adzik
Fanka BB :)
Dziewczyno skąd ja to znam... W normalnym cyklu jeśli chodzi o objawy na @ to nic tylko chwilę przed zaczynal mnie boleć brzuch. A jak już się zaczęłam starać to ooo matko wszystkie książkowe objawy ciąży. Bylam niemal pewna ze sie udalo. Dlatego teraz podchodzę do tego całkiem inaczej. I nie uwierzę w żadne objawy zwiastujace ciążę przed terminen @Hej dziewczyny no i zrobiłam ten test, wiecie jak to czasem jest głowa mówi za szybko, masz jeszcze 5 dni do @ ale coś innego podpowiada zrób, zrób no i nawet cienia cienia brak, bieluska biel ale no faktycznie nic ale to nic nie świadczy o ciąży, a to co mi się dzit to objawy nadchodzącego okresu i tyle. Dość łudzenia się, dziś zakupie fertilmen dla chłopa, inofolic dla siebie i testy owulacyjne żeby rozgryźć ten mój cykl i tyle, muszę jakoś odpuścić bo przez pragnienie tej ciąży ucieka mi życie a mam już jeden cud i powinnam być dla niej a nie głowa gdzieś indziej. A może to kara że chyba nie do końca jestem pewna czy to dobra decyzja (w sensie wiecie wiek, duża różnica wieku 5 lat między dziećmi itd.) No nic musiałam się wyżalić.