reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania 2019/2020!

reklama
Hej Dziewczyny!
Martwiłam się kiedy dostanę okres po odstawieniu antykoncepcji przez tego lekarza od usg co mnie nastraszył że nie miałam owulacji i endometrium za cienkie i niepotrzebnie, bo dzisiaj właśnie dostałam okres po 30 dc także idealnie. Teraz żeby tylko owulacja się odbyła. W grudniu na spokojnie będę obserwować a w styczniu ewentualnie umówię się na usg żeby sprawdzić czy jest :)

Dziewczyny no i widzę jakieś światełko w tunelu😀 dzisiaj 59 dc i okresu dalej brak. Dostałam od lekarki Luttagen na wywołanie i zobaczymy jak zareaguje. Najważniejsze ze głowa już spokojna bo jak tylko dostanę @ to zaczynam stymulację😀 brała któraś z was może luttagen?

Dziewczyny, kiedy mierzycie temperaturę? Czy to musi być koniecznie rano? Nie bardzo mam możliwość mierzyć ją w łóżku przed wstaniem 😅

Dziewczyny, kiedy mierzycie temperaturę? Czy to musi być koniecznie rano? Nie bardzo mam możliwość mierzyć ją w łóżku przed wstaniem 😅
Mierzy się przed wstaniem z łóżka ale ja na wszelki wypadek staram się ok.16 drugi zapis zrobić bo z rana czasami zdążę się podnieść zanim sobie przypomnę ;) I tym sposobem udało mi się potwierdzić owulację w zeszłym cyklu :)
Dodam, że o tej 16 na pewno nie jestem po 4 godzinach spoczynku a mimo wszystko jest dość czytelny wykres.

reklama
Wiem o tym bo sama ćwiczę regularnie😜...o wiele mniej choruje niż on i mam lepsza wytrzymałość. Niestety kiedyś o tym mówiłam lekarzowi przy mężu to powiedział ze to aż tak nie wpływa ze on nie ćwiczy bo on ma normalna budowę ciała i nie ma nadwagi...😔 wkurzył mnie ten lekarz..ja tyle się staram żeby to namówić do ruchu 😱
Co za burak!!! 🙈 nadal do niego chodzisz ??🤔😋

Do góry