reklama
irminka1231
Fanka BB :)
Piekne 2 kreseczki gratuluje
Link do: Image - TinyPic - bezpłatny hosting obrazów, udostępnianie zdjęć i hosting filmów wideo
Spróbowałam wstawić zdjęcie mam nadzieję, że zobaczycie.
Misza95
Moderator
Gratuluję [emoji7] piekne [emoji7] rosnijcie zdrowo [emoji4]
Link do: Image - TinyPic - bezpłatny hosting obrazów, udostępnianie zdjęć i hosting filmów wideo
Jezeli chodzi o cykle to roznie to bywa ale srednio mam 34, zawszezwiem kiedy bedzie@bo 6dni wczesniej pobolewaja mnie jajniki w tym miesiacu jest inaczej jak pisalam, test robie dopiero w dniu@:-)wiec czekamTest dopiero w terminie @ robisz? Zawsze masz 33 dniowe cykle? Do mnie te ostatnie dni są najgorsze - bo może coc s wyjedzie na teście, a jak nie wyjdzie to nadal czekam na @ w niepewności
Ale tylu dziewczynom wyszły 2 kreski przed terminem @ zenie wiem czy sama wytrzymam
@kari21 po cichu gratuluje, 3mam kciuki za zdrowie Twoje i groszka, przecież ta zla passa musi sie kiedys skończyć! Dbaj o siebie i nie denerwuj sie
minimalina
Aktywna w BB
Gratulacje!
Ja niestety dzisiaj dostałam @. Kolejny miesiąc, kolejna szansa.
1
174974
Gość
Witaj! Opowiedz cos więcej o sobie. Prowadzimy tabelkę tnij.at/starania2018 , dopisz się do niej, a jeśli chcesz to ja mogę Cię dopisać.Hej mogę?
Mam na imię Sylwia mój ukochany Michał. Staramy się o malucha od września.
reklama