reklama
Spokojnie. Mówi się że zdrowa para może się nawet rok starać o dzieckoJa narazie próbuje się nie stresować bo po trzech miesiąc starań zaczęłam się dolowac i muszę trochę wyluzowac
Mi gin powiedziała że jak do wiosny nie zajdę to mam przyjść, ale jak nie dostanę okresu to na pewno pójdę nie długo no i sprawdzać czy mam owulację oprócz okresu
Invicta
Fanka BB :)
Trzymam kciuki z reuguly wraca do normy z czasów przed braniem antykoncepcji także jest szansa u Ciebie i to dużaJa nie miałam przed antykoncepcją żadnych problemów, więc mam nadzieję, że okres się pojawi w miarę szybko i owu wróci:/
Karolinalina
Hej i jak tam powtórzyłaś test? I jak sytuacjaDziękuję kochana o to chodzi właśnie że ta blada kreseczka wywołała we mnie euforię ale jednak beta to beta czasami różnie bywa ! Trzymam za Ciebie kciuki i wszystkie tu kobietki ! :* Dam znać co i jak
Karolinalina
Ja robiłam też czasami później np jak w pracy byłam i zawsze tą owulacje "wyłapałam" ale w sumie nie wiem jak to jest bo chyba trzeba robic o stałej porzeDziewczyny jak robię testy owulacyjne zawsze o 16 ,a jak zrobię dzisiaj później niż zwykle to wyjdzie ok czy nie ? Bo nie wiem czy dam radę na 16 być w domu
Ja ze względu na nieregularne godziny pracy nie robię testów o tej samej porze i zawsze wychodząDziewczyny jak robię testy owulacyjne zawsze o 16 ,a jak zrobię dzisiaj później niż zwykle to wyjdzie ok czy nie ? Bo nie wiem czy dam radę na 16 być w domu
Granula
Początkująca w BB
Czesc dziewczyny. Tak jak i wy staram sie o dzidzie od dluzszego czasu (to juz 21 cs). Raz nawet na 8 tygodni sie udalo ale od 6 miesiecy znow nic. Napoczatku staran sie troche stresowalam, ale chyba juz przyzwyczailam do nieudanych staran Cykle mam regularne, owulacje wyczuwalne. Lekarz po badaniu powiedzial tylko ze wszystko ok i zeby probowac (ale hormony nigdy nie sprawane - bo cykle regularne wiec powinny byc ok).
Ale w tym cyklu nurtuje mnie jedna sprawa. Codziennie mierze temparature i w tej fazie lutealnej juz 3 razy mialam spadek temperatury o 0,2-0,3 oC. Nigdy tak nie mialam i nie mam pomyslu co to moze byc.
Pozdrawiam was dziewczyny i zycze owocnych staran, bo ilez mozna
Ale w tym cyklu nurtuje mnie jedna sprawa. Codziennie mierze temparature i w tej fazie lutealnej juz 3 razy mialam spadek temperatury o 0,2-0,3 oC. Nigdy tak nie mialam i nie mam pomyslu co to moze byc.
reklama
Karolinalina
Hej już widzę ze troszkę czasu się starasz. Ja na twoim miejscu sprawdziłabym hormony i moze droznosc? Nie wiem ja tez mam owulacje wyczuwalna i na monitoringu tez bylo zawsze widać ze ta owulacja jest ale tez w ciaze zajsc nie mogę. Hormony mialam badane i wszystko ok jeszcze czeka mnie badanie droznosci. A czy twoj M się badal?Czesc dziewczyny. Tak jak i wy staram sie o dzidzie od dluzszego czasu (to juz 21 cs). Raz nawet na 8 tygodni sie udalo ale od 6 miesiecy znow nic. Napoczatku staran sie troche stresowalam, ale chyba juz przyzwyczailam do nieudanych staran Cykle mam regularne, owulacje wyczuwalne. Lekarz po badaniu powiedzial tylko ze wszystko ok i zeby probowac (ale hormony nigdy nie sprawane - bo cykle regularne wiec powinny byc ok).