Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Butelka dziennie, w głowie zaszumi, wieczorem chłopa wykorzystać i bach bach, dwie kreseczkiJa też za czerwonym nie przepadam bo jest za ciężkie no ale skoro ma pomóc to mogę pić nawet butelkę dziennie
Hehe więcej nie wypije bo za czerwonym nie przepadam bo jest dla mnie za ciężkie wolę białe. A że gustuje tylko w wytrawnych i polwytrawnych to czerwone niestety siada mi mocno na żołądek. Ale lampeczka dziennie spoko zastosuje w tym cyklu.
Butelka dziennie, w głowie zaszumi, wieczorem chłopa wykorzystać i bach bach, dwie kreseczki
Ths zmienia się bardzo ,kilka lat temu to zdecydowanie za dawno z witamin jak najbardziej te co piszesz ,kwas foliowy , a żelazo po prostu zbadaj robiąc badaniaSunshine83 witam i powodzenia życzę
Fado123, mówisz, że koniecznie tsh zrobić ale jeśli robiłam kilka lat temu i było w normie to czy muszę? Zresztą nie mialam nigdy problemów z tarczycą. A jeśli chodzi o witaminy? Które warto suplementowac? Czytałam, że Wit D i b12, magnez. Żelazo nie zawsze warto bo można przedawkowac i zrobić sobie krzywe. Jestem na diecie wegetariańskiej więc trochę się obawiam, że mogę mieć jakieś niedobory ale żeby poziom każdej Wit sprawdzić to trzeba mieć kupę kasy
DziękiThs zmienia się bardzo ,kilka lat temu to zdecydowanie za dawno z witamin jak najbardziej te co piszesz ,kwas foliowy , a żelazo po prostu zbadaj robiąc badania
Dzięki
To znów kilka stowek pęknie na badania.
No niby tak aleee tsh, żelazo, progesteron, morfologia, grupa i już 200 zł. Ale trudnoZ tego co kojarzę to TSH nie jest takie drogie, ja płaciłam coś w okolicach 20 zł.