nnat.
Fanka BB :)
Trzymam kciuki18 w sumie to 19dc juz ojj weekend moze w koncu bedzie owocny
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Trzymam kciuki18 w sumie to 19dc juz ojj weekend moze w koncu bedzie owocny
Wiadomo ze to nie takie proste ale trzeba próbować i sie nie poddawacJa w tamtym cyklu też z ciekawości zrobiłam pierwszy raz z 3 różnych firm I wyszły 3 pozytywy. Niestety ciąży nie ma, ale miałam potwierdzenie Tego Dnia
Współczuję tych stresów, czasem tak właśnie jest że jak się wali to wszystko jednocześnie. Życzę by wszystko ułożyło się pomyślnie.U mnie dziewczyny same stresy. Początek w pracy ( rok szkolny, prywatna szkoła), operacja brata, zaraz zabieg syna i jeszcze u siebie jestem w trakcie badań znamienia... niedobrze mi od wczoraj. Poza tym cisza. 7dpo
Ja tak samo okres jutro lub w poniedziałek.... Dzisiejszy bialutki test pozbawił mnie złudzeń. Oby tylko okres przyszedł szybko.Ja dziś zrobiłam test no i bielszy być nie może, czekam w takim razie na @ i kolejny cykl starań nas czeka.
Też bym właśnie chciała by skoro test był negatywny, okres nadszedł szybko by nie marnować czasu. Głowa do góry, damy radę.Ja tak samo okres jutro lub w poniedziałek.... Dzisiejszy bialutki test pozbawił mnie złudzeń. Oby tylko okres przyszedł szybko.
Ja na szczęście biorę dupka. Odstawiam w dniu okresu i już.. przyjdzie okres i zobaczymy co dalejTeż bym właśnie chciała by skoro test był negatywny, okres nadszedł szybko by nie marnować czasu. Głowa do góry, damy radę.
A to chociaż takie hmm udogodnienie, ja muszę zdać się na naturę a nie nawidze takiego czekania na okres, w sensie że nie wiadomo kiedy nadejdzie do tej pory cykle były super 24 dni i wszystko było wiadomo a teraz po tej ciąży biochemicznej coś się zaburzylo, 24 minęło więc obstawiam 28 tak jak to było ostatnio jak był właśnie ten biochem ale zobaczymy będzie jak będzie. Jak by okres nadszedł to przynajmniej mogłabym wziąć coś konkretnego na to przeziębienie a tak mimo że test bialutki to póki @ nie nadejdzie boje się brać coś mocniejszego. No nic, pięknej niedzieli Wam życzę!Ja na szczęście biorę dupka. Odstawiam w dniu okresu i już.. przyjdzie okres i zobaczymy co dalej