reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania 2018

Dziekuje dziewczyny jestescie wspaniale [emoji7] [emoji7] kto inny jak nie wy zrozumiecie ten strach jeszcze kiedy czeka sie na to dziecko tyle lat. Najgorszy czas przede mna bo jak widac latwiej zachodze w ciaze niz ja utrzymuje :( choc i tak jestem w szoku bo to jest 2 cykl po lyzeczkowaniu a po wczesniejszym zabiegu nie zaszlam przez kolejne 2 lata. Trzymajcie za mnie prosze kciuki. Bez wzgledu co sie stanie... obym byla na tyle silna i dala rade.
Zawsze wczesniej bolaly mnie bardzo piersi i jajniki oraz brzuch jak na okres w cyklach zaciazanych. Tym razem zero bolu, ani piersi ani jajnikow ani brzucha. Za to od 3 dni kreci mi sie w glowie, slabo mi i brakuje oddechu, zaczyna mi smierdziec wiele rzeczy i zmienil mi sie smak, odszedl apetyt. Pewnie stres tez swoje robi.

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Mam nadzieje ze rozpoczął sie dobry czas na II kreseczki [emoji7] trzymam kciuki aby te cienie zrobily sie grubymi krechami i za rozwój fasolek [emoji8] + @Migdalove niech ciasto ładnie rośnie [emoji16][emoji173]

Tez trzymam kciuki za was.trzeba byc dobrej mysli.z tym ciastem fajnie powiedziane.wy testujecie teraz ciazowymi a ja wyczekuje owulacji.testy owulacyjne juz w ruchu sa.oby mi wyszedl pozytywny .Bo jak juz po owulacji bedzie to i nadzieja wieksza .wiadomo te dwa tygodnie po niej moim zdaniem mega stresujace sa ale i nadzieja wieksza na dwie kreseczki..

Dopiero zaczyna do mnie to docierac i boje sie :( trzese sie cala bo wiem ze najblizszy miesiac to bedzie kazdy dzien stresu, o ile znowu w przeciagu tego czasu sie nie zakonczy. Ile ja bym dala zeby zasnac i sie obudzic okolo 10tyg, i juz wiedziec czy bedzie ok czy nie....

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom
Nie możesz się zamartwiać, myśli pozytywnie i nic dwa razy się nie zdarza podobno. Ja tez po stracie siedziałam w nerwach do czasu aż minie kiedy poroniłam. Teraz już wszystko będzie dobrze, musisz w to uwierzyć! Musi tak być! I nie zgadzam, się ze jak są wielkie dolegliwości ciążowe, to ciąża silna i zdrowa. Ja nie miałam żadnych a synuś rósł wielki chłop, tak było przy każdym usg. Ja mała i drobna i co usg słyszałam duży zdrowy synek będzie, aż byłam przerażona porodem. Trzymam mocno kciuki ✊✊✊
Mnie nadal jakiś wirus trzyma. :( Gardło opuchnięte z lewej strony, że aż ucho przytyka...

dhi4gov3s8vwkz3c.png
Zdrówka wiec życzę! Miodek, cytrynka i ciepłe łóżeczko! Dbajcie o siebie.

Nie możesz się zamartwiać, myśli pozytywnie i nic dwa razy się nie zdarza podobno. Ja tez po stracie siedziałam w nerwach do czasu aż minie kiedy poroniłam. Teraz już wszystko będzie dobrze, musisz w to uwierzyć! Musi tak być! I nie zgadzam, się ze jak są wielkie dolegliwości ciążowe, to ciąża silna i zdrowa. Ja nie miałam żadnych a synuś rósł wielki chłop, tak było przy każdym usg. Ja mała i drobna i co usg słyszałam duży zdrowy synek będzie, aż byłam przerażona porodem. Trzymam mocno kciuki [emoji110][emoji110][emoji110]

Zdrówka wiec życzę! Miodek, cytrynka i ciepłe łóżeczko! Dbajcie o siebie.
Cytryna zaraz dojedzie, ale niestety bez miodu. :( Damy jakoś radę. Chciałam wziąć inovox ale czytam ulotkę i w ciąży nie można stosować. Jutro czeka mnie lekarz...

dhi4gov3s8vwkz3c.png

Polecam herbatke z cytrynka i imbirem.pije codziennie .uwielbiam.moze miodek na gardło.ale w sumie o taki prawdziwy to ciezko.duzo zdrowka migdalove

kari21 trzymam mocno za Was kciuki. Wiem, że to trudne uwierzyć, że tym razem będzie dobrze ale tak trzeba. A tym, że nie masz objawów nie przejmuj się. Ja znowu mam schiza bo nadal bolą mnie piersi i od czasu do czasu boli mnie brzuch. A w poprzednich ciążach nic nie czułam. Głowa do góry będzie dobrze. Migdalove pocieszę Cię mnie też boli gardło i tak zastanawiam się nad płukankami z wody utlenionej. Stwierdziłam, że jednak pójdę na spokojnie jutro na bete. Dziś rano powtórzyłam test i znów dwie kreski.

reklama
Do góry