reklama
1
174974
Gość
Bardzo mi przykro, nie wyobrażam sobie tego co musiałaś przejść... Wyjdzie wam, zobaczysz! [emoji813] Ja nie wierzyłam, że tak szybko od początku leczenia się nam uda. Trzymam kciuki za was! [emoji813]Mój mąż zmarł 5 lat temu. Życie mi się posypało. Teraz zaczynam od nowa. W maju skończę 32 lata a Michał 37. Na razie nam nie wychodzi, ale jesteśmy dobrej myśli
Ilma
Fanka BB :)
Hej, miło ze jesteś z nami. Ja zaczynałam starania mniej więcej tak samo jak TyHej mogę?
Mam na imię Sylwia mój ukochany Michał. Staramy się o malucha od września.
Otoona
Krew oddana, teraz tylko to czekanie najgorsze...
syl_wia Witaj . Bardzo mi przykro z powodu męża. Ja swoje starania zaczęłam właśnie od września tak jak Ty i Ilma . Przede wszystkim wrzuć na luz to na prawdę działa i myśl pozytywnie, chociaż wiem to tak łatwo się mówi.
syl_wia Witaj . Bardzo mi przykro z powodu męża. Ja swoje starania zaczęłam właśnie od września tak jak Ty i Ilma . Przede wszystkim wrzuć na luz to na prawdę działa i myśl pozytywnie, chociaż wiem to tak łatwo się mówi.
@Otoona były piękne kreski to i beta będzie piękna [emoji7][emoji7]Krew oddana, teraz tylko to czekanie najgorsze...
Otoona
Trzymam kciuki za wizytę . Będzie dobrze . Czy już słyszałaś bicie serduszka ? Ja pamiętam jak z synkiem usłyszałam do teraz mam tą melodie w uszach. Niesamowite przeżycie. Też już bym chciała być ta daleko jak Ty a to niby dopiero 4 tc tzn tak sobie wyliczyłam. Dziś rano znów zrobiłam test i pozytyw. Ja już jednak mam coś z głową a Panie w aptece to chyba jak mnie widzą to myślą wariatka ;pJa dziś wizyta u lekarza, zobaczymy ile ma dzidziuś i będziemy się umawiać na konkretny termin USG prenatalnego
Ja na początku tej ciąży zrobiłam chyba z sześć pozytywnych testów zrobiłam i cztery betyTrzymam kciuki za wizytę . Będzie dobrze . Czy już słyszałaś bicie serduszka ? Ja pamiętam jak z synkiem usłyszałam do teraz mam tą melodie w uszach. Niesamowite przeżycie. Też już bym chciała być ta daleko jak Ty a to niby dopiero 4 tc tzn tak sobie wyliczyłam. Dziś rano znów zrobiłam test i pozytyw. Ja już jednak mam coś z głową a Panie w aptece to chyba jak mnie widzą to myślą wariatka ;p
Serduszko już na pierwszej wizycie w 6tc1d było
tola_tola
3mam kciuki;*Ja dziś wizyta u lekarza, zobaczymy ile ma dzidziuś i będziemy się umawiać na konkretny termin USG prenatalnego
reklama