reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania 2019/2020!

reklama
No i dziewczynki mamy weekend😊 moja intensywna praca wkoncu pójdzie w kąt i pozwolę sobie trochę poleniuchować 😊 wyczytałam ze lampka czerwonego wina podnosi endometrium 😊 a ze u mnie niestety tylko 2mm to oprócz diety dzisiaj mała lampka przyjemności 😊

No i dziewczynki mamy weekend😊 moja intensywna praca wkoncu pójdzie w kąt i pozwolę sobie trochę poleniuchować 😊 wyczytałam ze lampka czerwonego wina podnosi endometrium 😊 a ze u mnie niestety tylko 2mm to oprócz diety dzisiaj mała lampka przyjemności 😊
Hihi w takim razie relalsuj się przy winku;) ja lubię wytrawne z pomarańczą lub mrożoną truskawką 🙈

Dziewczyny, które znają się na analizie temperatury... Ja już się w tym polubiłam.. Od przyszłego cyklu przestaje mierzyć...
W dzień owulacji mi spadła i dalej jest odrobina niższa niż 3 ostatnie ciągiem wyższe... orientuje się ktoś jak to jest z tą temperaturą?? Czytałam, że w owu powinna wzrastać🤔🤔

Dziewczyny, które znają się na analizie temperatury... Ja już się w tym polubiłam.. Od przyszłego cyklu przestaje mierzyć...
W dzień owulacji mi spadła i dalej jest odrobina niższa niż 3 ostatnie ciągiem wyższe... orientuje się ktoś jak to jest z tą temperaturą?? Czytałam, że w owu powinna wzrastać🤔🤔
O tez jestem ciekawa bo od kolejnego cyklu zaczynam mierzyć 😊

O tez jestem ciekawa bo od kolejnego cyklu zaczynam mierzyć 😊
Ja żałuję, że zaczęłam 🙈 lepiej mi wychodziło śledzenie bez temperatur. Ja mam bardzo aktywny tryb życia, mega dużo ruchu, sport... i mało snu często ... więc mam wrażenie, że przez to strasznie nie rzetelne te pomiary... wiele czynników wpływa na wahania.. 😪
Gdyby nie testy i monitoring to z temperatur wyszło by mi zupełnie inaczej jeśli chodzi o owulacje;((((

reklama
Do góry