reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania 2018

@syl_wia to straszne. Przykro mi. Wazne ze sie podniosłas po tym wszystkim i wyciagasz ręce po szczęście [emoji6] zaciskam kciuki żeby jak najszybciej udalo Wam sie "zaskoczyć" [emoji8]

Napisane na D6603 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Mój mąż zmarł 5 lat temu. Życie mi się posypało. Teraz zaczynam od nowa. W maju skończę 32 lata a Michał 37. Na razie nam nie wychodzi, ale jesteśmy dobrej myśli :D
Bardzo mi przykro, nie wyobrażam sobie tego co musiałaś przejść... Wyjdzie wam, zobaczysz! [emoji813] Ja nie wierzyłam, że tak szybko od początku leczenia się nam uda. :) Trzymam kciuki za was! [emoji813]

dhi4gov3s8vwkz3c.png

Krew oddana, teraz tylko to czekanie najgorsze...

syl_wia Witaj ;). Bardzo mi przykro z powodu męża. Ja swoje starania zaczęłam właśnie od września tak jak Ty i Ilma ;). Przede wszystkim wrzuć na luz to na prawdę działa i myśl pozytywnie, chociaż wiem to tak łatwo się mówi.

Krew oddana, teraz tylko to czekanie najgorsze...

syl_wia Witaj ;). Bardzo mi przykro z powodu męża. Ja swoje starania zaczęłam właśnie od września tak jak Ty i Ilma ;). Przede wszystkim wrzuć na luz to na prawdę działa i myśl pozytywnie, chociaż wiem to tak łatwo się mówi.
@Otoona były piękne kreski to i beta będzie piękna [emoji7][emoji7]

ckai9jcgk10emd23.png

mhsv15nmhdmpbr2g.png

Ja dziś wizyta u lekarza, zobaczymy ile ma dzidziuś i będziemy się umawiać na konkretny termin USG prenatalnego

ckai9jcgk10emd23.png

mhsv15nmhdmpbr2g.png
Trzymam kciuki za wizytę ;). Będzie dobrze ;). Czy już słyszałaś bicie serduszka ;)? Ja pamiętam jak z synkiem usłyszałam do teraz mam tą melodie w uszach. Niesamowite przeżycie. Też już bym chciała być ta daleko jak Ty a to niby dopiero 4 tc tzn tak sobie wyliczyłam. Dziś rano znów zrobiłam test i pozytyw. Ja już jednak mam coś z głową a Panie w aptece to chyba jak mnie widzą to myślą wariatka ;p

Trzymam kciuki za wizytę ;). Będzie dobrze ;). Czy już słyszałaś bicie serduszka ;)? Ja pamiętam jak z synkiem usłyszałam do teraz mam tą melodie w uszach. Niesamowite przeżycie. Też już bym chciała być ta daleko jak Ty a to niby dopiero 4 tc tzn tak sobie wyliczyłam. Dziś rano znów zrobiłam test i pozytyw. Ja już jednak mam coś z głową a Panie w aptece to chyba jak mnie widzą to myślą wariatka ;p
Ja na początku tej ciąży zrobiłam chyba z sześć pozytywnych testów zrobiłam i cztery bety :)
Serduszko już na pierwszej wizycie w 6tc1d było :)

ckai9jcgk10emd23.png

mhsv15nmhdmpbr2g.png

reklama
Do góry