Fado123
Fanka BB :)
a grupy krwi nie miałaś przy 1 ciąży ?? bo reszta nie jest aż tak drogaNo niby tak aleee tsh, żelazo, progesteron, morfologia, grupa i już 200 zł. Ale trudno
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
a grupy krwi nie miałaś przy 1 ciąży ?? bo reszta nie jest aż tak drogaNo niby tak aleee tsh, żelazo, progesteron, morfologia, grupa i już 200 zł. Ale trudno
Staram się o pierwsze dziecko dopiero więc nigdy nie miałam badanej grupy. A widzę, że to najdroższe badanie.a grupy krwi nie miałaś przy 1 ciąży ?? bo reszta nie jest aż tak droga
Nie ma takiej potrzeby tylko musisz mieć dokument z labo z grupą krwiA tak w temacie wlasnie grupy krwi. Jak juz byla oznaczana w poprzedniej ciazy to nie ma chyba juz koniecznosci oznaczac jej kolejny raz, prawda??
No, to się wydaje byc logiczne ale nasza sluzba zdrowia nie jest ani troche logiczna.... Wole sie upewnic [emoji16] dziekuje [emoji3590]Nie ma takiej potrzeby tylko musisz mieć dokument z labo z grupą krwi
Ktoś coś?? Dziś owu.Dziewczyny A kiedy zaczynacie brać luteine? Bo mam jej trochę, niby powinnam zaczekać do terminu @ Ale myślę czy po tej stracie nie zacząć jej brać wcześniej? Po owu Od razu?
Ja jutro 10:50 wizyta u gin dobrze że maż rzut beretem pracuje to przyjedzieNo, to się wydaje byc logiczne ale nasza sluzba zdrowia nie jest ani troche logiczna.... Wole sie upewnic [emoji16] dziekuje [emoji3590]
Pobolewa bo pękł bierz się za robotęDziewczyny zaczynam trochę panikować, że pęcherzyk nie pękł Pobolewa mnie ten lewy jajnik od czasu do czasu