reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania 2018

Witam. Przesledzilam tysiace postow i zgupialam. Bralam Clo, potem monitoring, potem zastrzyk ovitrelle, potem jak lekarz nakazal wspolzycie i po dwoch dniach od tego progesteron dopochwowo. Po 4 dniach od owulacji bole podbrzusza, jak leze nie boli znaczy boli tylko przy dotyku natomiast jak dluzej pochodze lub posiedze bole podbrzusza. Dodatkowo mega zaparcia, marzna mi niesamowicie dlonie i stopy, z racji bolow podbrzusza bol przu oddawaniu moczu, taki tepy, jakby cos od srodka mnie rozpychalo, bol podbrzusza ma rowniez taki charakter. Brak bolu piersi, nic sie z nimi nie dzieje. Juz nie wiem czy mam sie niepokoic czy nie? Moze wy macie wieksza wiedze.
Witaj, ja niestety nie pomogę, nie miałam styczności z tymi lekami.
Zostaniesz tu z nami na dłużej? :)

reklama
Dziekuje za mile przyjecie. Do tabelki sie dopisze tylko dorwe komputer gdyz teraz z telefonu korzystam. Mam 35 lat, drugi cykl na lekach a pierwszy raz zostal wlaczony progesteron stad moje powyzsze pytania. Od nadmiaru informacji i przesledzonych for az mnie glowa boli. Nie wiem czy to co napisalam powyzej moze sugerowac ciaze czy to po prostu reakcje na lek. Najzwyczajniej w swiecie zgupialam.

Ja już po wizycie. 11tc z USG czyli dzidziuś starszy nadal niż z om. 5 cm a w czwartek prenatalne :)

ckai9jcgk10emd23.png

mhsv15nmhdmpbr2g.png

reklama
Do góry