reklama
Hahahahaha po prostu jakbym czytała swoje objawy [emoji23][emoji23] poczekaj 3 dni i powtórz test. U mnie były bóle jak na @ i to intensywne , ciągnięcia w jajnikach i też myślałam że zapalenie pęcherza mam, bo cały czas siusiu, nawet jak się wysikałam dalej miałam wrażenie że coś w tym pęcherzu jest, ale nic mnie nie bolało. Także trzymam kciuki żeby to było to !@kari21 nie trać nadziei, nie wiem co więcej mogłabym Ci napisać
Trzymam kciuki, żeby tym razem było inaczej i plamienia były niegroźne!
Dziewczyny ja dzis pobiłam rekord, test w 21dc [emoji14] oczywiście negatyw, ale to Wasza wina ciężarówki, bo Wam te testy tak szybko powychodziły zazdraszczam! Ogólnie czuje sie troche jak na @, nie wiem czy to nie wina dupka lub jakies zapalenie cewki albo i nerek bo i do toalety biegam... Okaże sie!
Trzymam kciuki, żebym miała dobre przeczucia [emoji7][emoji7]Kati dziękuję za kciuki, to teraz dalas mi promyk nadziei zrobię tak jak piszesz! Następny tez za 3 dni, mam troche tego towaru
1
174974
Gość
Oj mnie tak ciągnie na @, że ciągle sprawdzam czy ze mnie leci, a to tylko biały śluz. I dzisiaj prawy jajnik ciągnął, gdzie praktycznie nigdy go nie czułam. Jutro rano zrobię test jeszcze jeden, oby były takie same bądź mocniejsze kreski.Hahahahaha po prostu jakbym czytała swoje objawy [emoji23][emoji23] poczekaj 3 dni i powtórz test. U mnie były bóle jak na @ i to intensywne , ciągnięcia w jajnikach i też myślałam że zapalenie pęcherza mam, bo cały czas siusiu, nawet jak się wysikałam dalej miałam wrażenie że coś w tym pęcherzu jest, ale nic mnie nie bolało. Także trzymam kciuki żeby to było to !
No ja na początku jak czułam że leci to biegłam do łazienki sprawdzać czy to nie krew [emoji23] teraz już przeszło, a czasem coś poleci [emoji23]
1
174974
Gość
Żeby tylko to, jeszcze męczą mnie zatoki, kicham jak oszalała, nos rozpiera. Słaba jestem jak cholera, do tego ten brzuch bolący... I ciągle gładna jestem. Ja cały czas mam wrażenie, że to sen, że zaraz się obudzę i zobaczę jedną kreskę...No ja na początku jak czułam że leci to biegłam do łazienki sprawdzać czy to nie krew [emoji23] teraz już przeszło, a czasem coś poleci [emoji23]
reklama
To pamiętasz że ja na początku ciąży miałam zapalenie krtani i tchawicy