reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania 2019!

Dziewczyny to ja wypadam z gry... :( Dziś temperatura mi spadła.... Płakać mi się chce ..... :( Mierzyłam pol godziny wcześniej niż poprzednie bo się wcześniej obudziłam. Dziś też kiepsko spałam, budziłam się w nocy, kręciłam. Co prawda potem się jeszcze zdrzemnelam pół godzinki i po tej drzemce zmierzyłam i była większa tak, że bez spadku ale to się nie liczy już przecież.... :(
Kochana nie smuć źle jedyny spadek to nic takiego. Mierz nadal temperaturę.
A miałaś minimum 3h nieprzerwalnego snu?

Mi wzrosła wczoraj 36.11 A dzisiaj 36.33

reklama
Ja w sumie dopiero od wczoraj mierzę ale chyba tez odpadnę bo mam tem 36,4 a chyba powinna być większa :/
Zeby z temeratury cos odczytac musisz mierzyc caly cykl. A to ze masz temp 36.4 to nic nie oznacza. Kobiety taka temp maja w fazie lutealnej A i tak kończy się ciaza. Każda z nas jest inna jedna będzie miała wyższa temp co będzie wskazywało ciążę A druga będzie miała w sam raz lub niższą i też okaże się że jest ciąża. Nie ma na to reguły.

Kochana nie smuć źle jedyny spadek to nic takiego. Mierz nadal temperaturę.
A miałaś minimum 3h nieprzerwalnego snu?

Mi wzrosła wczoraj 36.11 A dzisiaj 36.33
Właśnie nie wiem bo całą noc się budziłam ale mam wrażenie że te ostatnie godzinki spałam. Ale to dziwne bo potem przysnelam i temp po tej drzemce była identyczna jak wczoraj. Może wcześniej żel trzymałam bo obudziłam się półprzytomna i tak na spiaco mierzylam

Właśnie nie wiem bo całą noc się budziłam ale mam wrażenie że te ostatnie godzinki spałam. Ale to dziwne bo potem przysnelam i temp po tej drzemce była identyczna jak wczoraj. Może wcześniej żel trzymałam bo obudziłam się półprzytomna i tak na spiaco mierzylam
Ja bym się nie przejmowała tym jednodniowym spadkiem temperatury. Mi przed wczoraj urosła wczoraj byka większa i dzisiaj jeszcze większa A jutro może znowu spaść i za 2-3 dni znowu się podniesie. Nie wiem dlaczego ale tak mam patrząc na wykres od początku mierzenia temperatury. Zerknij sobie i zobacz że tam mam np 2-3 wysokie temperatury A później np 1-2 dni spadek i tak ciągle.

Ja bym się nie przejmowała tym jednodniowym spadkiem temperatury. Mi przed wczoraj urosła wczoraj byka większa i dzisiaj jeszcze większa A jutro może znowu spaść i za 2-3 dni znowu się podniesie. Nie wiem dlaczego ale tak mam patrząc na wykres od początku mierzenia temperatury. Zerknij sobie i zobacz że tam mam np 2-3 wysokie temperatury A później np 1-2 dni spadek i tak ciągle.
No mam nadzieję. Ciąża ciąża.... Najważniejsze żebym znowu nie plamila. Damy radę. Jeszcze trochę czekania do 17go nas czeka :D

No mam nadzieję. Ciąża ciąża.... Najważniejsze żebym znowu nie plamila. Damy radę. Jeszcze trochę czekania do 17go nas czeka :D
No to czekanie jest najgorsze. Ale przyszły tydzień mam dużo do załatwiania od wtorku do czwartku także nie będę o tym aż tak myślała. Nie chce się nakręcac ale tak się boję że znowu będzie cykl stracony i jednak nie obejdzie się bez ingerencji kliniki. A tak bym chciała ja ominąć.

Jak nie ma plamien to trzymam kciuki abyś już nie zaczęła plamic. Żebyś mogła trochę odpocząć od tych plamien.

reklama
Do góry