reklama
wisienka94
Fanka BB :)
trzymaj sie Kochana [emoji173]Dzięki dziewczyny za wsparcie, trzymam się dobrze, tylko przykro mi po prostu. Szukam punktów pobrań, które by pobrały krew po 16:00 ale wszystkie do 12 lub 14. Inaczej nie mam możliwości pojechać na betę. Zostaje poniedziałek.
Napisane na SM-A520F w aplikacji Forum BabyBoom
Natyyy
Aktywna w BB
Normalnie mam 26-28 dni. Teraz mialam 25 dni cykl, ale rano zobaczyłam,że aplikacja pokazuje na dzis @ no i się sprawdziło.Szkoda, dostałaś wczesniej @ ?
Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom
irminka1231
Fanka BB :)
Migdalove jak to mówią póki nie ma @ to zawsze jest jakas nadzieja.a nadzieja umiera ostatnia.ciezko ci na pewno.jeszcze raz tule.
Natyyy
Aktywna w BB
Ale byłam gotowa na to,że @ przyjdzie. Jakoś nie liczyłam, że jeden raz w tym cyklu wystarczy skoro w innych po kilku [emoji177]@ przychodziła. No nic teraz mąż pójdzie na badania i zobaczymy.Szkoda, dostałaś wczesniej @ ?
cukier.wanilinowy
Usmiechnieta_mama
Ja dziewczyny daje znac ze do gina nie poszlam bo rozlozyla m ie grypa zoladkowa tak ze mam biegunke nie do pochamowania, same wiecie ze z zadnymi badaniami od dolu to nie idzie w parze. Ale krwawie nadal, okres sie rozkreca. No nic, skoncze chorowac pujde do lekarza.
WspółczujęJa dziewczyny daje znac ze do gina nie poszlam bo rozlozyla m ie grypa zoladkowa tak ze mam biegunke nie do pochamowania, same wiecie ze z zadnymi badaniami od dolu to nie idzie w parze. Ale krwawie nadal, okres sie rozkreca. No nic, skoncze chorowac pujde do lekarza.
Natyyy
Aktywna w BB
Ja nigdy się nie nakręcam. Czasami wiadomo wyszukuje objawów, ale z testem zawsze czekam do @, a że @ zawsze przychodzi i raczej się nie spóźnia to jeszcze nigdy nie robiłam testu[emoji3]Badania zawsze dobrze zrobić, może za krótka ta II faza? 1 raz w całym cyklu? To nie miałaś przynajmniej ciśnienia na pozytywny test, najgorzej narobić sobie nadziei a ja juz nakręcona jak kołowrotek jestem taka z mnie mądrala
reklama