reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Starania 2019!

reklama
Hehe więcej nie wypije bo za czerwonym nie przepadam bo jest dla mnie za ciężkie wolę białe. A że gustuje tylko w wytrawnych i polwytrawnych to czerwone niestety siada mi mocno na żołądek. Ale lampeczka dziennie spoko :D zastosuje w tym cyklu.

Jakbym siebie słyszała - miesiąc temu nie znosiłam czerwonego wina, piłam tylko i wyłącznie białe. Teraz bardzo lubię czerwone wino :-D

Butelka dziennie, w głowie zaszumi, wieczorem chłopa wykorzystać i bach bach, dwie kreseczki :D

Ja mojemu nie pozwalałam za bardzo pić, żeby był w stanie umożliwiającym wykorzystanie :-D

Sunshine83 witam i powodzenia życzę :)
Fado123, mówisz, że koniecznie tsh zrobić ale jeśli robiłam kilka lat temu i było w normie to czy muszę? Zresztą nie mialam nigdy problemów z tarczycą. A jeśli chodzi o witaminy? Które warto suplementowac? Czytałam, że Wit D i b12, magnez. Żelazo nie zawsze warto bo można przedawkowac i zrobić sobie krzywe. Jestem na diecie wegetariańskiej więc trochę się obawiam, że mogę mieć jakieś niedobory ale żeby poziom każdej Wit sprawdzić to trzeba mieć kupę kasy :(
Ths zmienia się bardzo ,kilka lat temu to zdecydowanie za dawno;) z witamin jak najbardziej te co piszesz ,kwas foliowy , a żelazo po prostu zbadaj robiąc badania

reklama
Do góry