reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania 2019!

Załączniki

• 62336948_3493605277332097_4975534022584172544_n.jpg
    62336948_3493605277332097_4975534022584172544_n.jpg
    131 KB · Wyświetleń: 75
reklama
Sunshine83 witam i powodzenia życzę :)
Fado123, mówisz, że koniecznie tsh zrobić ale jeśli robiłam kilka lat temu i było w normie to czy muszę? Zresztą nie mialam nigdy problemów z tarczycą. A jeśli chodzi o witaminy? Które warto suplementowac? Czytałam, że Wit D i b12, magnez. Żelazo nie zawsze warto bo można przedawkowac i zrobić sobie krzywe. Jestem na diecie wegetariańskiej więc trochę się obawiam, że mogę mieć jakieś niedobory ale żeby poziom każdej Wit sprawdzić to trzeba mieć kupę kasy :(

Oczywiście, że powinnaś! Wynik sprzed kilku lat jest nieaktualny, ja jestem tego najlepszym przykładem. Od liceum miałam nieregularne miesiączki, wtedy TSH miałam w normie. Po czym w 2015 r. okazało się, że mam Hashimoto.

@sunshine83 na razie nie dziekuję za gratulacje, ale mam nadzieję że wszystkie Was zarazimy :D

Trzymam kciuki :)

Boże, ja się tak strasznie przejmowałam tą ciążą biochemiczną, codziennie te testy sprawdzałam... Ale dzięki Bogu, wszystko wygląda na to, że jest ok...

Nie bój się, bo nie możesz się stresować :-) Miałaś wcześniej ciążę biochemiczną? Dla mnie to był straszny szok, pierwszy cykl starań. W ogóle nie wiedziałam, że coś takiego istnieje. Nie wiedziałam też kiedy powinnam mieć okres, bo to był jeden z pierwszych cykli po odstawieniu antykoncepcji.

Dziewczyny jak to jest z tym zamknięciem szyjki? Ile po owu powinna stwardnieć i się zamknąć? Ja mam twardą szyjkę, ale na powierzchni jest takie jakby półokrągłe wgłębienie. Nie wiem czy jest otwarta czy nie :-(

Ja się zalamalam.. Negatyw... Niby jeszcze 4 dni do @, najdziwniejsze jest to że się dziwnie czuje, te klucia i szczypania, zawroty głowy.. A test nic nie pokazuje.. Idize zwariować :(

to jest szansa ze sie udalo :)
Testy z dnia na dzien ciemnieją, wszystkie pozytywne, chyba skoczę na betę w tym tygodniu dodatkowo. W przyszłym tygodniu idę na wizytę :)

Nie bój się, bo nie możesz się stresować :-) Miałaś wcześniej ciążę biochemiczną? Dla mnie to był straszny szok, pierwszy cykl starań. W ogóle nie wiedziałam, że coś takiego istnieje. Nie wiedziałam też kiedy powinnam mieć okres, bo to był jeden z pierwszych cykli po odstawieniu antykoncepcji.

Dziewczyny jak to jest z tym zamknięciem szyjki? Ile po owu powinna stwardnieć i się zamknąć? Ja mam twardą szyjkę, ale na powierzchni jest takie jakby półokrągłe wgłębienie. Nie wiem czy jest otwarta czy nie :-(
Wiem, że nie mogę się stresować... :( Ale to jest silniejsze ode mnie...
Nie, nie miałam wcześniej biochemicznej, poronienie zatrzymane. Człowiek się naczytał po poronieniu, przeczytał pół internetu i terasz szuka na siłę chyba problemów.

Z badaniem szyjki, nie mam pojęcia, raz próbowałam coś wyczuć i niewiele wiedziałam z tego co czułam i dałam sobie spokój :p

Oczywiście, że powinnaś! Wynik sprzed kilku lat jest nieaktualny, ja jestem tego najlepszym przykładem. Od liceum miałam nieregularne miesiączki, wtedy TSH miałam w normie. Po czym w 2015 r. okazało się, że mam Hashimoto.

Właśnie nie wiem też takie wyczuwam...

reklama
Do góry