, cykle 31dniowe

Słuchaj, bierzesz duphaston. Z tego co się orientuję to jest syntetyczna jego forma która może nie wyjść we krwi.
Nigdy nie trać nadziei.

Sprawdź jutro, ale nie odmawiajcie sobie już dzisiaj przyjemności :D który to dc?? U mnie owulacja była w 19 dc, jak sprawdzałam testami, cykle 31dniowe
Robaczku nie brałam dupka do wyniku. Bo mi lekarka powiedziała że Endo 11 więc absolutnie nie brać. Po 8 dniach od oj zrobiłam wynik i 0,29. Napisałam do lekarki. Powiedziała że mogę wziąć 2x1 i brać brać, chyba że przyjdzie okres odstawić. Na moje pytanie czy ciąża przekreślona bo temperatura 36,30 i niski progesteron odpowiedziała "w życiu wszystko jest możliwe".

Na żywo troche mocniejsza ta kreska ale taka chyba jeszcze "cienka" :)
Ok licze na to że jutro juz będzie to na co tyle czekam. Aczkolwiek cykle mam 30dniowe i tak pozno owu? Organizm kobiety to naprawde mnóstwo zagadek ;)

Już blisko jest bo kreska jest mocna więc przytulaj się . Ale rób dalej testy . U mnie to tak wyglądało
IMG_3593.JPG

Nigdy nie trać nadziei.

18 w sumie to 19dc juz :) ojj weekend moze w koncu bedzie owocny :)

reklama
Do góry