reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania 2019/2020!

reklama
No i dziewczynki mamy weekend😊 moja intensywna praca wkoncu pójdzie w kąt i pozwolę sobie trochę poleniuchować 😊 wyczytałam ze lampka czerwonego wina podnosi endometrium 😊 a ze u mnie niestety tylko 2mm to oprócz diety dzisiaj mała lampka przyjemności 😊

No i dziewczynki mamy weekend😊 moja intensywna praca wkoncu pójdzie w kąt i pozwolę sobie trochę poleniuchować 😊 wyczytałam ze lampka czerwonego wina podnosi endometrium 😊 a ze u mnie niestety tylko 2mm to oprócz diety dzisiaj mała lampka przyjemności 😊
Hihi w takim razie relalsuj się przy winku;) ja lubię wytrawne z pomarańczą lub mrożoną truskawką 🙈

Dziewczyny, które znają się na analizie temperatury... Ja już się w tym polubiłam.. Od przyszłego cyklu przestaje mierzyć...
W dzień owulacji mi spadła i dalej jest odrobina niższa niż 3 ostatnie ciągiem wyższe... orientuje się ktoś jak to jest z tą temperaturą?? Czytałam, że w owu powinna wzrastać🤔🤔

Dziewczyny, które znają się na analizie temperatury... Ja już się w tym polubiłam.. Od przyszłego cyklu przestaje mierzyć...
W dzień owulacji mi spadła i dalej jest odrobina niższa niż 3 ostatnie ciągiem wyższe... orientuje się ktoś jak to jest z tą temperaturą?? Czytałam, że w owu powinna wzrastać🤔🤔
O tez jestem ciekawa bo od kolejnego cyklu zaczynam mierzyć 😊

O tez jestem ciekawa bo od kolejnego cyklu zaczynam mierzyć 😊
Ja żałuję, że zaczęłam 🙈 lepiej mi wychodziło śledzenie bez temperatur. Ja mam bardzo aktywny tryb życia, mega dużo ruchu, sport... i mało snu często ... więc mam wrażenie, że przez to strasznie nie rzetelne te pomiary... wiele czynników wpływa na wahania.. 😪
Gdyby nie testy i monitoring to z temperatur wyszło by mi zupełnie inaczej jeśli chodzi o owulacje;((((

reklama
Do góry