Ja miałam torbiel 7cm endometrialna potem usunięta laparoskopowo. To boli specyficznie jak jest większa to na pewno. Ja zemdlalam z bolu na siłowni.@mycha_00 raz jeden w życiu mialam torbiel, przy @ bolało, że nie wiedziałam, czy chce mi się sr&% czy wymiotować. Wchlonela sie na szczęście i więcej nie wróciła.
reklama
Ja miałam torbiel 7cm endometrialna potem usunięta laparoskopowo. To boli specyficznie jak jest większa to na pewno. Ja zemdlalam z bolu na siłowni.@mycha_00 raz jeden w życiu mialam torbiel, przy @ bolało, że nie wiedziałam, czy chce mi się sr&% czy wymiotować. Wchlonela sie na szczęście i więcej nie wróciła.
Ada mam dokładnie te same dylematy...moja córka ma 8lat...długo zwlekalismy. Zaczęłam się starać z rozsądku aby córka miała rodzeństwo i nie była sama aż do momentu w którym to ja zwariowałam na punkcie starania się o dwie kreseczki...do 40tki jest czas tak myślę wszystko zależy od naszego zdrowia i chęci.Hej dziewczyny no i zrobiłam ten test, wiecie jak to czasem jest głowa mówi za szybko, masz jeszcze 5 dni do @ ale coś innego podpowiada zrób, zrób no i nawet cienia cienia brak, bieluska biel ale no faktycznie nic ale to nic nie świadczy o ciąży, a to co mi się dzit to objawy nadchodzącego okresu i tyle. Dość łudzenia się, dziś zakupie fertilmen dla chłopa, inofolic dla siebie i testy owulacyjne żeby rozgryźć ten mój cykl i tyle, muszę jakoś odpuścić bo przez pragnienie tej ciąży ucieka mi życie a mam już jeden cud i powinnam być dla niej a nie głowa gdzieś indziej. A może to kara że chyba nie do końca jestem pewna czy to dobra decyzja (w sensie wiecie wiek, duża różnica wieku 5 lat między dziećmi itd.) No nic musiałam się wyżalić.
KiedyPytam
Fanka BB :)
Witaj ja też 30 z tym że o pierwsze dzieciątko a Ty? Ja ciut dłużej bo fizycznie od 5 miesięcy, a teoretycznie od 1,5 roku. Ja używam mój kalendarzyk od lat, miesiąc temu miałam fajna ale ale mi ją po miesiącu zablokowało. Wyrzuciłam ja więc i nie pamiętam jak się nazywałaHej dziewczyny ,
Ja również dołączam do grona starających się ...
Mam skończone 30 lat i teraz już czekam na 3 @ od kiedy zaczęliśmy się starać.. @ ma przyjść za 2-3dni , dzisiaj zrobiłam test 10um i wyszedł negatywny, więc prawdopodobnie kolejny miesiąc w plecy. Cykle mam 31-32 dni dosyć nieregularne. Narazie próbujemy bez spiny, tylko czasami zerkam na aplikację Flo gdzie zaznaczam wszystko od ok.5msc. Nie wiem czy ta apka jest wiarygodna, jeśli z niej korzystałyście to dajcie znać.
Gratuluje Wam z 2 kreskami! To chyba jak wygranie losu na loteri.....
KiedyPytam
Fanka BB :)
Owufriend. Bardzo fajna ale po miesiącu trzeba placicHej dziewczyny ,
Ja również dołączam do grona starających się ...
Mam skończone 30 lat i teraz już czekam na 3 @ od kiedy zaczęliśmy się starać.. @ ma przyjść za 2-3dni , dzisiaj zrobiłam test 10um i wyszedł negatywny, więc prawdopodobnie kolejny miesiąc w plecy. Cykle mam 31-32 dni dosyć nieregularne. Narazie próbujemy bez spiny, tylko czasami zerkam na aplikację Flo gdzie zaznaczam wszystko od ok.5msc. Nie wiem czy ta apka jest wiarygodna, jeśli z niej korzystałyście to dajcie znać.
Gratuluje Wam z 2 kreskami! To chyba jak wygranie losu na loteri.....
Ponoć alkohol może zmniejszać płodność. Szczerze się przyznaje że próbowałam odstawić czy zminimalizowac Ale mi się nie udało lubie sobie wypić drinka czy lampkę wina. Na minionym urlopie na którym się chyba udało ( ) nie żalowalam sobie piwka i nalewkiA powiedzcie mi czy czekając na upragnione 2 kreski całkowicie zrezygnowalyście z alkoholu? Czy to w jakimś stopniu ma wpływ na zajście w ciąże? A może na sama owulacje?
M
Moja, nasza motywacja jest identyczna jak Twoja, oby się ułożyło i Wam i nam.Ada mam dokładnie te same dylematy...moja córka ma 8lat...długo zwlekalismy. Zaczęłam się starać z rozsądku aby córka miała rodzeństwo i nie była sama aż do momentu w którym to ja zwariowałam na punkcie starania się o dwie kreseczki...do 40tki jest czas tak myślę wszystko zależy od naszego zdrowia i chęci.
reklama
Ja piję tylko Karmi i Somersby gruszkowe 0% ale po dwuch nieudanych cyklach zaczełam brać Folic 0,4 mg.A powiedzcie mi czy czekając na upragnione 2 kreski całkowicie zrezygnowalyście z alkoholu? Czy to w jakimś stopniu ma wpływ na zajście w ciąże? A może na sama owulacje?
I powiem ci nie myśl tyle żyj normalnie tylko pilnuj owulacji i przytulaj się juz nawet tydzień przed owu żeby to plemniki czekały na jajeczko a nie scigały sie bo mało czasu jest