reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania 2018

I super, że maleństwo zdrowe. :) Oby tak dalej! :) Marzy Ci się córeczka czy synek? :)
Mi i Damianowi powiedział obojętne :) ale Aleks uparł się że chce siostrę Maję, a o braciszku nie chce nawet słyszeć. Więc ze względu na małego mam nadzieję, że będzie dziewczynka.

ckai9jcgk10emd23.png

mhsv15nmhdmpbr2g.png

reklama
Dziewczyny spokojnie mnie przed i jakieś tydzień po terminie @ też brzuch bolał jak na @ :) potem się to uspokoi , a po pewnym czasie zacznie się ciągnięcie jak macica i więzadła zaczną się rozciągać :) ja już powoli zaczynam po bokach czuć jak ciągnie :)
Wasze maluszki też tak będą rosły :*

Co do tego serduszka u mnie 6+1 było już widać ale że szybko owu i zagnieżdżanie to okazuje się że ciąża starsza niż faktycznie z @ wychodzi. U Ciebie mogła być później owulacja to i później serduszko się pojawi :) także spokojnie za tydzień / dwa już będzie serduszko pikać na pewno :)

@Otoona mój syn też był wiercioch, ale nie aż taki [emoji23][emoji23]

ckai9jcgk10emd23.png

mhsv15nmhdmpbr2g.png

U mnie nadal bezobjawowo, dzis mija 35dc czyli ostatecznie dzis mialby przyjsc okres bo mam cykle 33-35dniowe. Zero bolu brzucha, zero bolu piersi, zero sennosci, jedynie tona pryszczy na twarzy. Na usg pujde za 2 tyg. Musze sie wbic w termin taki zeby byla.szansa zobaczyc serduszko i wiedziec czy jest czy znow poronienie, nie dam rady jak przy ostatniek ciazy zaczynac od usg od poczatku 6 tyg i sluchac zeby wrocic za tydzien bomciaza za mala, potem znow za tydzien bo nadal mnoeksza i miec nadzieje ktora sie zakoncyla bardzo zle. Tym razem chce konkretow, jest lub nie ma. Kalendarz pokazuje dzis 1 dzien 6 tyg ale z racji ze u mnie owu byla dopiero okolo 24dc to biore troche na wsyrzymanie. Naczytalam sie ze serce zaczyna bic 21 dni po zaplodnieniu wiec akurat tak poobliczalam ze bede dzwonic o wizyte w tygodniu po 19 lutym. Zadzwonie 19 lutego do szpitala i powinni mi umowic usg do 3 dni wtedy. Tak ze.... blagam o kciuki a rownoczesnie naprawde nie wieze ze sie uda... bo niby dlaczego teraz tak a 4 razy wczesniej nie...

Kati super wiesci :)

U mnie nadal bezobjawowo, dzis mija 35dc czyli ostatecznie dzis mialby przyjsc okres bo mam cykle 33-35dniowe. Zero bolu brzucha, zero bolu piersi, zero sennosci, jedynie tona pryszczy na twarzy. Na usg pujde za 2 tyg. Musze sie wbic w termin taki zeby byla.szansa zobaczyc serduszko i wiedziec czy jest czy znow poronienie, nie dam rady jak przy ostatniek ciazy zaczynac od usg od poczatku 6 tyg i sluchac zeby wrocic za tydzien bomciaza za mala, potem znow za tydzien bo nadal mnoeksza i miec nadzieje ktora sie zakoncyla bardzo zle. Tym razem chce konkretow, jest lub nie ma. Kalendarz pokazuje dzis 1 dzien 6 tyg ale z racji ze u mnie owu byla dopiero okolo 24dc to biore troche na wsyrzymanie. Naczytalam sie ze serce zaczyna bic 21 dni po zaplodnieniu wiec akurat tak poobliczalam ze bede dzwonic o wizyte w tygodniu po 19 lutym. Zadzwonie 19 lutego do szpitala i powinni mi umowic usg do 3 dni wtedy. Tak ze.... blagam o kciuki a rownoczesnie naprawde nie wieze ze sie uda... bo niby dlaczego teraz tak a 4 razy wczesniej nie...

Ja trzymam kciuki żeby tym razem było wszystko ok ! Ja się o ciąży dowiedziałam dokładnie w 21dc ale też na wizytę szłam dopiero 6tc+1d teraz okazuje się z USG że było 7+2d żeby było już serduszko widać. Także świetnie Cię rozumiem

f2w39jcg9ne8irhy.png

mhsv15nmhdmpbr2g.png

Bede trzymać kciuki mocno pewno bedzie wszystko ok

Kochana trzymam bardzo mocno kciukI! Musi w końcu być dobrze, no musi! <3

Kurcze cały dzień mnie ciągnie na ten okres cholerny, że naprawdę chyba wymyślę coś i jutro pojadę na tą betę...

Kurcze cały dzień mnie ciągnie na ten okres cholerny, że naprawdę chyba wymyślę coś i jutro pojadę na tą betę...
Zrób test dla własnego spokoju i zobacz czy ciemnieje kreseczka :) fasolka sobie domek układa na następne 9 miesięcy, musi się porozpychac :)

Napisane na MI 4LTE w aplikacji Forum BabyBoom

Zrób test dla własnego spokoju i zobacz czy ciemnieje kreseczka :) fasolka sobie domek układa na następne 9 miesięcy, musi się porozpychac :)

Ogólnie zrobienie samego testu mnie nie uspokoi ani nic nie zmieni. Wytrzymam do rana jutra chociażby z drugim testem, teraz dużo pije nie chce też się nie potrzebnie przerazić jakby słaba wyszła kreska...

reklama
@Migdalove ok, rozumiem :) to faktycznie leć może na betę,jeśli Cię to uspokoi, @ na pewno nie przyjdzie! Kciuki zaciśnięte [emoji110]

Do góry