reklama
Agusia2402
Aktywna w BB
Witajcie dziewczyny. Długo mnie tu nie było Gratuluję dziewczynom którym się udało
A ja już bzika dostaję, @ spóźnia mi się już 5 dzień a nigdy tak nie było. Zrobiłam już chyba 4 testy i wszystkie negatywne nie wiem co jest grane
A ja już bzika dostaję, @ spóźnia mi się już 5 dzień a nigdy tak nie było. Zrobiłam już chyba 4 testy i wszystkie negatywne nie wiem co jest grane
Wiktorka88 O
Fanka BB :)
Migdalove tez mnie tak bolał brzuch i wszystko było ok. No i jadłam strasznie dużo dzidzia rośnie potrzebuje miejsca.
U mnie mdłości potworne i bolacy brzuch test negatywny. Więcej nie robię tylko czekam na @
U mnie mdłości potworne i bolacy brzuch test negatywny. Więcej nie robię tylko czekam na @
mamunia86
Idzcie spać dziewczyny, późna pora już! Cieżarnym i starajacym się sen wskazany.
Ja dumam nad prostymi potrawami na sb żeby mało stania i schylania było bo nie mogę glową w doł dlugo być.
Na szczęście mama ciasta i tort upiecze. Jedno z glowy.
Pochwalę się...kupiliśmy nowy samochód. Jest motywacja do szybkiego powrotu do sprawności heheh.
Buziaki
Ja dumam nad prostymi potrawami na sb żeby mało stania i schylania było bo nie mogę glową w doł dlugo być.
Na szczęście mama ciasta i tort upiecze. Jedno z glowy.
Pochwalę się...kupiliśmy nowy samochód. Jest motywacja do szybkiego powrotu do sprawności heheh.
Buziaki
Wiktorka88 O
Mamunia86 jakie auto pochwal się
Anulka2627
Początkująca w BB
reklama
1
174974
Gość
Jest widoczna jak cholera! [emoji813] Gratuluję! [emoji813]Zobacz załącznik 838527 Witam czy widzicie ns tym tescie plus oznaczający ciaze. Czy jest tam blada kreska. Okres mam dostacdw sobotę. Ale nie wytrzymałam i zrobiłam dziś test o 15.