reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania 2019!

reklama
I zaś rycze jak bóbr, jutro wracam do pracy po poronieniu.. już czułam się lepiej, ale to ze jutro wracam z powrotem tak mnie całkiem uświadamia, ze moje życie wraca do smutnej rzeczywistości sprzed ciąży.. cała zaryczana jestem normalnie
Wiem jak to jest , głowa do góry. Trzeba zapomnieć i żyć dla siebie i dla kolejnych nadzei

gratuluje wszystkim tym, ktore maja dwie kreski...badz beta jest pozytywna.

ja chyba poki co, usune sie z topiku... i dalej bede was podczytywac i trzymac za was kciuki. :-) pa dziewczyny :-)

Czemu Kochana? Stało się coś? Czy po prostu kolejna @ i kolejne rozczarowanie? Tule mocno.

Ja wiem wiem. Tylko że w ciągu ostatnich dwóch lat milion razy sprawdzałam progesteron i zawsze był taki niski. PCOS sobie nie wmawiam bo nie mam objawów. Tylko cholera co jest przyczyną tego że robią mi się torbiele z pęcherzyków :/

Niski progesteron w III razie cyklu oznacza brak owulacji. Z tymi pęcherzykami nie mam pojęcia, mam nadzieję, że jakiś lekarz w końcu dojdzie do tego co to takiego. Mnie w ogóle raz endokrynolog próbował przypisać PCOS, tak nagle z głupia frant. Oczywiście żadnego PCOS nie mam, jakieś wymysły to jego były, tylko mnie zdenerwował i zmieniłam lekarza.

@Dwa+Trzy jeżeli mi się teraz udało, to najlepszym sposobem u mnie jest doszukiwanie się u siebie objawów nadchodzącej @ :p ;)

Dzień dobry dziewczyny :) miłego dnia :)
Dzień dobry! Piszę na szybko, bo szykuje się na delegację. Poodpisuje w drodze. Zero @, 37 dc, 18 dpo i 3 dni po terminie @. Temperatura taka, jak wczoraj, czyli najwyższa od jakiś 12 dni. Czuje się dobrze, w sumie nic mi nie dolega, wieczorem było lekko niedobrze. Mój mąż się ze mnie naśmiewa, bo mówię, że nie mam objawów ciąży, ale mam to i to i to [emoji14] ;) Zobaczymy! 4 dni do testu.
Iiiiiiihihihihi!!!! Mamy to mamy tooo :D odliczam razem z Tobą :D

reklama
Hej dziewczyny! :) wracam do Was w kolejnym cyklu, dzisiaj 16 dc, w tym miesiącu robię testy owu i powiem Wam, że cieszę się, że na to się zdecydowałam, bo wcześniej to sugerowałam się głównie aplikacją Flo, która pokazywała owu w sobotę, a tak naprawdę dzisiaj ujrzałam na teście kreskę, która jest takiej samej barwy jak testowa:) co to teraz oznacza? że owu nastąpi w ciągu 24h? czyli najlepiej dzisiaj zadziałać?:D

Gratulacje dla wszystkich, które ujrzały dwie kreski! Zazdrooooo.... ja póki co cieszę się z dwóch kresek na teście owu :D haha

Do góry