reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania 2018

reklama
No leków własnie nie biore.lekarz stwierdzil piekna owulacje.plyn w zatoce.wszystko w normie.wzorowo jak u dwudziestolatki.i tak tez czulam duzy bol jajnika w wieczor poprzedzajacy .wizyte.rano po sluzie itp ani sladu.czyli pokrywa sie wszystko z usg ze owulacja byla.tylko ta dziwnie stabilna temperatura.Dzis dopiero wzielam Duphaston profilaktycznie 1 tabletke.od wczoraj mam tkliwe piersi.To moj pierwszy cykl z termometrem (rteciowy) mierze w pochwie rano 6 zaraz po przebudzeniu.kurcze boje sie ze cos jest nie ok .z tego cyklu nici.buu

Szczerze mówiąc to ja tu jeszcze skoku nie widzę, ale to może być właśnie wina termometru. Wystarczy wzrost o 0.05 stopnia w stosunku do 6 poprzednich temperatur, więc termometr z dokładnością do 1 miejsca po przecinku mógł tego nie wyłapać.

Napisane na LG-H340n w aplikacji Forum BabyBoom

Dziś mija 6 dzień jak @ się spóźnia. Już chyba z nerwów zrobiłam test owulacyjny i wyszły 2 grube krechy, które jeszcze bardziej mi namieszały w głowie:(

reklama
Do góry