Z moich informacji również potwierdzam że badanie hsg wykonuje się przed owulacja.Wydaje mi się ze chodzi o współżycie przed zabiegiem a nie po . Ja jak miałam hsg to lekarz ogółem mówił ze najlepiej zrobić bete by wykluczyć ciąże , ale ja wiedziałam ze od miesiączki nie współżyłam wiec nie ma szans by ciąża była . Zabieg przeprowadza się najlepiej do owulacji , nie spotkałam się zeby gdzieś robili po
reklama
Ja dostalam skierowanie na hsg po 6mcach od odstawienia antykoncepcji. Mnie bolało Ale do wytrzymania pomimo iż miałam drożne jajowody . Mogły być mikrozrosty Ale tego podczas badania nie widać. Można się tylko domyslac. 3mce po hsg zaszlam w ciążęDziewczyny a po jakim czasie lekarze zastanawiają się nad niedrożnością jajowodów. Do tego są jakies przypuszczenia czy tak walą w ciemno? Jeden z ginekologów mi powiedzial że nie zacznie stymulować to musiałby zrobić to badanie. A to pomoc okropnie boli![]()
Aneczka85_01
Fanka BB :)
Ja dostalam skierowanie na hsg po 6mcach od odstawienia antykoncepcji. Mnie bolało Ale do wytrzymania pomimo iż miałam drożne jajowody . Mogły być mikrozrosty Ale tego podczas badania nie widać. Można się tylko domyslac. 3mce po hsg zaszlam w ciążę![]()
Tak mogłaś mieć mikro zrosty skoro Cię bolało i pod wpływem ciśnienia jajowody się tak jakby poszerzyły , to pomogło w zajściu w ciąże . Ja nie miałam żądnych nawet mikro bo wogole nie czułam nic i widziałam na monitorze jak bez problemu przepływa wszystko
AsiaIN
Dziewczyny czy wiecie gdzie mogę zrobić temat o zbiórce na ratowanie Dziecka Koleżanki?? Ma konto na siepomaga i uwaga potrzeba zebrać 8 milionów!!! Szok. Ja też już utworzylam skarbonke tam. Ale im nas więcej tym lepiej. Musza sprowadzić lek z USA......
nnat.
Lalunia, ja tam ciągle do dnia @ trzymam za Ciebie kciuki [emoji3590]Hej dziewczyny. Któraś testuje na dniach? Ja mam mieć @ w niedzielę lub poniedzialek. Wczorajszy test 10 negatywny. Żadnego bladego cienia. A naprawdę chciałam go dojrzeć. Progesteron biorę ale wynik 0,29 nie daje mi żadnej nadzieji. A w internecie wyswietlaja się ciągle te wózki łóżeczka i zdjęcia kobiet z pozytywnym testem w ręce ...... Dopada mnie chandra ale i zobojętnienie. Jak się nie poddac![]()
KiedyPytam
Co tyLalunia, ja tam ciągle do dnia @ trzymam za Ciebie kciuki [emoji3590]
Patryśka00
Zaciekawiona BB
Hej dziewczyny.
Tydzień mnie nie było wpadłam w wir pracy[emoji4]okres powinnam dostać w pon i do tej pory nie ma. Jestem po becie ale wyszło 2.30 także czekam na @ która może przyjść z opóźnieniem jak to po hormonach. Także im szybciej przyjdzie tym lepiej [emoji4]
Tydzień mnie nie było wpadłam w wir pracy[emoji4]okres powinnam dostać w pon i do tej pory nie ma. Jestem po becie ale wyszło 2.30 także czekam na @ która może przyjść z opóźnieniem jak to po hormonach. Także im szybciej przyjdzie tym lepiej [emoji4]
AsiaIN
Hej jeszcze negatyw, ale chyba już coraz bliżejZobacz załącznik 1024887
Witam
Czy znacie się na testach owu? Zaczelam je robić i troche jestem zielona.. Czy ten ostatni to pozytyw czy jeszcze to nie to?
reklama
Zobacz załącznik 1024887
Witam
Czy znacie się na testach owu? Zaczelam je robić i troche jestem zielona.. Czy ten ostatni to pozytyw czy jeszcze to nie to?
Jeszcze nie ale następny może być