cukier.wanilinowy
Usmiechnieta_mama
Dziekuje dziewczyny jestescie wspaniale [emoji7] [emoji7] kto inny jak nie wy zrozumiecie ten strach jeszcze kiedy czeka sie na to dziecko tyle lat. Najgorszy czas przede mna bo jak widac latwiej zachodze w ciaze niz ja utrzymuje choc i tak jestem w szoku bo to jest 2 cykl po lyzeczkowaniu a po wczesniejszym zabiegu nie zaszlam przez kolejne 2 lata. Trzymajcie za mnie prosze kciuki. Bez wzgledu co sie stanie... obym byla na tyle silna i dala rade.
Zawsze wczesniej bolaly mnie bardzo piersi i jajniki oraz brzuch jak na okres w cyklach zaciazanych. Tym razem zero bolu, ani piersi ani jajnikow ani brzucha. Za to od 3 dni kreci mi sie w glowie, slabo mi i brakuje oddechu, zaczyna mi smierdziec wiele rzeczy i zmienil mi sie smak, odszedl apetyt. Pewnie stres tez swoje robi.
Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom
Zawsze wczesniej bolaly mnie bardzo piersi i jajniki oraz brzuch jak na okres w cyklach zaciazanych. Tym razem zero bolu, ani piersi ani jajnikow ani brzucha. Za to od 3 dni kreci mi sie w glowie, slabo mi i brakuje oddechu, zaczyna mi smierdziec wiele rzeczy i zmienil mi sie smak, odszedl apetyt. Pewnie stres tez swoje robi.
Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom