reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Starania 2019!

reklama
No niestety... Ja tez bym chciala jak najwczesniej ale co mi po tym jak teraz nawet nadgodzin nie mogę odebrać bo zostałam sama w pracy... Teoretycznie w przyszłym tyg bym mogła ale co mi po tym jak czwartek, piątek będę na urlopie to już te kilka dni nic nie zmieni...

Masz jakiegoś sprawdzonego ginekologa w okolicy???
Swatowski w luxmedzie urzęduje dość często na Radziwiłowskiej lub Koncertowej a Bakalczuk to na Staszica w przyszpitalnej przychodni

Ojjj ciekawa jestem co będzie Ci w stanie powiedzieć Na tej 1wszej wizycie :) ja chyba Na wizytę w przyszłym tygodniu polecę Ale bete muszę zrobić dla własnej psychiki ..
A masz pobolewania w jajnikach?
Ja muszę mieć zwolnienie ponieważ moja firma nie ma stanowisk dla ciężarnych.
Poza tym jest nacisk na te tematy od górnie nikt nie chce brać na siebie takiej odpowiedzialności wolą umyć ręce od ciąż...

Ja muszę mieć zwolnienie ponieważ moja firma nie ma stanowisk dla ciężarnych.
Poza tym jest nacisk na te tematy od górnie nikt nie chce brać na siebie takiej odpowiedzialności wolą umyć ręce od ciąż...
Acha rozumiem...Ale i tak jestem ciekawa co powie ;) to ekscytujące !! Nie wiem jak wyrobie do przyszłego tygodnia ;)

Ojjj ciekawa jestem co będzie Ci w stanie powiedzieć Na tej 1wszej wizycie :) ja chyba Na wizytę w przyszłym tygodniu polecę Ale bete muszę zrobić dla własnej psychiki ..
A masz pobolewania w jajnikach?
Miałam wczesniej ale myślę że to były owulacyjne lub okołoowulacyjne.
mam huśtawkę nastrojów,lodowate stopy,chce mi się spać i piersi mnie bolą są jak cegłowki w moim odczuciu,wczoraj jadłam kiełbase a wyszłam po lody haha :-D ale kiełbasę też kupiłam.
Poza tym 4 dni temu czułam kiełbasę z grilla a mąż nie i poczułam zioło jak by ktoś palił ale mój mąż sie tylko popatrzył i stwierdził że nic takiego nie czuje.
Jak by się doszukiwać to takich szczegółów jest sporo jako objawy.

reklama
Do góry