reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania 2019/2020!

reklama
Hej Dziewczyny!
Martwiłam się kiedy dostanę okres po odstawieniu antykoncepcji przez tego lekarza od usg co mnie nastraszył że nie miałam owulacji i endometrium za cienkie i niepotrzebnie, bo dzisiaj właśnie dostałam okres po 30 dc także idealnie. Teraz żeby tylko owulacja się odbyła. W grudniu na spokojnie będę obserwować a w styczniu ewentualnie umówię się na usg żeby sprawdzić czy jest :)

Dziewczyny no i widzę jakieś światełko w tunelu😀 dzisiaj 59 dc i okresu dalej brak. Dostałam od lekarki Luttagen na wywołanie i zobaczymy jak zareaguje. Najważniejsze ze głowa już spokojna bo jak tylko dostanę @ to zaczynam stymulację😀 brała któraś z was może luttagen?

Dziewczyny, kiedy mierzycie temperaturę? Czy to musi być koniecznie rano? Nie bardzo mam możliwość mierzyć ją w łóżku przed wstaniem 😅

Dziewczyny, kiedy mierzycie temperaturę? Czy to musi być koniecznie rano? Nie bardzo mam możliwość mierzyć ją w łóżku przed wstaniem 😅
Mierzy się przed wstaniem z łóżka ale ja na wszelki wypadek staram się ok.16 drugi zapis zrobić bo z rana czasami zdążę się podnieść zanim sobie przypomnę ;) I tym sposobem udało mi się potwierdzić owulację w zeszłym cyklu :)
Dodam, że o tej 16 na pewno nie jestem po 4 godzinach spoczynku a mimo wszystko jest dość czytelny wykres.

reklama
Wiem o tym bo sama ćwiczę regularnie😜...o wiele mniej choruje niż on i mam lepsza wytrzymałość. Niestety kiedyś o tym mówiłam lekarzowi przy mężu to powiedział ze to aż tak nie wpływa ze on nie ćwiczy bo on ma normalna budowę ciała i nie ma nadwagi...😔 wkurzył mnie ten lekarz..ja tyle się staram żeby to namówić do ruchu 😱
Co za burak!!! 🙈 nadal do niego chodzisz ??🤔😋

Do góry