U
użytkownik 193
Gość
Niziutko, 0.6.
U mnie od dziś krwawienie już na maksa
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Niziutko, 0.6.
Póki co czekam na poniedziałkową wizytę i co powie lekarz ,ciągle liczę, że obejdzie się bez czyszczenia. No i co mój lekarz wymyślił bo ewidentnie czegoś brakuje.Lenka nowy cykl i zawalcz o siebie! Ciesz się seksem bez spinania i myślenia! To daje najlepsze efekty a bynajmniej tak mi sie wydaje...
ja zrobilam dzis kolejny po tym co napisalas i mi wyszla ta druga kreska , ale tylko troszeczke bardziej niz ta ostatnia. W sumie zrobilam 4 testy i kazdy z nich pokazal slaba druga kreske. W sumie nie wiem czy to normalne czy jak. Moze zrobic kolejny ? W sumie jutro jest dopiero dzien spodziewanej @ .Nie, czułam że coś tam się działo, bardziej niż w pierwszej ciąży . Zresztą drugi test też pokazał kreskę, ale jeszcze słabszą niż pierwszy. Myślę, że wada zarodka, to chyba najczęstsza przyczyna w tak wczesnej ciąży.
Widać, gratulacjeClear blue z dzisiaj rano
Clear blue z dzisiaj rano
gratulacje, widac druga kreske czyli co, widzimy sie na wrzesniowkach?Clear blue z dzisiaj rano