Hej dziewczyny no i zrobiłam ten test, wiecie jak to czasem jest głowa mówi za szybko, masz jeszcze 5 dni do @ ale coś innego podpowiada zrób, zrób no i nawet cienia cienia brak, bieluska biel ale no faktycznie nic ale to nic nie świadczy o ciąży, a to co mi się dzit to objawy nadchodzącego okresu i tyle. Dość łudzenia się, dziś zakupie fertilmen dla chłopa, inofolic dla siebie i testy owulacyjne żeby rozgryźć ten mój cykl i tyle, muszę jakoś odpuścić bo przez pragnienie tej ciąży ucieka mi życie a mam już jeden cud i powinnam być dla niej a nie głowa gdzieś indziej. A może to kara że chyba nie do końca jestem pewna czy to dobra decyzja (w sensie wiecie wiek, duża różnica wieku 5 lat między dziećmi itd.) No nic musiałam się wyżalić.
reklama
Wiatraki
Fanka BB :)
U mnie byłoby prawie 9 lat. Tez bylam smutna, jak 4 dni przed @ był neg. Czekam na @ Trzymaj się.Hej dziewczyny no i zrobiłam ten test, wiecie jak to czasem jest głowa mówi za szybko, masz jeszcze 5 dni do @ ale coś innego podpowiada zrób, zrób no i nawet cienia cienia brak, bieluska biel ale no faktycznie nic ale to nic nie świadczy o ciąży, a to co mi się dzit to objawy nadchodzącego okresu i tyle. Dość łudzenia się, dziś zakupie fertilmen dla chłopa, inofolic dla siebie i testy owulacyjne żeby rozgryźć ten mój cykl i tyle, muszę jakoś odpuścić bo przez pragnienie tej ciąży ucieka mi życie a mam już jeden cud i powinnam być dla niej a nie głowa gdzieś indziej. A może to kara że chyba nie do końca jestem pewna czy to dobra decyzja (w sensie wiecie wiek, duża różnica wieku 5 lat między dziećmi itd.) No nic musiałam się wyżalić.
Głowa do góry,testy owu,obserwacja i ognia..Hej dziewczyny no i zrobiłam ten test, wiecie jak to czasem jest głowa mówi za szybko, masz jeszcze 5 dni do @ ale coś innego podpowiada zrób, zrób no i nawet cienia cienia brak, bieluska biel ale no faktycznie nic ale to nic nie świadczy o ciąży, a to co mi się dzit to objawy nadchodzącego okresu i tyle. Dość łudzenia się, dziś zakupie fertilmen dla chłopa, inofolic dla siebie i testy owulacyjne żeby rozgryźć ten mój cykl i tyle, muszę jakoś odpuścić bo przez pragnienie tej ciąży ucieka mi życie a mam już jeden cud i powinnam być dla niej a nie głowa gdzieś indziej. A może to kara że chyba nie do końca jestem pewna czy to dobra decyzja (w sensie wiecie wiek, duża różnica wieku 5 lat między dziećmi itd.) No nic musiałam się wyżalić.
Uwierz mi że to żadna różnica wieku.Ale fakt jak będziesz siedzieć i szukać chćby najmniejszego objawu to zwariujesz, my tak mieliśmy poprzedi cykl zajob totalny a w tym na luzie i masz 2 kreski .
Kup sobie zestaw z allegro i rób 2 testy dziennie i rób im zdjecia w czasie w jakim są miarodajne a nawet je sklejaj obok siebie żeby mieć pogląd.
U mnie wyszedł bladzioch 4 dni przed na tescie 10mul.Hej dziewczyny no i zrobiłam ten test, wiecie jak to czasem jest głowa mówi za szybko, masz jeszcze 5 dni do @ ale coś innego podpowiada zrób, zrób no i nawet cienia cienia brak, bieluska biel ale no faktycznie nic ale to nic nie świadczy o ciąży, a to co mi się dzit to objawy nadchodzącego okresu i tyle. Dość łudzenia się, dziś zakupie fertilmen dla chłopa, inofolic dla siebie i testy owulacyjne żeby rozgryźć ten mój cykl i tyle, muszę jakoś odpuścić bo przez pragnienie tej ciąży ucieka mi życie a mam już jeden cud i powinnam być dla niej a nie głowa gdzieś indziej. A może to kara że chyba nie do końca jestem pewna czy to dobra decyzja (w sensie wiecie wiek, duża różnica wieku 5 lat między dziećmi itd.) No nic musiałam się wyżalić.
Dziś już wiem na pewno bo 3 testy z różnego źrudła i firm nie mogą się myslić tym bardziej Clearblue 25mul pokazał dziś +
Aneczka85_01
Ja chciałam być u mnie w porządku i czekałam na umowę stała i by trochę popracowac choć miałam na rok i też się bałam że mnie załatwia. I czekałam tak dwa lata. I co? I przyszła nowa i się okazało że zawierając umowę na pół roku już była w ciąży. Niby nie wiedziała..... Biedna... :/ I podpisała umowę na stałe i wszystko super. I co mi z tego że byłam w porządku wobec pracodawcy i siebie? Warto być uczciwym?
Mnie mąż nauczył tego ze mam patrzeć tylko na siebie . W poprzedniej pracy się martwiłam i czekałam z decyzja o dziecku , potem czekałam na umowę na stałe i podwyżkę bo lepiej w ciąży później , i tak 7 lat mi umknęło bo praca bo to bo tamto . Aż wkoncu pierdolnelam ta praca bo psychicznie już nie dałam rady. 3 miechy na wypowiedzeniu i znalazła się inna praca. Teraz mam spokój i mogę się zająć staraniami . Ale czasu już nikt mi nie wróci . Teraz tez ciagle badania bo pomimo ze mam owu jak w zegarku i mąż ma super wyniki nasienia to nie możemy zajść ;( i tak już od wizyty do wizyty żyjemy . Do końca roku inseminacja a potem zostaje in vitro . Nie będę dłużej czekać
Aneczka85_01
Hehehe.... A mowili Ci o dogodnym dla nich czasie na twoją ciążę?
Mnie w poprzedniej firmie informowali ze mam nie zachodzić [emoji23][emoji23][emoji23]
Wiatraki
Tak właśnie traktuje się kobiety. Ja też słyszałam takie teksty.Mnie w poprzedniej firmie informowali ze mam nie zachodzić [emoji23][emoji23][emoji23]
Spazientito
Oj tam oj tam ja niedowiarek jestem i musze miec bardziej namacalne dowody hahahaha
To sobie jeszcze poczekasz na namacalny dowód jakieś 8 miesięcy
@mycha_00 raz jeden w życiu mialam torbiel, przy @ bolało, że nie wiedziałam, czy chce mi się sr&% czy wymiotować. Wchlonela sie na szczęście i więcej nie wróciła.
Moja zaczęła boleć przy 4cm średnicy, jak ją podrażniliśmy w trakcie przytulania.
Tak właśnie traktuje się kobiety. Ja też słyszałam takie teksty.
I później zdziwienie, że nie ma przyrostu naturalnego. A jak ma być skoro nie ma warunków do posiadania potomstwa.
Dziewczyny oszaleje do tej środy, jeszcze zaczęło mnie mrowić i ciągnąć w lewej pachwinie nie zniosę jeśli to torbiel! Takie tłuściutkie endo wyhodowałam i nawet szansy nie dostanę?!
No musze zacząć z tymi testami bo nie ogarniam mojego cyklu, pewnie nie będę kumała o co z nimi chodzi to będę Was pytała. Dzięki za wsparcie.Głowa do góry,testy owu,obserwacja i ognia..
Uwierz mi że to żadna różnica wieku.Ale fakt jak będziesz siedzieć i szukać chćby najmniejszego objawu to zwariujesz, my tak mieliśmy poprzedi cykl zajob totalny a w tym na luzie i masz 2 kreski .
Kup sobie zestaw z allegro i rób 2 testy dziennie i rób im zdjecia w czasie w jakim są miarodajne a nawet je sklejaj obok siebie żeby mieć pogląd.
reklama
Dziękuję za wsparcie, to razem czekamy na @ i do akcji potem.U mnie byłoby prawie 9 lat. Tez bylam smutna, jak 4 dni przed @ był neg. Czekam na @ Trzymaj się.