reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania 2019!

reklama
gratuluje wszystkim tym, ktore maja dwie kreski...badz beta jest pozytywna.

ja chyba poki co, usune sie z topiku... i dalej bede was podczytywac i trzymac za was kciuki. :-) pa dziewczyny :-)

Dziękuję @nnat. :) jaką one mają czułość? Ja dalej czekam lalalala 8-);)

Miałaś w poprzednim, a nie teraz. To świadczy tylko o braku owulacji odbytej, o niczym więcej. Żebyś sobie PCOS teraz nie wmawiała czasami, czarnowidzko moja ;)
Ja wiem wiem. Tylko że w ciągu ostatnich dwóch lat milion razy sprawdzałam progesteron i zawsze był taki niski. PCOS sobie nie wmawiam bo nie mam objawów. Tylko cholera co jest przyczyną tego że robią mi się torbiele z pęcherzyków :/

Dziewczyny nie napiszę nic nowego ale kiedy starania się przeciągają najlepszym sposobem na powodzenie jest odpuszczenie :) Naprawdę! Oczywiście bywają różne zdrowotne problemy, które wymagają leczenia ale najczesciej to głowa blokuje powodzenie.
O pierwszego Synka staraliśmy się pół roku i zdazylam sobie nawmawiać juz nawet bezpłodność i zaskoczylo od razu po tym jak Ginekolog mi powiedział, ze jest ok. Uwierzyłam i 2tyg pozniej zobaczylam upragnione 2 kreski.
Znam wiele takich przypadkow, gdzie udaje sie gdy faktycznie czlowiek da sobie spokoj.
Jest para , ktora od wielu lekarzy uslyszala,ze nie ma najmniejszych szans, starali sie 13 lat i tyle tez mniej wiecej trwalo leczenie, nie poskutkowala inseminacja ani in vitro, odpuscili, przyplacili to sporym kryzysem zdrowotnym i nagle w wieku 36lat stal sie cud! Zaszla w ciaze i urodzila zdrowa córę !
Teraz znajoma czeka na porod :) po 3 probach in vitro tez odpuscili, minely chyba 2 lata, u lekarza uslyszala, ze jej macica absolutnie "nie przyjmie" ciąży i proszę .. Kolejny cud :)
Trzeba myslec pozytywnie, choc sama wiem jakie to ciezkie..

Dziękuję @nnat. :) jaką one mają czułość? Ja dalej czekam lalalala 8-);)

Miałaś w poprzednim, a nie teraz. To świadczy tylko o braku owulacji odbytej, o niczym więcej. Żebyś sobie PCOS teraz nie wmawiała czasami, czarnowidzko moja ;)
Witam się kochane. Jak tam się czujesz? Mam nadzieję że @ dalej nie przyszła, nie puszczam kciukow:)

Witam się kochane. Jak tam się czujesz? Mam nadzieję że @ dalej nie przyszła, nie puszczam kciukow:)

Dzień dobry! Piszę na szybko, bo szykuje się na delegację. Poodpisuje w drodze. Zero @, 37 dc, 18 dpo i 3 dni po terminie @. Temperatura taka, jak wczoraj, czyli najwyższa od jakiś 12 dni. Czuje się dobrze, w sumie nic mi nie dolega, wieczorem było lekko niedobrze. Mój mąż się ze mnie naśmiewa, bo mówię, że nie mam objawów ciąży, ale mam to i to i to :p ;) Zobaczymy! 4 dni do testu.

reklama
Dzień dobry! Piszę na szybko, bo szykuje się na delegację. Poodpisuje w drodze. Zero @, 37 dc, 18 dpo i 3 dni po terminie @. Temperatura taka, jak wczoraj, czyli najwyższa od jakiś 12 dni. Czuje się dobrze, w sumie nic mi nie dolega, wieczorem było lekko niedobrze. Mój mąż się ze mnie naśmiewa, bo mówię, że nie mam objawów ciąży, ale mam to i to i to [emoji14] ;) Zobaczymy! 4 dni do testu.
Oczekuje razem z Tobą:) temperatura obiecująca:)

Do góry