reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Starania 2019!

Załączniki

• 62336948_3493605277332097_4975534022584172544_n.jpg
    62336948_3493605277332097_4975534022584172544_n.jpg
    131 KB · Wyświetleń: 69
reklama
Sunshine83 witam i powodzenia życzę :)
Fado123, mówisz, że koniecznie tsh zrobić ale jeśli robiłam kilka lat temu i było w normie to czy muszę? Zresztą nie mialam nigdy problemów z tarczycą. A jeśli chodzi o witaminy? Które warto suplementowac? Czytałam, że Wit D i b12, magnez. Żelazo nie zawsze warto bo można przedawkowac i zrobić sobie krzywe. Jestem na diecie wegetariańskiej więc trochę się obawiam, że mogę mieć jakieś niedobory ale żeby poziom każdej Wit sprawdzić to trzeba mieć kupę kasy :(

Oczywiście, że powinnaś! Wynik sprzed kilku lat jest nieaktualny, ja jestem tego najlepszym przykładem. Od liceum miałam nieregularne miesiączki, wtedy TSH miałam w normie. Po czym w 2015 r. okazało się, że mam Hashimoto.

@sunshine83 na razie nie dziekuję za gratulacje, ale mam nadzieję że wszystkie Was zarazimy :D

Trzymam kciuki :)

Boże, ja się tak strasznie przejmowałam tą ciążą biochemiczną, codziennie te testy sprawdzałam... Ale dzięki Bogu, wszystko wygląda na to, że jest ok...

Nie bój się, bo nie możesz się stresować :-) Miałaś wcześniej ciążę biochemiczną? Dla mnie to był straszny szok, pierwszy cykl starań. W ogóle nie wiedziałam, że coś takiego istnieje. Nie wiedziałam też kiedy powinnam mieć okres, bo to był jeden z pierwszych cykli po odstawieniu antykoncepcji.

Dziewczyny jak to jest z tym zamknięciem szyjki? Ile po owu powinna stwardnieć i się zamknąć? Ja mam twardą szyjkę, ale na powierzchni jest takie jakby półokrągłe wgłębienie. Nie wiem czy jest otwarta czy nie :-(

Ja się zalamalam.. Negatyw... Niby jeszcze 4 dni do @, najdziwniejsze jest to że się dziwnie czuje, te klucia i szczypania, zawroty głowy.. A test nic nie pokazuje.. Idize zwariować :(

to jest szansa ze sie udalo :)
Testy z dnia na dzien ciemnieją, wszystkie pozytywne, chyba skoczę na betę w tym tygodniu dodatkowo. W przyszłym tygodniu idę na wizytę :)

Nie bój się, bo nie możesz się stresować :-) Miałaś wcześniej ciążę biochemiczną? Dla mnie to był straszny szok, pierwszy cykl starań. W ogóle nie wiedziałam, że coś takiego istnieje. Nie wiedziałam też kiedy powinnam mieć okres, bo to był jeden z pierwszych cykli po odstawieniu antykoncepcji.

Dziewczyny jak to jest z tym zamknięciem szyjki? Ile po owu powinna stwardnieć i się zamknąć? Ja mam twardą szyjkę, ale na powierzchni jest takie jakby półokrągłe wgłębienie. Nie wiem czy jest otwarta czy nie :-(
Wiem, że nie mogę się stresować... :( Ale to jest silniejsze ode mnie...
Nie, nie miałam wcześniej biochemicznej, poronienie zatrzymane. Człowiek się naczytał po poronieniu, przeczytał pół internetu i terasz szuka na siłę chyba problemów.

Z badaniem szyjki, nie mam pojęcia, raz próbowałam coś wyczuć i niewiele wiedziałam z tego co czułam i dałam sobie spokój :p

Oczywiście, że powinnaś! Wynik sprzed kilku lat jest nieaktualny, ja jestem tego najlepszym przykładem. Od liceum miałam nieregularne miesiączki, wtedy TSH miałam w normie. Po czym w 2015 r. okazało się, że mam Hashimoto.

Właśnie nie wiem też takie wyczuwam...

reklama
Do góry