reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania 2019/2020!

ja zrobilam dzis kolejny po tym co napisalas i mi wyszla ta druga kreska , ale tylko troszeczke bardziej niz ta ostatnia. W sumie zrobilam 4 testy i kazdy z nich pokazal slaba druga kreske. W sumie nie wiem czy to normalne czy jak. Moze zrobic kolejny ? W sumie jutro jest dopiero dzien spodziewanej @ .
Ładne masz kreski, nie ma imo sensu robić kolejnych testów. Uzbrój się w cierpliwość i czekaj na wizytę :).

reklama
Kasiu
Jak robisz ten taki obrazek na dole postu? Tak z ciekawości pytam
To są suwaczki. Ja przypadkiem gdzieś kliklam i mi się wlaczyla strona z tym. Ogolnie to jest z tej strony babyboom ale dokladnie nie wiem gdzie kliklam. Musiałabyś wpisać w google "suwaczki babyboom" i powinno ci się pokazać. Wtedy tam masz na stronie wszystko napisane jal zrobić. Wybierasz co tam się Ci podoba, a później wklejasz link w takie miejsce jak "sygnatura". Aby wejść w sygnature musisz kliknąć u góry w obrazek twojego profilu i tam ci się pokaże. Boże, mam nadzieję, że jakoś to wyjaśniłam spójnie 😊🙏

Hej dziewczyny dawno tu nie zaglądałam... człowiek ostatnio ma coraz mniej czasu.

Gratuluje wszystkim Pięknych kreseczek 😍😍dziewczyny dajecie nadzieje ze każdej się uda 🤗

Łącze się z dziewczynami którym się nie udało... niestety ale mój organizm na stymulację niezareagowal. Jednakże dzisiaj jestem w kolejnym cyklu i od dzisiaj (3dc) zaczynam stymulację z podwójna dawka. 22 usg i zobaczymy jak to teraz będzie. Liczę na to ze na walentynki będzie prezent jak znalazł 😊🤗
Powodzonka dla nas wszytskich

Hej dziewczyny. Ja działam dalej... Kupiłam testy owulacyjne i dzisiaj wyszły dwie piękne obie mocne krechy A na dodatek zaczyna pobolewac mnie jajnik.... Mam nadzieję że w tym cyklu się uda

Hej dziewczyny ;) to mój pierwszy post na forum albowiem rozpoczynam starania o upragnione dzidzi 😅. Straszą, ze prosto nie będzie bo PCOS 😞nie ułatwia ... testy owulacyjne przez moja chorobę cały miesiąc wychodzą pozytywne 🤓 wiec pod okiem lekarzy z symulacja owulacji i monitoringiem cyklu - zaczynamy mam nadzieje krótka przygodę ze staraniami 🍾😇 Strasznieeeee jestem podekscytowana a zarazem zdenerwowana chociaż wiem ze z takim napięciem będzie ciężej.... 3 majcieee kciuki 🥰

reklama
Napisz na staraczki 2020 ten wątek jest bardziej aktywny :)
Trzymam kciuki za Ciebie!
Hej dziewczyny ;) to mój pierwszy post na forum albowiem rozpoczynam starania o upragnione dzidzi [emoji28]. Straszą, ze prosto nie będzie bo PCOS [emoji20]nie ułatwia ... testy owulacyjne przez moja chorobę cały miesiąc wychodzą pozytywne [emoji851] wiec pod okiem lekarzy z symulacja owulacji i monitoringiem cyklu - zaczynamy mam nadzieje krótka przygodę ze staraniami [emoji898][emoji56] Strasznieeeee jestem podekscytowana a zarazem zdenerwowana chociaż wiem ze z takim napięciem będzie ciężej.... 3 majcieee kciuki [emoji3059]

Do góry