Mi i Damianowi powiedział obojętne ale Aleks uparł się że chce siostrę Maję, a o braciszku nie chce nawet słyszeć. Więc ze względu na małego mam nadzieję, że będzie dziewczynka.I super, że maleństwo zdrowe. Oby tak dalej! Marzy Ci się córeczka czy synek?
reklama
Dziewczyny spokojnie mnie przed i jakieś tydzień po terminie @ też brzuch bolał jak na @ potem się to uspokoi , a po pewnym czasie zacznie się ciągnięcie jak macica i więzadła zaczną się rozciągać ja już powoli zaczynam po bokach czuć jak ciągnie
Wasze maluszki też tak będą rosły :*
Co do tego serduszka u mnie 6+1 było już widać ale że szybko owu i zagnieżdżanie to okazuje się że ciąża starsza niż faktycznie z @ wychodzi. U Ciebie mogła być później owulacja to i później serduszko się pojawi także spokojnie za tydzień / dwa już będzie serduszko pikać na pewno
@Otoona mój syn też był wiercioch, ale nie aż taki [emoji23][emoji23]
Wasze maluszki też tak będą rosły :*
Co do tego serduszka u mnie 6+1 było już widać ale że szybko owu i zagnieżdżanie to okazuje się że ciąża starsza niż faktycznie z @ wychodzi. U Ciebie mogła być później owulacja to i później serduszko się pojawi także spokojnie za tydzień / dwa już będzie serduszko pikać na pewno
@Otoona mój syn też był wiercioch, ale nie aż taki [emoji23][emoji23]
cukier.wanilinowy
Usmiechnieta_mama
U mnie nadal bezobjawowo, dzis mija 35dc czyli ostatecznie dzis mialby przyjsc okres bo mam cykle 33-35dniowe. Zero bolu brzucha, zero bolu piersi, zero sennosci, jedynie tona pryszczy na twarzy. Na usg pujde za 2 tyg. Musze sie wbic w termin taki zeby byla.szansa zobaczyc serduszko i wiedziec czy jest czy znow poronienie, nie dam rady jak przy ostatniek ciazy zaczynac od usg od poczatku 6 tyg i sluchac zeby wrocic za tydzien bomciaza za mala, potem znow za tydzien bo nadal mnoeksza i miec nadzieje ktora sie zakoncyla bardzo zle. Tym razem chce konkretow, jest lub nie ma. Kalendarz pokazuje dzis 1 dzien 6 tyg ale z racji ze u mnie owu byla dopiero okolo 24dc to biore troche na wsyrzymanie. Naczytalam sie ze serce zaczyna bic 21 dni po zaplodnieniu wiec akurat tak poobliczalam ze bede dzwonic o wizyte w tygodniu po 19 lutym. Zadzwonie 19 lutego do szpitala i powinni mi umowic usg do 3 dni wtedy. Tak ze.... blagam o kciuki a rownoczesnie naprawde nie wieze ze sie uda... bo niby dlaczego teraz tak a 4 razy wczesniej nie...
Kati super wiesci
Kati super wiesci
Ja trzymam kciuki żeby tym razem było wszystko ok ! Ja się o ciąży dowiedziałam dokładnie w 21dc ale też na wizytę szłam dopiero 6tc+1d teraz okazuje się z USG że było 7+2d żeby było już serduszko widać. Także świetnie Cię rozumiemU mnie nadal bezobjawowo, dzis mija 35dc czyli ostatecznie dzis mialby przyjsc okres bo mam cykle 33-35dniowe. Zero bolu brzucha, zero bolu piersi, zero sennosci, jedynie tona pryszczy na twarzy. Na usg pujde za 2 tyg. Musze sie wbic w termin taki zeby byla.szansa zobaczyc serduszko i wiedziec czy jest czy znow poronienie, nie dam rady jak przy ostatniek ciazy zaczynac od usg od poczatku 6 tyg i sluchac zeby wrocic za tydzien bomciaza za mala, potem znow za tydzien bo nadal mnoeksza i miec nadzieje ktora sie zakoncyla bardzo zle. Tym razem chce konkretow, jest lub nie ma. Kalendarz pokazuje dzis 1 dzien 6 tyg ale z racji ze u mnie owu byla dopiero okolo 24dc to biore troche na wsyrzymanie. Naczytalam sie ze serce zaczyna bic 21 dni po zaplodnieniu wiec akurat tak poobliczalam ze bede dzwonic o wizyte w tygodniu po 19 lutym. Zadzwonie 19 lutego do szpitala i powinni mi umowic usg do 3 dni wtedy. Tak ze.... blagam o kciuki a rownoczesnie naprawde nie wieze ze sie uda... bo niby dlaczego teraz tak a 4 razy wczesniej nie...
Kati super wiesci
irminka1231
Fanka BB :)
Bede trzymać kciuki mocno pewno bedzie wszystko okU mnie nadal bezobjawowo, dzis mija 35dc czyli ostatecznie dzis mialby przyjsc okres bo mam cykle 33-35dniowe. Zero bolu brzucha, zero bolu piersi, zero sennosci, jedynie tona pryszczy na twarzy. Na usg pujde za 2 tyg. Musze sie wbic w termin taki zeby byla.szansa zobaczyc serduszko i wiedziec czy jest czy znow poronienie, nie dam rady jak przy ostatniek ciazy zaczynac od usg od poczatku 6 tyg i sluchac zeby wrocic za tydzien bomciaza za mala, potem znow za tydzien bo nadal mnoeksza i miec nadzieje ktora sie zakoncyla bardzo zle. Tym razem chce konkretow, jest lub nie ma. Kalendarz pokazuje dzis 1 dzien 6 tyg ale z racji ze u mnie owu byla dopiero okolo 24dc to biore troche na wsyrzymanie. Naczytalam sie ze serce zaczyna bic 21 dni po zaplodnieniu wiec akurat tak poobliczalam ze bede dzwonic o wizyte w tygodniu po 19 lutym. Zadzwonie 19 lutego do szpitala i powinni mi umowic usg do 3 dni wtedy. Tak ze.... blagam o kciuki a rownoczesnie naprawde nie wieze ze sie uda... bo niby dlaczego teraz tak a 4 razy wczesniej nie...
Kati super wiesci
1
174974
Gość
Kochana trzymam bardzo mocno kciukI! Musi w końcu być dobrze, no musi! <3U mnie nadal bezobjawowo, dzis mija 35dc czyli ostatecznie dzis mialby przyjsc okres bo mam cykle 33-35dniowe. Zero bolu brzucha, zero bolu piersi, zero sennosci, jedynie tona pryszczy na twarzy. Na usg pujde za 2 tyg. Musze sie wbic w termin taki zeby byla.szansa zobaczyc serduszko i wiedziec czy jest czy znow poronienie, nie dam rady jak przy ostatniek ciazy zaczynac od usg od poczatku 6 tyg i sluchac zeby wrocic za tydzien bomciaza za mala, potem znow za tydzien bo nadal mnoeksza i miec nadzieje ktora sie zakoncyla bardzo zle. Tym razem chce konkretow, jest lub nie ma. Kalendarz pokazuje dzis 1 dzien 6 tyg ale z racji ze u mnie owu byla dopiero okolo 24dc to biore troche na wsyrzymanie. Naczytalam sie ze serce zaczyna bic 21 dni po zaplodnieniu wiec akurat tak poobliczalam ze bede dzwonic o wizyte w tygodniu po 19 lutym. Zadzwonie 19 lutego do szpitala i powinni mi umowic usg do 3 dni wtedy. Tak ze.... blagam o kciuki a rownoczesnie naprawde nie wieze ze sie uda... bo niby dlaczego teraz tak a 4 razy wczesniej nie...
Kati super wiesci
1
174974
Gość
Kurcze cały dzień mnie ciągnie na ten okres cholerny, że naprawdę chyba wymyślę coś i jutro pojadę na tą betę...
raz_dwa_trzy
Zrób test dla własnego spokoju i zobacz czy ciemnieje kreseczka fasolka sobie domek układa na następne 9 miesięcy, musi się porozpychacKurcze cały dzień mnie ciągnie na ten okres cholerny, że naprawdę chyba wymyślę coś i jutro pojadę na tą betę...
Napisane na MI 4LTE w aplikacji Forum BabyBoom
1
174974
Gość
Ogólnie zrobienie samego testu mnie nie uspokoi ani nic nie zmieni. Wytrzymam do rana jutra chociażby z drugim testem, teraz dużo pije nie chce też się nie potrzebnie przerazić jakby słaba wyszła kreska...Zrób test dla własnego spokoju i zobacz czy ciemnieje kreseczka fasolka sobie domek układa na następne 9 miesięcy, musi się porozpychac
reklama
raz_dwa_trzy
@Migdalove ok, rozumiem to faktycznie leć może na betę,jeśli Cię to uspokoi, @ na pewno nie przyjdzie! Kciuki zaciśnięte [emoji110]