reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania 2018

Dziekuje dziewczyny jestescie wspaniale [emoji7] [emoji7] kto inny jak nie wy zrozumiecie ten strach jeszcze kiedy czeka sie na to dziecko tyle lat. Najgorszy czas przede mna bo jak widac latwiej zachodze w ciaze niz ja utrzymuje :( choc i tak jestem w szoku bo to jest 2 cykl po lyzeczkowaniu a po wczesniejszym zabiegu nie zaszlam przez kolejne 2 lata. Trzymajcie za mnie prosze kciuki. Bez wzgledu co sie stanie... obym byla na tyle silna i dala rade.
Zawsze wczesniej bolaly mnie bardzo piersi i jajniki oraz brzuch jak na okres w cyklach zaciazanych. Tym razem zero bolu, ani piersi ani jajnikow ani brzucha. Za to od 3 dni kreci mi sie w glowie, slabo mi i brakuje oddechu, zaczyna mi smierdziec wiele rzeczy i zmienil mi sie smak, odszedl apetyt. Pewnie stres tez swoje robi.

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Mam nadzieje ze rozpoczął sie dobry czas na II kreseczki [emoji7] trzymam kciuki aby te cienie zrobily sie grubymi krechami i za rozwój fasolek [emoji8] + @Migdalove niech ciasto ładnie rośnie [emoji16][emoji173]

Tez trzymam kciuki za was.trzeba byc dobrej mysli.z tym ciastem fajnie powiedziane.wy testujecie teraz ciazowymi a ja wyczekuje owulacji.testy owulacyjne juz w ruchu sa.oby mi wyszedl pozytywny .Bo jak juz po owulacji bedzie to i nadzieja wieksza .wiadomo te dwa tygodnie po niej moim zdaniem mega stresujace sa ale i nadzieja wieksza na dwie kreseczki..

Dopiero zaczyna do mnie to docierac i boje sie :( trzese sie cala bo wiem ze najblizszy miesiac to bedzie kazdy dzien stresu, o ile znowu w przeciagu tego czasu sie nie zakonczy. Ile ja bym dala zeby zasnac i sie obudzic okolo 10tyg, i juz wiedziec czy bedzie ok czy nie....

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom
Nie możesz się zamartwiać, myśli pozytywnie i nic dwa razy się nie zdarza podobno. Ja tez po stracie siedziałam w nerwach do czasu aż minie kiedy poroniłam. Teraz już wszystko będzie dobrze, musisz w to uwierzyć! Musi tak być! I nie zgadzam, się ze jak są wielkie dolegliwości ciążowe, to ciąża silna i zdrowa. Ja nie miałam żadnych a synuś rósł wielki chłop, tak było przy każdym usg. Ja mała i drobna i co usg słyszałam duży zdrowy synek będzie, aż byłam przerażona porodem. Trzymam mocno kciuki ✊✊✊
Mnie nadal jakiś wirus trzyma. :( Gardło opuchnięte z lewej strony, że aż ucho przytyka...

dhi4gov3s8vwkz3c.png
Zdrówka wiec życzę! Miodek, cytrynka i ciepłe łóżeczko! Dbajcie o siebie.

Nie możesz się zamartwiać, myśli pozytywnie i nic dwa razy się nie zdarza podobno. Ja tez po stracie siedziałam w nerwach do czasu aż minie kiedy poroniłam. Teraz już wszystko będzie dobrze, musisz w to uwierzyć! Musi tak być! I nie zgadzam, się ze jak są wielkie dolegliwości ciążowe, to ciąża silna i zdrowa. Ja nie miałam żadnych a synuś rósł wielki chłop, tak było przy każdym usg. Ja mała i drobna i co usg słyszałam duży zdrowy synek będzie, aż byłam przerażona porodem. Trzymam mocno kciuki [emoji110][emoji110][emoji110]

Zdrówka wiec życzę! Miodek, cytrynka i ciepłe łóżeczko! Dbajcie o siebie.
Cytryna zaraz dojedzie, ale niestety bez miodu. :( Damy jakoś radę. Chciałam wziąć inovox ale czytam ulotkę i w ciąży nie można stosować. Jutro czeka mnie lekarz...

dhi4gov3s8vwkz3c.png

Polecam herbatke z cytrynka i imbirem.pije codziennie .uwielbiam.moze miodek na gardło.ale w sumie o taki prawdziwy to ciezko.duzo zdrowka migdalove

kari21 trzymam mocno za Was kciuki. Wiem, że to trudne uwierzyć, że tym razem będzie dobrze ale tak trzeba. A tym, że nie masz objawów nie przejmuj się. Ja znowu mam schiza bo nadal bolą mnie piersi i od czasu do czasu boli mnie brzuch. A w poprzednich ciążach nic nie czułam. Głowa do góry będzie dobrze. Migdalove pocieszę Cię mnie też boli gardło i tak zastanawiam się nad płukankami z wody utlenionej. Stwierdziłam, że jednak pójdę na spokojnie jutro na bete. Dziś rano powtórzyłam test i znów dwie kreski.

reklama
Do góry