reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania 2019!

Witajcie dziewczyny, dziś zerkam w kalendarzyk A tu @ spóźnia się trzeci dzień, oczywiście wszystkie objawy na @ mam, chociaż zaczęły się dość późno. Nie mam wielkich nadziei, ale zaprowadze syna do szkoły, i po drodze kupię test :)

reklama
Witajcie dziewczyny, dziś zerkam w kalendarzyk A tu @ spóźnia się trzeci dzień, oczywiście wszystkie objawy na @ mam, chociaż zaczęły się dość późno. Nie mam wielkich nadziei, ale zaprowadze syna do szkoły, i po drodze kupię test :)
Powodzenia!! U mnie dziś pobolewają trochę jajniki i podbrzusze. Termin @ w czwartek/piątek. Nie wiem czy to dobrze czy źle, że pobolewa. Piersi dalej napompowane - trudno mi było spać na brzuchu

Haha dobry pomysł, będę się odzywać jak coś! [emoji3590] Dziś mam wyjątkowo zajęty dzień, więc pewnie nie będę miała czasu o tym myśleć na szczęście! Ale tak czy siak czekanie do piątku trochę mnie przeraża, zwłaszcza, że obecnie szukam nowej pracy, więc to dosyć istotna kwestia dla mnie :D
Kochana zobaczysz że szybko zleci. Ja od jutra przez dni mam wyjazdne i wychodne bo muszę sprawy załatwić. Także od jutra aż do czwartku nie będę miała kiedy o tym myśleć. Chyba że wieczorami to pójdę spać żeby nie myslec[emoji23]

TrYmam kciuki aby jednak @ nie przyszła i okazało się że jesteś w ciąży.

Cześć kochana. W takim.razie trzymam kciuki. I daj znać jak zrobisz test. Tylko warto pamiętać że lepiej test ciążowy zrobić z rana bo jest większe stężenie hormonu.

Ja
Kochana zobaczysz że szybko zleci. Ja od jutra przez dni mam wyjazdne i wychodne bo muszę sprawy załatwić. Także od jutra aż do czwartku nie będę miała kiedy o tym myśleć. Chyba że wieczorami to pójdę spać żeby nie myslec[emoji23]

TrYmam kciuki aby jednak @ nie przyszła i okazało się że jesteś w ciąży.
Ja też trzymam za Ciebie kciuki! Pobolewanie jajników niestety nie pomaga w niemyśleniu dziś Wieczory są chyba najgorsze. Zajmę się czymś - może sprzątanie albo serial

reklama
Do góry