reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania 2018

Migdalove też jutro wybieram się na betę i progesteron.

Napisane na SM-A520F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Migdalove też jutro wybieram się na betę i progesteron.

Napisane na SM-A520F w aplikacji Forum BabyBoom
Ja właśnie nie wiem jak jutro będzie, za dużo mam na głowie i mogę się nie wyrobić na badania, bo do 14 u nas otwarte laboratorium. Tak czy inaczej w poniedziałek na 100% idę na betę.

A ja znowu zaczelam plamic jak ostatnio i juz wiem :(
No co Ty :o

f2w39jcg9ne8irhy.png

mhsv15nmhdmpbr2g.png

No niestety :( na jutro umowilam wizyte u polskiego ginekologa na 12 ale watpie zeby to cokolwiek dalo. Przy ostatnim poronieniu bylo identycznie, w identycznym praktycznie czasie i o identycznym kolorze. Narazie siedze i staram sie nie wybuchnac rozpaczliwym placzem bo nic to nie da przeciez. Zobaczymy co jutro powie ginekolog :( ale jednak przeczucie mialam "dobre"

No niestety :( na jutro umowilam wizyte u polskiego ginekologa na 12 ale watpie zeby to cokolwiek dalo. Przy ostatnim poronieniu bylo identycznie, w identycznym praktycznie czasie i o identycznym kolorze. Narazie siedze i staram sie nie wybuchnac rozpaczliwym placzem bo nic to nie da przeciez. Zobaczymy co jutro powie ginekolog :( ale jednak przeczucie mialam "dobre"
Ja nadal trzymam Kochana kciuki!

f2w39jcg9ne8irhy.png

mhsv15nmhdmpbr2g.png

Dzieki Kati ale ja juz naprawde wiem :( jakkolwiek to nie brzmi :( przykro mi ale liczylam sie z tym :( tak ze nadal trzymam kciuki za reszte kobietek. Dam jeszcze wam jutro znac co powiedzial lekarz. Najbardziej chyba sie boje tego ze znowu bedzie wstrzymane to wszystko jak juz bylo 3 razy... cierpienie wydluzone w czasie :(. Eh no nic, dziekuje za wsparcie

Dzieki Kati ale ja juz naprawde wiem :( jakkolwiek to nie brzmi :( przykro mi ale liczylam sie z tym :( tak ze nadal trzymam kciuki za reszte kobietek. Dam jeszcze wam jutro znac co powiedzial lekarz. Najbardziej chyba sie boje tego ze znowu bedzie wstrzymane to wszystko jak juz bylo 3 razy... cierpienie wydluzone w czasie :(. Eh no nic, dziekuje za wsparcie
kari21 może te plamienie nie świadczy o tym, że już wszystko jest przesądzone. Kobietą w ciąży zdarzają się plamienia ale z ciążą jest wszystko dobrze. Może Twój lekarz poda Ci leki i te plamienia się uspokoją. Wiem to wszystko się tak łatwo mówi. Ja myślami jestem z Tobą i czekam jutro na wiadomość od Ciebie jak po wizycie. Trzymaj się ;*

Otoona chcialabym tak myslec ale ja poprostu czuje. Z synami tez mialam plamienia, tzn z pierwszym implantacyjne a z drugim lekko bezowe ale obydwa byly jednorazowym przypadkiem. A tu jest ewidentnie cos nie tak, brazowe uplawy z nitkami krwi identycznie jak podczas moich 4 poronien. No nic, jutro lekarz, choc watpie zeby nawet cokolwiek bylo widac na usg bo to dopiero tak jakby dzien okresu. No ale nie wybaczylabym sobie gdybym nie pojechala. Potem mimo wszystko mialabym sobie jeszcze wiecej do zarzucenia.

reklama
Do góry