reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania 2019!

O kur

Ojej rzeczywiście :D Ta niepewność jest najgorsza. Dopóki nie dostałam tego plamienia i nie zaczęły boleć mnie piersi to w ogóle o tym nie myślałam, bo to był 1 cykl, kiedy sobie odpuściłam, ale teraz jak sobie myślę, że mogło się udać, to już ciężko się czeka :)
Doskonale Cię rozumiem. Ale wcześniejsze testowanie może bardziej Cię tylko ze stresować i zasmucic niz pocieszyć i sprawić że będziesz skakała z radości. Lepiej naprawdę poczekać minimum do terminu @ I jak nie pojawi się @ To wtedy zatestowac acz kolwiek nawet test negatywny w terminie @ nie mówi o tym że się nie udało.

reklama
Doskonale Cię rozumiem. Ale wcześniejsze testowanie może bardziej Cię tylko ze stresować i zasmucic niz pocieszyć i sprawić że będziesz skakała z radości. Lepiej naprawdę poczekać minimum do terminu @ I jak nie pojawi się @ To wtedy zatestowac acz kolwiek nawet test negatywny w terminie @ nie mówi o tym że się nie udało.
A no właśnie to największy problem! Mojej koleżance w 6 tyg. ciąży te domowe wychodziły negatywne. Zwłaszcza jak się często chodzi do toalety to mocz może być rozwodniony i dawać fałszywy wynik :( Muszę cierpliwie zaczekać

A no właśnie to największy problem! Mojej koleżance w 6 tyg. ciąży te domowe wychodziły negatywne. Zwłaszcza jak się często chodzi do toalety to mocz może być rozwodniony i dawać fałszywy wynik :( Muszę cierpliwie zaczekać
Żeby było Ci raźniej będę czekać z Tobą. Za każdym razem jak będziesz chciała wcześniej zrobić test ciążowy to napisz A ja ci się postaram to wybić z glowy[emoji23]

Pomożecie w interpretacji? Flo pokazuje okres za 6 dni, drugą apka też a testy owulacyjne takie jak na zdjęciu. Kiedy ma teście przestaje być widoczna drga kreska? Cykle mam nieregularne

Załączniki

• IMG_20190707_233113.jpg
    IMG_20190707_233113.jpg
    1 002,8 KB · Wyświetleń: 67
Pomożecie w interpretacji? Flo pokazuje okres za 6 dni, drugą apka też a testy owulacyjne takie jak na zdjęciu. Kiedy ma teście przestaje być widoczna drga kreska? Cykle mam nieregularne
Na wszystkich moich testach zawsze jest widoczna testowa kreska, czasem minimalnie ale zawsze jest. Taki ich urok.
U Ciebie niestety zaden test nie jest pozytywny... Kreska testowa musialaby byc taka sama lub ciemniejsza od kontrolnej zeby mozna bylo uznac wynik pozytywny.
Widze tu troche chaosu z tym testowaniem. Najlepiej jest testowac codziennie o tej samej porze (ewentualnie niewielka roznica w czasie), nie pic przez 2h i wytrzymac 2-3h bez wizyty w WC zeby testy byly najbardziej miarodajne. No i w przypadku cykli nieregularnych dobrze by bylo testowac codziennie przez kilka cykli zeby miec wiekszy obraz na to co sie dzieje...

Żeby było Ci raźniej będę czekać z Tobą. Za każdym razem jak będziesz chciała wcześniej zrobić test ciążowy to napisz A ja ci się postaram to wybić z glowy[emoji23]
Haha dobry pomysł, będę się odzywać jak coś! ❤️ Dziś mam wyjątkowo zajęty dzień, więc pewnie nie będę miała czasu o tym myśleć na szczęście! Ale tak czy siak czekanie do piątku trochę mnie przeraża, zwłaszcza, że obecnie szukam nowej pracy, więc to dosyć istotna kwestia dla mnie :D

Ja z testami Owu. nie pomogę,nie znam się I póki co nie chcę ich używać bo boję się że sfiksuje :)
Byłam dziś na monitoringu owulacji i mam piękny pęcherzyk 19mm... jutro kolejne usg czy pękł..błagam pekaj..... :) :) :) pozdrawiam z poniedziałku i miłego dnia wszystkim staraczkom

reklama
Do góry