reklama
Paraply
Fanka BB :)
Chociaż tyle... U mnie to niestety ani kasa ani atmosfera ani obowiązki nie są fajne ale przynajmniej jakąś stabilność i kasa na czas. To jedyny plus.Ja serio , ... chodź trafiło mi sie fajnie jeżeli chodzi o kasę i tylko mnie to trzyma.... żadna praca nie będzie ważniejsza niz dziecko .
Natalia198777
Kurde u mnie też chyba idzieDziewczynki przyszła @. Także następny cykl musi być nasz i już
KiedyPytam
Jak tam u Ciebie. Który dzień cyklu?Dziewczyny Wy serio z tą zmianą pracy? Ja w swojej zarówno pracy jak i ludzi niecierpię ale jeśli chcę mieć dziecko to muszę tu siedzieć. Mi osobiście wiek już nie pozwala na odłożenie starań na koszt pracy
G
guest-1712596415
Gość
Witam dziewczyny, pierwszy raz wyszedł mi test owu taki ciemny czy to sprawka tego ze mam pierwszy cykl z Clo czy taki cykl po prostu?
Spazientito
Ja za to moją pracę uwielbiam, ale jestem na własnej działalności ze względu na specyfikę mojego zawodu (jeden z wolnych zawodów). Nie dla mnie będzie L4 w ciąży, długi macierzyński i inne luksusy... Wszystko ma swoje wady i zalety. Stres też mam, ale wynikający bardziej z rodzaju pracy i ogromu odpowiedzialności. Ale nie zamieniłabym się i tak.
@MiniMrs1560 - to sprawka wyrzutu LH, owulacje będziesz miała za 24-36 godzin. Czy cykl z Clo masz monitorowany przez ginekologa?
@MiniMrs1560 - to sprawka wyrzutu LH, owulacje będziesz miała za 24-36 godzin. Czy cykl z Clo masz monitorowany przez ginekologa?
G
guest-1712596415
Gość
Ja za to moją pracę uwielbiam, ale jestem na własnej działalności ze względu na specyfikę mojego zawodu (jeden z wolnych zawodów). Nie dla mnie będzie L4 w ciąży, długi macierzyński i inne luksusy... Wszystko ma swoje wady i zalety. Stres też mam, ale wynikający bardziej z rodzaju pracy i ogromu odpowiedzialności. Ale nie zamieniłabym się i tak.
Szczerze mówiąc byłam 2 razy tylko sprawdzić czy pęcherzyk rośnie i czy się hiperstymulacja nie zrobiła i nic więcej trochę mało fachowe podejście lekarza ale zobaczymy czy coś z tego będzie jak na złość owulacja ma być za 24h około a nie mam w tym momencie możliwości żeby się poprzytulać ale liczę ze plemniki przeżyją od wczoraj w nocy chociaż z moim szczęściem...
KiedyPytam
A ja z kolei wczoraj przed wizytą u gina miałam druga kreskę widoczna ale jaśniejsza od tej pierwsze, czyli tak jakby było jeszcze przed... Przypominał że na USG miałam pęcherzyk 16 mm. A dziś o 15 sprawdzalam i o 18 Tak samo i dwa testy bialutkie. Nawet cienia tej drugiej kreski co pokazuje lh. Wytłumaczycie mi to? Nie piłam wody. Przecież to niemożliwe że taki mały pęcherzyk pękł. I kiedy by pękł. Rano dzisiaj? W południe. .....Ja za to moją pracę uwielbiam, ale jestem na własnej działalności ze względu na specyfikę mojego zawodu (jeden z wolnych zawodów). Nie dla mnie będzie L4 w ciąży, długi macierzyński i inne luksusy... Wszystko ma swoje wady i zalety. Stres też mam, ale wynikający bardziej z rodzaju pracy i ogromu odpowiedzialności. Ale nie zamieniłabym się i tak.
Asia28BK
]
Ja też na własnej działalności- i podzielam z Tobą ,,blaski" l4 i macierzyńskiego:-) po pierwszej ciąży w 3 miesiącu wróciłam do pracy:-) ale robię to co lubię,to w czym się spełniam więc chyba w temacie pracy jesteśmy forumowa mniejszoscia:-)
Ja też na własnej działalności- i podzielam z Tobą ,,blaski" l4 i macierzyńskiego:-) po pierwszej ciąży w 3 miesiącu wróciłam do pracy:-) ale robię to co lubię,to w czym się spełniam więc chyba w temacie pracy jesteśmy forumowa mniejszoscia:-)
reklama
Asia28BK
Hmmm dziwna sprawa- bardzo jestem ciekawa co pokaże Twoja następną wizyta.jA ja z kolei wczoraj przed wizytą u gina miałam druga kreskę widoczna ale jaśniejsza od tej pierwsze, czyli tak jakby było jeszcze przed... Przypominał że na USG miałam pęcherzyk 16 mm. A dziś o 15 sprawdzalam i o 18 Tak samo i dwa testy bialutkie. Nawet cienia tej drugiej kreski co pokazuje lh. Wytłumaczycie mi to? Nie piłam wody. Przecież to niemożliwe że taki mały pęcherzyk pękł. I kiedy by pękł. Rano dzisiaj? W południe. .....
Jeśli pecheerzyk pęka to poziom LH aż tak gwałtownie spada żeby test był bielusienki?
A czy pęcherzyki musi urosnąć do jakiegoś wymiaru żeby pęknąć czy to nie ma znaczenia?