reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania 2019/2020!

reklama
Piersi od góry u mnie są bardzo twarde, ociążąłe i bolą przy dotykaniu... :( sutki kilka dni temu były niedotykalskie, spuchnięte, otoczka również powiekszona, uwidocznione gruczoły no i otoczka sutka ciemniejsza... niby wszystko wskazuje na jedno ale organizm potrafi pięknie oszukać, więc nie ma co dać się zwodzić :p no i siusianie nadal częste,ale nie aż tak częste jak jakiś tydzień temu ( wtedy to była lekka przeginka) :D
Piękne te twoje objawy są 😉 może teraz organizm nie zrobi Ci psikusa i będzie wszystko tak jak powinno😃 będę bardzo mocno trzymała za to kciuki i teraz tym bardziej się nie cierpliwie na twoje testowanie😉

Tylko ze nie było przytulanka... Bo w pon powiedziała że owu w pt i mamy się wstrzymać... To pewnie juz po ptakach... A i kazała mi brać dupka od dzisiaj ale chyba się jeszcze wstrzymam ze 2 dni
Ja mimo monitoringu robię testy... W poniedziałek dostałam info, że owu będzie w czwartek. Wczoraj zrobiłam testy i były pozytywne. Dziś już negatywne..
Jak myślicie, to znaczy że wczoraj miałam uwulacje?? Czy dziś??
Gdybym słuchała tylko liczb z monitoringu to znowu było by za późno, bo powiedział mi, że dopiero dziś może być Przytulanko 🙈
A dzięki testom zaczęliśmy wczoraj 🙈

Ja mimo monitoringu robię testy... W poniedziałek dostałam info, że owu będzie w czwartek. Wczoraj zrobiłam testy i były pozytywne. Dziś już negatywne..
Jak myślicie, to znaczy że wczoraj miałam uwulacje?? Czy dziś??
Gdybym słuchała tylko liczb z monitoringu to znowu było by za późno, bo powiedział mi, że dopiero dziś może być Przytulanko 🙈
A dzięki testom zaczęliśmy wczoraj 🙈
Też kiedyś używałam tych testów i z tego co wiem od pozytywnego testu owulacja wystepuje 24-36 godzin po pozytywnym teście (jeśli się nie mylę) tak samo jak ja mam zastrzyk na pęknięcie to tak samo pęka miedzy 24-36 godzin po zastrzyku i w moim przypadku juz drugi raz było to 30godzin po zrobieniu zastrzyku wiec nie wiem może się mylę co do testów

Też kiedyś używałam tych testów i z tego co wiem od pozytywnego testu owulacja wystepuje 24-36 godzin po pozytywnym teście (jeśli się nie mylę) tak samo jak ja mam zastrzyk na pęknięcie to tak samo pęka miedzy 24-36 godzin po zastrzyku i w moim przypadku juz drugi raz było to 30godzin po zrobieniu zastrzyku wiec nie wiem może się mylę co do testów
Dziękuję za odpowiedź.
Też czytałam że owulacja występuje od 24 do 36. Czyli mi by wyszło po 24. Przedwczoraj wyszły negatywne...

A Wy dziewczyny zajmujecie głowę czymś dodatkowym ???
Macie takie dni, że kompletnie wyłączacie temat starań?? ;)

reklama
Do góry