reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania 2019!

Dziewczyny to ja wypadam z gry... :( Dziś temperatura mi spadła.... Płakać mi się chce ..... :( Mierzyłam pol godziny wcześniej niż poprzednie bo się wcześniej obudziłam. Dziś też kiepsko spałam, budziłam się w nocy, kręciłam. Co prawda potem się jeszcze zdrzemnelam pół godzinki i po tej drzemce zmierzyłam i była większa tak, że bez spadku ale to się nie liczy już przecież.... :(
Kochana nie smuć źle jedyny spadek to nic takiego. Mierz nadal temperaturę.
A miałaś minimum 3h nieprzerwalnego snu?

Mi wzrosła wczoraj 36.11 A dzisiaj 36.33

reklama
Ja w sumie dopiero od wczoraj mierzę ale chyba tez odpadnę bo mam tem 36,4 a chyba powinna być większa :/
Zeby z temeratury cos odczytac musisz mierzyc caly cykl. A to ze masz temp 36.4 to nic nie oznacza. Kobiety taka temp maja w fazie lutealnej A i tak kończy się ciaza. Każda z nas jest inna jedna będzie miała wyższa temp co będzie wskazywało ciążę A druga będzie miała w sam raz lub niższą i też okaże się że jest ciąża. Nie ma na to reguły.

Kochana nie smuć źle jedyny spadek to nic takiego. Mierz nadal temperaturę.
A miałaś minimum 3h nieprzerwalnego snu?

Mi wzrosła wczoraj 36.11 A dzisiaj 36.33
Właśnie nie wiem bo całą noc się budziłam ale mam wrażenie że te ostatnie godzinki spałam. Ale to dziwne bo potem przysnelam i temp po tej drzemce była identyczna jak wczoraj. Może wcześniej żel trzymałam bo obudziłam się półprzytomna i tak na spiaco mierzylam

Właśnie nie wiem bo całą noc się budziłam ale mam wrażenie że te ostatnie godzinki spałam. Ale to dziwne bo potem przysnelam i temp po tej drzemce była identyczna jak wczoraj. Może wcześniej żel trzymałam bo obudziłam się półprzytomna i tak na spiaco mierzylam
Ja bym się nie przejmowała tym jednodniowym spadkiem temperatury. Mi przed wczoraj urosła wczoraj byka większa i dzisiaj jeszcze większa A jutro może znowu spaść i za 2-3 dni znowu się podniesie. Nie wiem dlaczego ale tak mam patrząc na wykres od początku mierzenia temperatury. Zerknij sobie i zobacz że tam mam np 2-3 wysokie temperatury A później np 1-2 dni spadek i tak ciągle.

Ja bym się nie przejmowała tym jednodniowym spadkiem temperatury. Mi przed wczoraj urosła wczoraj byka większa i dzisiaj jeszcze większa A jutro może znowu spaść i za 2-3 dni znowu się podniesie. Nie wiem dlaczego ale tak mam patrząc na wykres od początku mierzenia temperatury. Zerknij sobie i zobacz że tam mam np 2-3 wysokie temperatury A później np 1-2 dni spadek i tak ciągle.
No mam nadzieję. Ciąża ciąża.... Najważniejsze żebym znowu nie plamila. Damy radę. Jeszcze trochę czekania do 17go nas czeka :D

No mam nadzieję. Ciąża ciąża.... Najważniejsze żebym znowu nie plamila. Damy radę. Jeszcze trochę czekania do 17go nas czeka :D
No to czekanie jest najgorsze. Ale przyszły tydzień mam dużo do załatwiania od wtorku do czwartku także nie będę o tym aż tak myślała. Nie chce się nakręcac ale tak się boję że znowu będzie cykl stracony i jednak nie obejdzie się bez ingerencji kliniki. A tak bym chciała ja ominąć.

Jak nie ma plamien to trzymam kciuki abyś już nie zaczęła plamic. Żebyś mogła trochę odpocząć od tych plamien.

reklama
Do góry