reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania 2018

Ja na początku tej ciąży zrobiłam chyba z sześć pozytywnych testów zrobiłam i cztery bety :)
Serduszko już na pierwszej wizycie w 6tc1d było :)

ckai9jcgk10emd23.png

mhsv15nmhdmpbr2g.png
Dobrze wiedzieć, że nie tylko ja tak mam ;p. Ja mam wizytę na następny tydzień. Będę wtedy w 5tc3d to pewnie nie usłyszę ale myślę, że każe mi przyjść pod koniec lutego jeszcze raz albo początek marca to już będzie ;). Wczoraj chyba do męża doszło to, że jestem w ciąży bo w sobotę był jakiś taki niby się cieszył ale tego nie okazywał. Rozumiem go. Wczoraj sam stwierdził, że musi wycałować mój brzusio haha ;p.

reklama
Wcześniej czekałam ok 5 lat teraz chciałabym szybciej podobno po porodzie łatwiej zająć w kolejną.... Ale już minęło trochę czasu

Wcześniej czekałam ok 5 lat teraz chciałabym szybciej podobno po porodzie łatwiej zająć w kolejną.... Ale już minęło trochę czasu
To z tym różnie. Mi się udało szybciej teraz. Pierwsza ciąża 13cs a teraz 3cs. Ale to kwestia partnera u mnie. Ja się po fakcie dowiedziałam że jak starałam się o syna z jego biologicznym ojcem to ćpał o czym nie wiedziałam. Podejrzewam że to miało ogromne znaczenie na jakość nasienia. I cieszę się że dziecko mam zdrowe...
A teraz mój mąż żadnych używek. Czasem o przy weekendzie piwo czy wino , ale żadnych papierosów, narkotyków czy nawet wódki.
Ale nie zawsze jest tak że o drugiego bąbla łatwiej

ckai9jcgk10emd23.png

mhsv15nmhdmpbr2g.png

Mój ma 6 miesięcy chciałabym mała różnicę wieku na począku jest ciężko ale później jest super

Mój ma 6 miesięcy chciałabym mała różnicę wieku na począku jest ciężko ale później jest super
Ja akurat z tą różnicą wieku to nie twierdzę że mała najlepsza. Między moimi dziećmi będzie 4 lata. Tak jak jest między mną i moim bratem i moim mężem a jego bratem. Mam jeszcze siostrę 10 lat młodsza i jak ją tylko zobaczyłam pierwszy raz to była miłość od pierwszego wejrzenia. Wszystko kwestia charakterów dzieci i wychowania :) nie ma dobrej bądź złej różnicy wieku :) mam koleżanki rok po roku (rocznikowo a praktyczność półtora roku różnicy) i od samego początku były między nimi wojny. A teraz to już dorosłe kobiety, niby powinny 'stonować' a gdzie tam.

ckai9jcgk10emd23.png

mhsv15nmhdmpbr2g.png

reklama
Witam. Przesledzilam tysiace postow i zgupialam. Bralam Clo, potem monitoring, potem zastrzyk ovitrelle, potem jak lekarz nakazal wspolzycie i po dwoch dniach od tego progesteron dopochwowo. Po 4 dniach od owulacji bole podbrzusza, jak leze nie boli znaczy boli tylko przy dotyku natomiast jak dluzej pochodze lub posiedze bole podbrzusza. Dodatkowo mega zaparcia, marzna mi niesamowicie dlonie i stopy, z racji bolow podbrzusza bol przu oddawaniu moczu, taki tepy, jakby cos od srodka mnie rozpychalo, bol podbrzusza ma rowniez taki charakter. Brak bolu piersi, nic sie z nimi nie dzieje. Juz nie wiem czy mam sie niepokoic czy nie? Moze wy macie wieksza wiedze.

Do góry