reklama
Witam was serdecznie mam 33 lata, 2,5 letniego syna z którym zaszłam po pierwszym cyklu starań, zaraz po operacji usunięcia torbieli endometrialnej a przy tym stwierdzono endometrioza 3 st. W chwili obecnej staram się od sierpnia o drugie dziecko bezskutecznie. Może za duże ciśnienie, bo dużo stresów i bardzo nam zależało by zajść ze względów jaka miałam sytuację w pracy.. Niewiem sama ale czemu nie mogę zajść?
SpokojnieWitam was serdecznie mam 33 lata, 2,5 letniego syna z którym zaszłam po pierwszym cyklu starań, zaraz po operacji usunięcia torbieli endometrialnej a przy tym stwierdzono endometrioza 3 st. W chwili obecnej staram się od sierpnia o drugie dziecko bezskutecznie. Może za duże ciśnienie, bo dużo stresów i bardzo nam zależało by zajść ze względów jaka miałam sytuację w pracy.. Niewiem sama ale czemu nie mogę zajść?
Trzymam kciuki za Ciebie :* na pewno się uda tylko troszkę cierpliwości :*

irminka1231
Fanka BB :)
A moj wykres temperatur jest mega dziwny.moj lekarz stwierdzil owu (zreszta inne objawy tez o tym mowily a temperatura nie wskazuje jakiegos tam duzego wzrostu.Martwi mnie to.co o tym myslicie dziewczyny?u lekarza bylam 17 dnia cyklu.
Link do: Wykres Dni Płodnych i Owulacji Użytkowniczki OvuFriend
wisienka94
No słaby ten skok ale liczy się wizyta u ginaA moj wykres temperatur jest mega dziwny.moj lekarz stwierdzil owu (zreszta inne objawy tez o tym mowily a temperatura nie wskazuje jakiegos tam duzego wzrostu.Martwi mnie to.co o tym myslicie dziewczyny?u lekarza bylam 17 dnia cyklu.
Napisane na SM-A520F w aplikacji Forum BabyBoom
wisienka94
Kochana ja ostatnio tez nie czuję bóli jajnika podczas owu a się okazuje że występuje bo mam monitoringi u gina, także pewnie wszystko jest okMiałam wczoraj owulację, ale w tym cyklu w ogóle tego nie czuje. Wcześniej zawsze mnie bolały jajniki, dziwnie nawet śluz ciągle kremowy i rzadki. Chyba spiszę ten cykl na straty![]()
wisienka94
Hej WisienkoWitam was serdecznie mam 33 lata, 2,5 letniego syna z którym zaszłam po pierwszym cyklu starań, zaraz po operacji usunięcia torbieli endometrialnej a przy tym stwierdzono endometrioza 3 st. W chwili obecnej staram się od sierpnia o drugie dziecko bezskutecznie. Może za duże ciśnienie, bo dużo stresów i bardzo nam zależało by zajść ze względów jaka miałam sytuację w pracy.. Niewiem sama ale czemu nie mogę zajść?
irminka1231
No leków własnie nie biore.lekarz stwierdzil piekna owulacje.plyn w zatoce.wszystko w normie.wzorowo jak u dwudziestolatki.i tak tez czulam duzy bol jajnika w wieczor poprzedzajacy .wizyte.rano po sluzie itp ani sladu.czyli pokrywa sie wszystko z usg ze owulacja byla.tylko ta dziwnie stabilna temperatura.Dzis dopiero wzielam Duphaston profilaktycznie 1 tabletke.od wczoraj mam tkliwe piersi.To moj pierwszy cykl z termometrem (rteciowy) mierze w pochwie rano 6 zaraz po przebudzeniu.kurcze boje sie ze cos jest nie ok .z tego cyklu nici.buuNo słaby ten skok ale liczy się wizyta u ginanie bierzesz żadnych leków, które mogą wpływać na temperature? Gdzie mierzysz?
reklama
wisienka94
A moze sprobuj inny termometr? Ja mam taki z allegro z ruchoma glowka ktory pokazuje 2 miejsca po przecinkuNo leków własnie nie biore.lekarz stwierdzil piekna owulacje.plyn w zatoce.wszystko w normie.wzorowo jak u dwudziestolatki.i tak tez czulam duzy bol jajnika w wieczor poprzedzajacy .wizyte.rano po sluzie itp ani sladu.czyli pokrywa sie wszystko z usg ze owulacja byla.tylko ta dziwnie stabilna temperatura.Dzis dopiero wzielam Duphaston profilaktycznie 1 tabletke.od wczoraj mam tkliwe piersi.To moj pierwszy cykl z termometrem (rteciowy) mierze w pochwie rano 6 zaraz po przebudzeniu.kurcze boje sie ze cos jest nie ok .z tego cyklu nici.buu