reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania 2018

Jeśli do poniedziałku @ nie przyjdzie to tak jak zaplanowałam pójdę na betę. Oczywiście mam cichą nadzieję, ale wiecie jak to jest... Jak się w tym nie udało to będą następne cykle i w końcu się uda. Za tydzień idę do ginekologa, zrobi mi 'przegląd', pewnie zaleci badania krwi. Pojedziemy też na badanie nasienia.

reklama
Jeśli do poniedziałku @ nie przyjdzie to tak jak zaplanowałam pójdę na betę. Oczywiście mam cichą nadzieję, ale wiecie jak to jest... Jak się w tym nie udało to będą następne cykle i w końcu się uda. Za tydzień idę do ginekologa, zrobi mi 'przegląd', pewnie zaleci badania krwi. Pojedziemy też na badanie nasienia.
:(:(:( Bardzo mi przykro... trzymaj się jakoś...

Cześć dziewczynki

Migdalove kurczę ja wierzę że wszystko u Ciebie się dobrze skończy. Ja to bym już leciała na betę albo do apteki po dwa różne testy ale zrobisz oczywiście jak uważasz

U mnie już po @ ale nie liczę na ten cykl

@Migdalove dziewczyny mają rację idź na betę, test może przekłamywać jeśli pijesz dużo wody, a to przecież wczesna ciąża. Ja trzymam kciuki!
Specjalnie wczoraj piłam bardzo mało. Ostatnią szklankę herbaty o godzinie 19, o 23 poszłam spać. Więc nie ma opcji, żeby to było powodem braku kreski. Nie będę też sobie wmawiać, że ciąża jest, bo wolę być realistką i myśleć, że będzie jak zwykle, a najwyżej los obdarzy mnie pozytywną niespodzianką. W poniedziałek miałam zaplanowaną wizytę w laboratorium i wtedy być może pójdę o ile @ nie przyjdzie.

[emoji26][emoji20]Migdalove..

c55f0dw4ay49a7ki.png

Dzięki dziewczyny za wsparcie, trzymam się dobrze, tylko przykro mi po prostu. Szukam punktów pobrań, które by pobrały krew po 16:00 ale wszystkie do 12 lub 14. Inaczej nie mam możliwości pojechać na betę. Zostaje poniedziałek.

reklama
@Migdalove może jeszcze nic straconego. Idź na bete jeśli @ nie przyjdzie. Kurczę jakos wierzyć mi sie nie chce, że nie ma ciąży u Ciebie,przeciez miałas mocna drugą kreskę.

A ja się witam w 1dc.

Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry