reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania 2019!

Proszę jeszcze nie świętować, bo przypominam, że biorę dupka i może mi przeciągnąć cykl :p
A czy ja świętuję?? :D po prostu szalenie się cieszę! [emoji16]

Laluniu!! Ty tu ustawiasz @KiedyPytam do pionu, to chyba ja będę musiała Ciebie :D wszystkie znaki na niebie i ziemi wskazują na ciążę, uwierz w toooo! [emoji16]
Hihihi trzymam kciuki :) dobra. A ja ide na te wyniki. Przeciwciała tarczycowe FSH i LH. Zobaczymy czy LH z 0,6 wzrósł mi chociaż troszeczkę. Myślę że tto wszystko plus monitoring już coś tym lekarzom powie.
Trzymam mocno kciuki [emoji110]

reklama
Hej dziewczyny! :) wracam do Was w kolejnym cyklu, dzisiaj 16 dc, w tym miesiącu robię testy owu i powiem Wam, że cieszę się, że na to się zdecydowałam, bo wcześniej to sugerowałam się głównie aplikacją Flo, która pokazywała owu w sobotę, a tak naprawdę dzisiaj ujrzałam na teście kreskę, która jest takiej samej barwy jak testowa:) co to teraz oznacza? że owu nastąpi w ciągu 24h? czyli najlepiej dzisiaj zadziałać?:D

Gratulacje dla wszystkich, które ujrzały dwie kreski! Zazdrooooo.... ja póki co cieszę się z dwóch kresek na teście owu :D haha

Niby owu powinna wystąpić w ciągu 24-36 h a wczoraj gdzieś czytałam ze w ciągu 12-36h także nie zaszkodzi działać [emoji23]

Laluniu!! Ty tu ustawiasz @KiedyPytam do pionu, to chyba ja będę musiała Ciebie :D wszystkie znaki na niebie i ziemi wskazują na ciążę, uwierz w toooo! [emoji16] Trzymam mocno kciuki [emoji110]

Oj Kochana, uwierzę jak zobaczę test pozytywny, a najbardziej to uwierzę jeszcze później jak zobaczę kropka z sercem na USG. Niestety, wspomnienie ciąży biochemicznej jest u mnie ciągle żywe. Ale dbam o siebie tak, jakbym była w ciąży, na wszelki wypadek ;)

Ina_90 owulacja powinna być 24-36h od pozytywnego testu owulacyjnego. Nie zaszkodzi działać codziennie teraz ;):p

@Wiatraki mam nadzieję, że niedługo Kochana poczujesz się lepiej. Mnie też wzdęcia męczą, zwłaszcza wczoraj i były połączone z gazami, okropne. A nic nie jadłam inaczej niż zwykle.

Oj Kochana, uwierzę jak zobaczę test pozytywny, a najbardziej to uwierzę jeszcze później jak zobaczę kropka z sercem na USG. Niestety, wspomnienie ciąży biochemicznej jest u mnie ciągle żywe. Ale dbam o siebie tak, jakbym była w ciąży, na wszelki wypadek ;)

Ina_90 owulacja powinna być 24-36h od pozytywnego testu owulacyjnego. Nie zaszkodzi działać codziennie teraz ;):p

@Wiatraki mam nadzieję, że niedługo Kochana poczujesz się lepiej. Mnie też wzdęcia męczą, zwłaszcza wczoraj i były połączone z gazami, okropne. A nic nie jadłam inaczej niż zwykle.
No, ja mam tak od początku. Wzdecia, gazy. Będę ciekawie wyglądała w tej ciąży hahaha. Tobie też życzę :*

Laluniu!! Ty tu ustawiasz @KiedyPytam do pionu, to chyba ja będę musiała Ciebie :D wszystkie znaki na niebie i ziemi wskazują na ciążę, uwierz w toooo! [emoji16] Trzymam mocno kciuki [emoji110]
Ja Wam przypomnę jak to Was trzeba było stawiać do pionu.... :)

reklama
Do góry