reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania 2019!

Proszę jeszcze nie świętować, bo przypominam, że biorę dupka i może mi przeciągnąć cykl :p
A czy ja świętuję?? :D po prostu szalenie się cieszę! [emoji16]

Laluniu!! Ty tu ustawiasz @KiedyPytam do pionu, to chyba ja będę musiała Ciebie :D wszystkie znaki na niebie i ziemi wskazują na ciążę, uwierz w toooo! [emoji16]
Hihihi trzymam kciuki :) dobra. A ja ide na te wyniki. Przeciwciała tarczycowe FSH i LH. Zobaczymy czy LH z 0,6 wzrósł mi chociaż troszeczkę. Myślę że tto wszystko plus monitoring już coś tym lekarzom powie.
Trzymam mocno kciuki [emoji110]

reklama
Hej dziewczyny! :) wracam do Was w kolejnym cyklu, dzisiaj 16 dc, w tym miesiącu robię testy owu i powiem Wam, że cieszę się, że na to się zdecydowałam, bo wcześniej to sugerowałam się głównie aplikacją Flo, która pokazywała owu w sobotę, a tak naprawdę dzisiaj ujrzałam na teście kreskę, która jest takiej samej barwy jak testowa:) co to teraz oznacza? że owu nastąpi w ciągu 24h? czyli najlepiej dzisiaj zadziałać?:D

Gratulacje dla wszystkich, które ujrzały dwie kreski! Zazdrooooo.... ja póki co cieszę się z dwóch kresek na teście owu :D haha

Niby owu powinna wystąpić w ciągu 24-36 h a wczoraj gdzieś czytałam ze w ciągu 12-36h także nie zaszkodzi działać [emoji23]

Laluniu!! Ty tu ustawiasz @KiedyPytam do pionu, to chyba ja będę musiała Ciebie :D wszystkie znaki na niebie i ziemi wskazują na ciążę, uwierz w toooo! [emoji16] Trzymam mocno kciuki [emoji110]

Oj Kochana, uwierzę jak zobaczę test pozytywny, a najbardziej to uwierzę jeszcze później jak zobaczę kropka z sercem na USG. Niestety, wspomnienie ciąży biochemicznej jest u mnie ciągle żywe. Ale dbam o siebie tak, jakbym była w ciąży, na wszelki wypadek ;)

Ina_90 owulacja powinna być 24-36h od pozytywnego testu owulacyjnego. Nie zaszkodzi działać codziennie teraz ;):p

@Wiatraki mam nadzieję, że niedługo Kochana poczujesz się lepiej. Mnie też wzdęcia męczą, zwłaszcza wczoraj i były połączone z gazami, okropne. A nic nie jadłam inaczej niż zwykle.

Oj Kochana, uwierzę jak zobaczę test pozytywny, a najbardziej to uwierzę jeszcze później jak zobaczę kropka z sercem na USG. Niestety, wspomnienie ciąży biochemicznej jest u mnie ciągle żywe. Ale dbam o siebie tak, jakbym była w ciąży, na wszelki wypadek ;)

Ina_90 owulacja powinna być 24-36h od pozytywnego testu owulacyjnego. Nie zaszkodzi działać codziennie teraz ;):p

@Wiatraki mam nadzieję, że niedługo Kochana poczujesz się lepiej. Mnie też wzdęcia męczą, zwłaszcza wczoraj i były połączone z gazami, okropne. A nic nie jadłam inaczej niż zwykle.
No, ja mam tak od początku. Wzdecia, gazy. Będę ciekawie wyglądała w tej ciąży hahaha. Tobie też życzę :*

Laluniu!! Ty tu ustawiasz @KiedyPytam do pionu, to chyba ja będę musiała Ciebie :D wszystkie znaki na niebie i ziemi wskazują na ciążę, uwierz w toooo! [emoji16] Trzymam mocno kciuki [emoji110]
Ja Wam przypomnę jak to Was trzeba było stawiać do pionu.... :)

reklama
Do góry