reklama
cukier.wanilinowy
Usmiechnieta_mama
A ja znowu zaczelam plamic jak ostatnio i juz wiem
1
174974
Gość
cukier.wanilinowy
Usmiechnieta_mama
No niestety na jutro umowilam wizyte u polskiego ginekologa na 12 ale watpie zeby to cokolwiek dalo. Przy ostatnim poronieniu bylo identycznie, w identycznym praktycznie czasie i o identycznym kolorze. Narazie siedze i staram sie nie wybuchnac rozpaczliwym placzem bo nic to nie da przeciez. Zobaczymy co jutro powie ginekolog ale jednak przeczucie mialam "dobre"
Ja nadal trzymam Kochana kciuki!No niestety na jutro umowilam wizyte u polskiego ginekologa na 12 ale watpie zeby to cokolwiek dalo. Przy ostatnim poronieniu bylo identycznie, w identycznym praktycznie czasie i o identycznym kolorze. Narazie siedze i staram sie nie wybuchnac rozpaczliwym placzem bo nic to nie da przeciez. Zobaczymy co jutro powie ginekolog ale jednak przeczucie mialam "dobre"
cukier.wanilinowy
Usmiechnieta_mama
Dzieki Kati ale ja juz naprawde wiem jakkolwiek to nie brzmi przykro mi ale liczylam sie z tym tak ze nadal trzymam kciuki za reszte kobietek. Dam jeszcze wam jutro znac co powiedzial lekarz. Najbardziej chyba sie boje tego ze znowu bedzie wstrzymane to wszystko jak juz bylo 3 razy... cierpienie wydluzone w czasie . Eh no nic, dziekuje za wsparcie
Otoona
Fanka BB :)
kari21 może te plamienie nie świadczy o tym, że już wszystko jest przesądzone. Kobietą w ciąży zdarzają się plamienia ale z ciążą jest wszystko dobrze. Może Twój lekarz poda Ci leki i te plamienia się uspokoją. Wiem to wszystko się tak łatwo mówi. Ja myślami jestem z Tobą i czekam jutro na wiadomość od Ciebie jak po wizycie. Trzymaj się ;*Dzieki Kati ale ja juz naprawde wiem jakkolwiek to nie brzmi przykro mi ale liczylam sie z tym tak ze nadal trzymam kciuki za reszte kobietek. Dam jeszcze wam jutro znac co powiedzial lekarz. Najbardziej chyba sie boje tego ze znowu bedzie wstrzymane to wszystko jak juz bylo 3 razy... cierpienie wydluzone w czasie . Eh no nic, dziekuje za wsparcie
cukier.wanilinowy
Usmiechnieta_mama
Otoona chcialabym tak myslec ale ja poprostu czuje. Z synami tez mialam plamienia, tzn z pierwszym implantacyjne a z drugim lekko bezowe ale obydwa byly jednorazowym przypadkiem. A tu jest ewidentnie cos nie tak, brazowe uplawy z nitkami krwi identycznie jak podczas moich 4 poronien. No nic, jutro lekarz, choc watpie zeby nawet cokolwiek bylo widac na usg bo to dopiero tak jakby dzien okresu. No ale nie wybaczylabym sobie gdybym nie pojechala. Potem mimo wszystko mialabym sobie jeszcze wiecej do zarzucenia.
reklama
Mamulkakubusia
Fanka BB :)
Dziewczyny macie jakieś przepisy na.paczki?
Ostatnia edycja: