reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania 2019/2020!

Zwiarowac idzie! W poniedziałek 12mm endo 8.4, dzisiaj pęcherzyka nie ma a endo 11.3 od wczoraj od 5 ból jajników do dzisiaj na przenian prawy, lewy. No i trochę płyny w zatoce daglasa.... Mam brać dupka i 2.12 na betę.... Co o tym mam myśleć...
No dziwnie trochę ale miejmy nadzieję że coś bedzie z tym prezentem na Mikołajki trzymam mocno kciuki aby tak było. Mówiłam że pewnie Ci pęcherzyk pękł bo mnie jak zawsze boli to już wiem ze pękniety. Ale w 4dni może i urósł tyle co trzeba 😃

reklama
No dziwnie trochę ale miejmy nadzieję że coś bedzie z tym prezentem na Mikołajki trzymam mocno kciuki aby tak było. Mówiłam że pewnie Ci pęcherzyk pękł bo mnie jak zawsze boli to już wiem ze pękniety. Ale w 4dni może i urósł tyle co trzeba [emoji2]
Tylko ze nie było przytulanka... Bo w pon powiedziała że owu w pt i mamy się wstrzymać... To pewnie juz po ptakach... A i kazała mi brać dupka od dzisiaj ale chyba się jeszcze wstrzymam ze 2 dni

Tylko ze nie było przytulanka... Bo w pon powiedziała że owu w pt i mamy się wstrzymać... To pewnie juz po ptakach... A i kazała mi brać dupka od dzisiaj ale chyba się jeszcze wstrzymam ze 2 dni
Ja tez od dzisiaj biorę dupka po 2tabletki dziennie przez 10dni. A dzis juz nic nie da te przytulnie bo ta komórka tez trochę czasu jest tzn 24godz chyba to moze jeszcze cos pomoże? Bierz swojego M w obroty

Hej wiesz twoja odpowiedz dała mi odrobinę spokoju myślę że coś może być na rzeczy z tym ph no jeszcze cos wspominałaś o infekcji ale czy co miesiąc miałabym ją w jedbym tylko dniu? Nie wiem. A. Co do samopoczucia to tak średnio bo mam aż 3grudnia testowanie a już za dużo o tym myślę i się zastanawiam nie potrzebnie czy coś z tego będzie 😠 a potem przychodzi wielkie rozczarowanie😕

Hej wiem co czujesz... mówię sobie nie myśl tyle, co ma być to będzie... łatwo powiedzieć, bardzo trudno zrobić... ja siedzę teraz jak na szpilkach, czekając czy dostanę okres czy jednak nie :p jak na razie nic nie zwiastuje żebym go dostała, ale różnie to bywa. będzie dobrze kochana! Pamiętaj że wiara działa cuda a nadzieja umiera ostania! Trzymam za Ciebie i całą resztę kciuki! Za siebie też :D

Hej wiem co czujesz... mówię sobie nie myśl tyle, co ma być to będzie... łatwo powiedzieć, bardzo trudno zrobić... ja siedzę teraz jak na szpilkach, czekając czy dostanę okres czy jednak nie :p jak na razie nic nie zwiastuje żebym go dostała, ale różnie to bywa. będzie dobrze kochana! Pamiętaj że wiara działa cuda a nadzieja umiera ostania! Trzymam za Ciebie i całą resztę kciuki! Za siebie też :D
Dziękuję bardzo za wsparcie to dla mnie dużo znaczy😘 a kiedy robisz test? Ja jeszcze dużo czasu mam i staram się nie myśleć ale ciężko to wychodzi. Jeszcze jakaś grypa mnie bierze 😕

Dziękuję bardzo za wsparcie to dla mnie dużo znaczy😘 a kiedy robisz test? Ja jeszcze dużo czasu mam i staram się nie myśleć ale ciężko to wychodzi. Jeszcze jakaś grypa mnie bierze 😕

Zrobię 24.11 test i zobaczymy co to wyjdzie z tego :) Bradzo dobre na przeziębienia jest srebro koloidalne, dwie łyżki stołowe przez 3 dni i odpuści Ci choroba na pewno! :*

Zrobię 24.11 test i zobaczymy co to wyjdzie z tego :) Bradzo dobre na przeziębienia jest srebro koloidalne, dwie łyżki stołowe przez 3 dni i odpuści Ci choroba na pewno! :*
O nie słyszałam że to dobre na przeziębienie ale kupię i wypróbuję dzieki😃 w takim razie czekam z niecierpliwością na wiadomość o twoich dwóch kreseczkach😃🤗

reklama
Piersi od góry u mnie są bardzo twarde, ociążąłe i bolą przy dotykaniu... :( sutki kilka dni temu były niedotykalskie, spuchnięte, otoczka również powiekszona, uwidocznione gruczoły no i otoczka sutka ciemniejsza... niby wszystko wskazuje na jedno ale organizm potrafi pięknie oszukać, więc nie ma co dać się zwodzić :p no i siusianie nadal częste,ale nie aż tak częste jak jakiś tydzień temu ( wtedy to była lekka przeginka) :D

Do góry