reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Starania 2019!

Zastanawiam się czy nie zrobić badania hcg z krwi jutro.. zadreczam się myślami że coś innego powoduje dwie kreski na teście:/
4dni do @... jak myślicie?
Jeśli masz wątpliwości to zrób betę.
ja dziś dostałam potwiedzenie
1.clearblue 25mul pozytyw
2.DOZ test ciązowy10mul pozytyw

jesdynie bladzioch na testach HCG z alledrogo ale im sie termin kończy za 2 tygodnie zreszta one od początku nie pokazywały albo cień i to na chwilę

reklama
Dziewczyny zaczynam trochę panikować, że pęcherzyk nie pękł :( Pobolewa mnie ten lewy jajnik od czasu do czasu :(
Nie panikuj [emoji8]
Ktoś coś?? ;) Dziś owu.
Nic nie pomove, nie mam pojecia titalnie [emoji17]
Zastanawiam się czy nie zrobić badania hcg z krwi jutro.. zadreczam się myślami że coś innego powoduje dwie kreski na teście:/
Ja tez chyba jutro zrobie. [emoji6]
Nie kombinuj i nie zadreczaj sie takimi myslami, wzzystko jest w porzadeczku [emoji3590]
Ja jutro 10:50 wizyta u gin ;) dobrze że maż rzut beretem pracuje to przyjedzie:p
Ekspresowo [emoji15][emoji16][emoji16][emoji16]

Nie panikuj [emoji8] Nic nie pomove, nie mam pojecia titalnie [emoji17]Ja tez chyba jutro zrobie. [emoji6]
Nie kombinuj i nie zadreczaj sie takimi myslami, wzzystko jest w porzadeczku [emoji3590]Ekspresowo [emoji15][emoji16][emoji16][emoji16]
No udało się bo ogólnie to masakra na Nfz nie ma terminów obecie nigdzie.
Udało się złapać na drugim osiedlu prywatnie.
Dostać się do gina w ciągu tygodnia to cud i nie ważne czy prywatnie czy nfz.

No udało się bo ogólnie to masakra na Nfz nie ma terminów obecie nigdzie.
Udało się złapać na drugim osiedlu prywatnie.
Dostać się do gina w ciągu tygodnia to cud i nie ważne czy prywatnie czy nfz.
No niestety... Ja tez bym chciala jak najwczesniej ale co mi po tym jak teraz nawet nadgodzin nie mogę odebrać bo zostałam sama w pracy... Teoretycznie w przyszłym tyg bym mogła ale co mi po tym jak czwartek, piątek będę na urlopie to już te kilka dni nic nie zmieni...

Masz jakiegoś sprawdzonego ginekologa w okolicy???

Staram się o pierwsze dziecko dopiero więc nigdy nie miałam badanej grupy. A widzę, że to najdroższe badanie.
Poszperaj w papierach popytaj mamę. Sprawdź swoją kartę u lekarza rodzinnego. Ja kiedyś siedziałam ze swoja kartą w kolejce i z nudów ja przeglądałam i się doczytałam jaką mam krew :) robili mi jako dziecku w szpitalu.

Dziewczyny zaczynam trochę panikować, że pęcherzyk nie pękł :( Pobolewa mnie ten lewy jajnik od czasu do czasu :(
A z lewego miała być owu? Może trochę się opóźniła albo tak cię pobolewa po prostu nie panikuj. Mnie bolał w tym cyklu prawy jajnik a zdrowy. A lewy trochę tak jakby w ogóle nie był chory. A jest bo ma dwa torbiele. Nie denerwuj się. W środę się okaże.

Nic innego na świecie niż beta HCG nie powoduje pozytywnych wyników testów ciążowych. A ludzki organizm wytwarza beta HCG tylko w jednej sytuacji. Także nie ma innego wytłumaczenia, jesteś w ciąży :-D

Pobolewa bo pękł bierz się za robotę :p

Wyrzut LH był w czwartek, niemożliwe żeby pękł dopiero teraz :frown:

A z lewego miała być owu? Może trochę się opóźniła albo tak cię pobolewa po prostu nie panikuj. Mnie bolał w tym cyklu prawy jajnik a zdrowy. A lewy trochę tak jakby w ogóle nie był chory. A jest bo ma dwa torbiele. Nie denerwuj się. W środę się okaże.

Z lewego. Nawet w okolicach owu przypuszczalnej mnie nie bolało, trochę bóli jak na @. Teraz od czasu do czasu zaboli, ból taki kłójący. Do środy to chyba jajko zniosę :oops:o_O

No niestety... Ja tez bym chciala jak najwczesniej ale co mi po tym jak teraz nawet nadgodzin nie mogę odebrać bo zostałam sama w pracy... Teoretycznie w przyszłym tyg bym mogła ale co mi po tym jak czwartek, piątek będę na urlopie to już te kilka dni nic nie zmieni...

Masz jakiegoś sprawdzonego ginekologa w okolicy???
Dr n. med. Swatowski Dariusz

Dr n. med. Szymon Bakalczuk
Jest to moim zdaniem 2 najlepszych fachowców Bakalczuk dodatkowo pracuje na Staszica i jest patologiem ciąży a Swatowski jest królem radiologii....ale to moim zdaniem

reklama
Do góry