kasia20021
Fanka BB :)
a to moje wszystkie dzien przed okresem robioneA ile dni przed okresem robiłaś te pierwsze testy?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
a to moje wszystkie dzien przed okresem robioneA ile dni przed okresem robiłaś te pierwsze testy?
to jest szansa ze sie udaloIdentyczny jak u mnie teraz 3 dni przed planowana @ [emoji7]
lo matko, ale testow wszystkie z jednego dnia?a to moje wszystkie dzien przed okresem robione
wszystko z pierwszego porannego siusiania jak mi jeden wyszedl pozytywny to polecialam po cala reszte bo myslalam ze ten pierwszy wyszedl falszywy hahahhaa no ale jak juz wyszlo 6 pozytywnych to uwierzylamlo matko, ale testow wszystkie z jednego dnia?
to sie nazywa hurtowe sikanie
Sunshine83 witam i powodzenia życzę
Fado123, mówisz, że koniecznie tsh zrobić ale jeśli robiłam kilka lat temu i było w normie to czy muszę? Zresztą nie mialam nigdy problemów z tarczycą. A jeśli chodzi o witaminy? Które warto suplementowac? Czytałam, że Wit D i b12, magnez. Żelazo nie zawsze warto bo można przedawkowac i zrobić sobie krzywe. Jestem na diecie wegetariańskiej więc trochę się obawiam, że mogę mieć jakieś niedobory ale żeby poziom każdej Wit sprawdzić to trzeba mieć kupę kasy
@sunshine83 na razie nie dziekuję za gratulacje, ale mam nadzieję że wszystkie Was zarazimy
Trzymam kciuki
Boże, ja się tak strasznie przejmowałam tą ciążą biochemiczną, codziennie te testy sprawdzałam... Ale dzięki Bogu, wszystko wygląda na to, że jest ok...
Testy z dnia na dzien ciemnieją, wszystkie pozytywne, chyba skoczę na betę w tym tygodniu dodatkowo. W przyszłym tygodniu idę na wizytęto jest szansa ze sie udalo
Wiem, że nie mogę się stresować... Ale to jest silniejsze ode mnie...Nie bój się, bo nie możesz się stresować :-) Miałaś wcześniej ciążę biochemiczną? Dla mnie to był straszny szok, pierwszy cykl starań. W ogóle nie wiedziałam, że coś takiego istnieje. Nie wiedziałam też kiedy powinnam mieć okres, bo to był jeden z pierwszych cykli po odstawieniu antykoncepcji.
Dziewczyny jak to jest z tym zamknięciem szyjki? Ile po owu powinna stwardnieć i się zamknąć? Ja mam twardą szyjkę, ale na powierzchni jest takie jakby półokrągłe wgłębienie. Nie wiem czy jest otwarta czy nie :-(
Może być za wcześnie, daj sobie jeszcze czas. ;*Ja się zalamalam.. Negatyw... Niby jeszcze 4 dni do @, najdziwniejsze jest to że się dziwnie czuje, te klucia i szczypania, zawroty głowy.. A test nic nie pokazuje.. Idize zwariować
Oczywiście, że powinnaś! Wynik sprzed kilku lat jest nieaktualny, ja jestem tego najlepszym przykładem. Od liceum miałam nieregularne miesiączki, wtedy TSH miałam w normie. Po czym w 2015 r. okazało się, że mam Hashimoto.
Nie bój się, bo nie możesz się stresować :-) Miałaś wcześniej ciążę biochemiczną? Dla mnie to był straszny szok, pierwszy cykl starań. W ogóle nie wiedziałam, że coś takiego istnieje. Nie wiedziałam też kiedy powinnam mieć okres, bo to był jeden z pierwszych cykli po odstawieniu antykoncepcji.
Dziewczyny jak to jest z tym zamknięciem szyjki? Ile po owu powinna stwardnieć i się zamknąć? Ja mam twardą szyjkę, ale na powierzchni jest takie jakby półokrągłe wgłębienie. Nie wiem czy jest otwarta czy nie :-(
Może być za wcześnie, daj sobie jeszcze czas. ;*